27 Mart 2012 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 4 15.4%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 5 19.2%
  • Eyyvah Eyvah (ATV)

Oy: 4 15.4%
  • Uçurum (ATV)

Oy: 8 30.8%
  • Firar (Star)

Oy: 3 11.5%
  • Benfica - Chelsea Maçı (Star)

Oy: 6 23.1%
  • Seksenler (TRT 1)

Oy: 7 26.9%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 3.8%
  • TV İzlemedim

Oy: 1 3.8%

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Reytinglerde bu Salı neler oldu ?

Öyle Bir Geçer Zaman Ki bu hafta kaç reyting aldı ?

Seksenler ve Pis Yedili arasındaki yarışı kim önde tamamladı ?

Uçurum yeni saatindeki yükselişini sürdürebildi mi ?

Sonuçlar belli oldu.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki yine iki grupta da açık ara zirvenin sahibi. Dizinin reytinglerinde bu hafta artış var.

Pis Yedili oranlarında düşüş yaşasa da totalde 3. sıradaki yerini korudu. A/B'de ise 1 basamak gerileyerek 6. oldu.

Daha önce birçok kez yayınlanan Eyyvah Eyvah totalde iyi gitmese de A/B'de 4. olarak günün sürprizini yaptı.

Günün bir diğer ilginç noktası ise Seksenler'in totalde yaptığı sıçrama oldu. A/B'de çok iyi giden dizi totalde aynı performansı gösteremiyordu. Dizi bu hafta yaklaşık 1 reyting ve 10 sıra yükselerek totalde 9.oldu. A/B'de de oranlarını arttırarak 3. sıranın sahibi oldu.

Uçurum, yeni saatini sevdi. PT1'de bekleneni veremeyen dizi PT2'de daha iyi bir performans gösteriyor. Dizi iki grupta da 12. sırada yer aldı.

Firar yarışı yine gerilerden takip etti.

Benfica - Chelsea maçı A/B'de iyi sonuçlar aldı.

Yeni Bir Hayat'ın gece tekrarının A/B'de 9. olması dikkat çekti.

Son düzenleme:
pis yedili ve kurtlar vadisi pusu tekrar izledim

ÖBGZ'yi biraz izledim, hiç bir şey olmadı, 10'u görürüz diye düşünüyorum.

öyÖyle bir gecer zaman ki her zaman ki gibi yine süper idi. Çok çok başarılı.. Kelimenin tam anlamıyla ; mukkemmel
)
umarım bu hafta oranları baya yukseltiriz.

öyÖyle bir gecer zaman ki her zaman ki gibi yine süper idi. Çok çok başarılı.. Kelimenin tam anlamıyla ; mukkemmel
)

Ben hiç bir şey göremedim ya, mükemmel olduğuna emin misin ?

Kurtlar Vadisi için de aynı sözleri söyleyebilirim takas. Ona da bazen denk geliyorum.

öbgzk için herkes sıkıcı olduğu fikrinde vadide aksiyon tavan yapıyo sen 10 sn izliyon şöyle böyle diyon git bi yorumları oku istersen
bu arada konunun vadiyle bi alakası yok

)

soner-aylin ağladı ahmet-berrin-hakan üçgeninde gelişmeler oldu süperliği bu olsa gerek[sm=s17.gif]

Aslında ÖBGZ çekim olarak en kaliteli dizi olabilir ama bütüne baktığımızda senaryo sıkıyor.

Benim izlemediğim anlarda önemli şeyler olduysa iyi.

Senin izledgin kısımları bilemeyecem
)
ama benim bu dizide en beğendiğim ; dizinin saf ve yalınlığı ve senaristin o güzel betimlemeleri..
Herkez sıkıcı durağan diyebilir ama bana her dakka bı olay olmasından, daha güzel , çekici geliyo.. Bunlar birlesincede zihnimde muhteşem çanları yanıyo
)