22 ÜSTÜN DÖKMEN'LE KÜÇÜK ŞEYLER STAR TV 11:42:10 12:38:16 00:48:18 2,47 10,62
Aşmış kendini.
İki Yaka Bir İsmail ve Milyoner özellikle a/b grubunda çok iyi gitmiş.
Atv'yi aşağılayıp Star a/b'de harika diyenlere duyrulur.
atv sadece kim milyoner ister ve iki yaka ismail artmıs ondan onceki haftalara bak istersen)))
sen dün dedigim çıktı ona nedion büyük risk 2x2 4e bölüncek dedim 4e bölünmüs..
Ne yani bölmek iyi bir şey mi? Büyük Risk listede kirlilik yaratmış resmen.
Ayrıca Atv pazar günleri toparlandı artık hep böyle gider.
- - - Ekleme - - -
Üstün Dökmen'e çok çok sevindim, böyle güzel ve insanın ufkunu açan bir programın 2,47 reyting alması mükemmel!Umarım bu başarının devamı gelir.
Büyük Risk ve özellikle İnsanlar Alemi a/b'de hiç de iyi gitmemiş bence. Dikkatli incelesen iyi olur.
totalde 2 11 share almis ab 10 share almıs bölünmüs kısmı
çocuk 26 milyar kazandi ama büyük risk girmedi girseydi eger süper sampiyonluga bir adım kalıcakti
Evet işte "bölünmüş" kısmı. Bölerek o share'leri ben de alırım. Star uyguladığı bu tavrı değiştirmeli.
herkez kendine bakmalı atv tam bir facia maçi 4e bölmüstü trt ilk yari ikinci yari die ayirmis
show survivor ardından 5 dakkalık hayata gülümse verio reklama girmeden izlemek istemeyen bile zap yapana kadar share artırıyor..
Hala diğer kanalları kötüleyerek Star'ı iyi göstermeye çalışıyorsun ya helal! Diğer kanallar yaptı diye Star'ın da mı yapması gerek? Nerede kaldı kalite? Nerede kaldı amerika standartları?
Star bu şekilde 3.sınıf bir kanal olma yolunda emin adımlarla ilerler ancak.
kardes sen benim yazdiklarımdan nasil bunlari çıkarttın hayret atv trt show yapio star büyük risk bölüo kötü oluo star iyi deil diger kanalların bölme konusunda daha iyi oldugunu anlatiyorum tabi nasil yorumlari okuyorsun anlamak güc.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?