27 Mayıs 2010 Eurovision Yarı Finali

Neferet

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
18
Puanı
259
Ermenistan'ın "many many years ago,when I was a little child..." diye bir şarkıyla çıkarak yorumu bizlere bıraktığı,Litvanya'nın ekran başında izleyenleri yardığı,Azerbaycan'ın geçen yılın üstüne 2.bir taş ile gümbür gümbür geldiği ostrogottan bir yarışmanın yarı finali.maNga dağıtır lan bunların hepsini.

ps: hollanda okuma bayramına çıktığını zannetmiş.
ps2: maNga fena geçirmiştir.Robotlar falan...Şampiyonluk bizdedir.

maNga dağıtır abi ermeniler gene yalan dolan... ermenıstanı temsıl eden ..dog.. akrabalarının 1915 olaylarında öldüğünü söyleyip ağladı!! ! ! bu kadar olmaz !

Abi yok böyle bir dingillik cidden ya...Alem buysa maNga kraldır.

Sağlam olan parçalar var dikkat.Norveç gardaş Azerbeycan güzeldi falan da falan.Sadece müziklere bakılarak bir yorum yapılabilseydi ama malesef olmuyor.Siyasi olaylar ağır basıyor unutmayalım !

Pek çok dangalak şarkı da var.Tabii siyaset,Türk düşmanlığı falan fıstık...Ama bu kez hissediyorum lan

Birinci olacağımızı hiç sanmıyorum. Google'nin Eurovision tahminlerinde 18.sırada yer alıyor Türkiye.
İnşallah sürpriz yapıp ilk 3'e gireriz.

artık bu yarışma olmaktan çıkarılsın. festival, eğlence gibi puansız etkinlik olsun. Çünkü kimin kime ne oy vereceği aşağı yukarı belli. Rum Yunan'a, Yunan Rum'a - iskandinavlar birbirine-
eski yugoslavlar - eski demirperdeler hep birbirlerine oy veriyor. Bize de gurbetçilerin azeriboşnak, yunan ve bulgarda yaşayan soydaş oyları geliyor. aşağı yukarı her yıl aynı.

Ondan ziyade ülke olarak katılmamalıyız bence.Avrupa bizi istemiyor,istenmediği yerde durmak onursuzların işidir...Avrupa'nın uşağı olmaktansa Asya'nın efendisi olmak daha iyidir diye düşünüyorum.