he yav kalitede 1 numara 1
Senin kalite anlayisinida biliyoruz ; pis yedili !!!!!
Bence sen hiç konuşma su yukarıdaki dizimsiyi izledikten sonra.. Kvp saymıyorum bile..
he yav kalitede 1 numara 1
senaryo sıkıyormu kavak yelleri bu kadar kabak tadı vermemişti
Kavak yelleri ile kıyaslamak doğru olmaz, o kadar da değil. Belki ilk sezon bizi heyecana alıştırmasalardı, şimdi sıkıyor demezdik.
senaryo sıkıyormu kavak yelleri bu kadar kabak tadı vermemişti
Kavak yelleri ile kıyaslamak doğru olmaz, o kadar da değil. Belki ilk sezon bizi heyecana alıştırmasalardı, şimdi sıkıyor demezdik.
Sen bu süper espirilerinle çok harcaniyosun bu forumda. Git Cem yılmazla komedi dükkanı ac , daha yararlı olursun!
Senin kalite anlayisinida biliyoruz ; pis yedili !!!!!
Bence sen hiç konuşma su yukarıdaki dizimsiyi izledikten sonra.. Kvp saymıyorum bile..
izlediğin şu dizi saymıyorum bile dediğin dizinin kalite olarak yakını bırak uzağından bile geçemez neden bahsediyon sen
Yakup bu akşam bomba gibisin.Her dizinin kusuru vardır muhakkak, sence ÖBGZ'de hiç kusur yok mu?
bence 2 si de bu sene final yapsın kurtulalım
vadi kalite olarak hala çok üst düzey artık türkiye sınırlarını aştı her bölüm sinema kalitesinde böyle bölümlerle bi 10 yıl daha sürer ama öbgzk senaryo olarak çok kötü durumda dizi ilerlemiyor bir an önce bitmeli yoksa dizi seneye reytinglerde baya düşecek.
senaryo sıkıntısı ikisinde de var tadında bırakmalı ayrıca yurtdışında 40 dk lik 20 bölümlü diziler 5-6sezona bitiyor vadi de bitmeli atık
burası türkiyevadi bu bölümlerle bitmezz
vadi kalite olarak hala çok üst düzey artık türkiye sınırlarını aştı her bölüm sinema kalitesinde böyle bölümlerle bi 10 yıl daha sürer ama öbgzk senaryo olarak çok kötü durumda dizi ilerlemiyor bir an önce bitmeli yoksa dizi seneye reytinglerde baya düşecek.
Senin kvp soyutlanmis bı sosyal hayatın var mı merak ediyorum. Valla yazık..
Neyse bu son cevabım yarım cvplarimi iletirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?