27 Mayıs 2012 Pazar Reyting Sonuçları

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi
Senaryo bir bölümde süper değişti ve çok güzel bir hal aldı.

22 ÜSTÜN DÖKMEN'LE KÜÇÜK ŞEYLER STAR TV 11:42:10 12:38:16 00:48:18 2,47 10,62

Aşmış kendini.

İki Yaka Bir İsmail ve Milyoner özellikle a/b grubunda çok iyi gitmiş.

Atv'yi aşağılayıp Star a/b'de harika diyenlere duyrulur.

TRT'ye ne desek boş, bence en kalitesiz kanal şu anda.
Sahtekarlıklardan kar elde etmek istiyor !

Eurovision'u yanlışlıkla bölememiş herhalde.

İki Yaka Bir İsmail ve Milyoner özellikle a/b grubunda çok iyi gitmiş.

Atv'yi aşağılayıp Star a/b'de harika diyenlere duyrulur.

atv sadece kim milyoner ister ve iki yaka ismail artmıs ondan onceki haftalara bak istersen
)))

sen dün dedigim çıktı ona nedion büyük risk 2x2 4e bölüncek dedim 4e bölünmüs..

atv sadece kim milyoner ister ve iki yaka ismail artmıs ondan onceki haftalara bak istersen
)))

sen dün dedigim çıktı ona nedion büyük risk 2x2 4e bölüncek dedim 4e bölünmüs..

Ne yani bölmek iyi bir şey mi? Büyük Risk listede kirlilik yaratmış resmen.

Ayrıca Atv pazar günleri toparlandı artık hep böyle gider.

- - - Ekleme - - -

Üstün Dökmen'e çok çok sevindim, böyle güzel ve insanın ufkunu açan bir programın 2,47 reyting alıp 22.olması mükemmel!
Umarım bu başarının devamı gelir.

- - - Ekleme - - -

24 ACAYİP HİKAYELER (TKR) STAR TV 23:59:02 24:34:55 00:30:24 2,36 11,41

Acayip Hikayeler de iyi gitmiş.
Beyaz Show varken cuma günleri işi zor gibi. Pazar gününe alınsa reytingi artabilir.

Son düzenleme:

total reyting alan yapımlar akasya duragi ç.g.h.b gibi yapımlardır kolay anlasilabilen

hafta içi ise günlük diziler totalde çok etkindir unutma beni beni affet arka sokaklar tkr deniz yıldızı gibi diziler..

ab ise büyük risk insanlar alemi falan iste

Büyük Risk ve özellikle İnsanlar Alemi a/b'de hiç de iyi gitmemiş bence. Dikkatli incelesen iyi olur.

Büyük Risk ve özellikle İnsanlar Alemi a/b'de hiç de iyi gitmemiş bence. Dikkatli incelesen iyi olur.

totalde 2 11 share almis ab 10 share almıs bölünmüs kısmı

çocuk 26 milyar kazandi ama büyük risk girmedi girseydi eger süper sampiyonluga bir adım kalıcakti

totalde 2 11 share almis ab 10 share almıs bölünmüs kısmı

çocuk 26 milyar kazandi ama büyük risk girmedi girseydi eger süper sampiyonluga bir adım kalıcakti

Evet işte "bölünmüş" kısmı. Bölerek o share'leri ben de alırım. Star uyguladığı bu tavrı değiştirmeli.

ısmaıl basadıgından berı dıyorum ıkı yaka bır ısaı atv nın en ıyı ısı sayılır. dıger dızılerının senaryosu dokuluyor(ucurum harıc) . bıraz daha zorlasa o buyuk sasalarla baslayan hde yı ab de gececek.
))) bu arada umutsuz ev hanımları uutsuz bır vaka olma yolunda ab de de 4. sıraya dustu bakalım dususu ne zaman bıtıcek

Evet işte "bölünmüş" kısmı. Bölerek o share'leri ben de alırım. Star uyguladığı bu tavrı değiştirmeli.

herkez kendine bakmalı atv tam bir facia maçi 4e bölmüstü trt ilk yari ikinci yari die ayirmis

show survivor ardından 5 dakkalık hayata gülümse verio reklama girmeden izlemek istemeyen bile zap yapana kadar share artırıyor..

Kesinlikle Umutsuz Ev Kadınları dizisinin reytingleri Survivorda. Eger Survivor bitse dizi tekrar 10 reytinge çıkar. Zaten Acin aynı programı haftada 4 gün yayınlayıp bu gune kadar kaç dizinin günahına girip bitmesine neden olmuştur

Hala diğer kanalları kötüleyerek Star'ı iyi göstermeye çalışıyorsun ya helal! Diğer kanallar yaptı diye Star'ın da mı yapması gerek? Nerede kaldı kalite? Nerede kaldı amerika standartları?

Star bu şekilde 3.sınıf bir kanal olma yolunda emin adımlarla ilerler ancak.

kardes sen benim yazdiklarımdan nasil bunlari çıkarttın hayret atv trt show yapio star büyük risk bölüo kötü oluo star iyi deil diger kanalların bölme konusunda daha iyi oldugunu anlatiyorum tabi nasil yorumlari okuyorsun anlamak güc.

2 Yaka Bir Ismail yükselmis bu hafta.

Umutsuz Ev Kadinlari hakettiginden daha az reyting aliyor Survivor nedeniyle bence..

Ben gayet de doğru okuyorum sen hiç merak etme.

Ama sen sürekli yok atv şöyle yapıyor, show böyle yapıyor diyorsun. Yahu ben star'dan bahsediyorum sen diğer kanalları işin içine sıkıştırıyorsun. Direk söyle "evet star bölerek kötü yapıyor." demek çok mu zor da diğer kanallarla kıyaslama yapıyorsun sürekli.

Survivor rüzgari esmeye devam ediyor yarisma ilk iki grubtada ilk ikiyi kapatmis. Bence bu sezon finali 16 Reytingi rahat gececektir.

Farkli Desenler Total de gayet iyi gitmis ve günün en fazla izlenen dizisi olmus, AB de ise STV nin en fazla izlenen dizisi olma özelligini tasiyor.

UEK nin Reytingleri bence Kanal D ye prime time de yetmez, bakalim Kanal D bu diziyi ne yapacak?

2 Yaka bir Ismail bu hafta biraz yükselmis dizi AB de 7. siraya kadar cikmis. Bence izlenecek güzel bir aile dizisi insallah basarili bir sekilde devam eder.

Kim Milyoner olmak ister her zamanki gibi ATV ortalamasinin üstünde gitmis bu Reytinglerle seneye transfer bile olabilir

Behzat C. her zamanki gibi Total de vasat, AB de ise yayinlandigi saate göre iyi gitmis.