27 Kasım 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kanal d vadi'nin bütün reytinglerini emdi.

Kocamın Ailesi'ni tutabilen yok 3 grupta da müt-hiş.

Vadi Atv'ye geri dönsün. 😉

Son düzenleme:
Kocamın Ailesi'ne yapılabilecek tek yorum HELAL OLSUN'dur..

Kurtlar Vadisi Pusu yavaş yavaş düşmeye devam ediyor. Umarım ileriki günlerde geçmiş reytinglerini mumla aramaz.

Maç, yine iyi oranlar alıp AB'de 1. olmuş. Seneye Star maçları kaybettiği için çok dövünecek.

Güldür Güldür tekrarı iyi izlenmiş. Umarım Roman Havası, Güldür Güldür tekrarlarının gerisinde kalmaz.

Kaçak Gelinler için tüm forum Perşembe en iyi gün demiştik. Ama öyle değilmiş sanırım. Çok kötü bir reyting almış.

Kocamın Ailesi'ne helal olsun! İlk başladıģında hemen biter sanmıstım,şu anda çok başarılı gidiyorlar,Kurtlar Vadisi Pusu'yu geçmek büyük başarı.

Beşiktaşımın maçıda gece yayınlanmasına rağmen iyi reyting almış.

Kocamın Ailesi totalde bile Kurtlar Vadisini geçti geçecek. 😱

Şeref Meselesi kötü gitmiş, Pazar çökecek galiba @Bully
Bence düşmeyecek. Aksine yükseleceğini düşünüyorum. Mesela Gönül İşleri ve Kaderimin Yazıldığı Gün'ün tekrarları da kötü gitmişti ama yükseldiler ikinci bölümde. Bakalım.

KVP 8 rating ile zirvede, tebrikler.
KA cok iyi gitmeye devam ediyor, tebrikler.
AK'da yukselis yasamis, dizi gayet iyi oranlar aliyor.
KG ayni reytingleri almis gibi.

Vadi artmış ama yetecek gibi değil bu sezon 10 reyting alması çok zor.

Kocamın Ailesi çok başarılı tebrikler.

AK ve GGS onlar da gayet iyi oranlar almış.

Şeref Meselesi geç yayına girmiş oranlar da iç açıcı görünmüyor bakalım ne yapacak.

Kocamın Ailesi reytnigleri silmiş süpürmüş
Dün akşamki final sahnesiyle az bile

Star çok pişman olacak perşembe için

Yılın süpriz işi [HASHTAG]#KocaminAilesi[/HASHTAG]
Dizi son sahnesiyle twiteri yıktı geçirdi

Kocamin Ailesi neler neler yapıyor öyle. 😱 Helal olsun diziye gerçekten, ben ilk zamanlar tutacağını bile düşünmezken şuanda oranlarını yükselten tek yaz dizisi. Helal olsun gerçekten diziye..

Kurtlar Vadisi Pusu, eskilere göre kötü. Ben eskileri hatırlıyorumda karşısında bir maç olduğunda dahi 15 reyting alırdı. Vay be, dizi acaba reyting sistemi kurbanı mı oluyor ki?

Aramızda Kalsın'a Star Tv sahip çıkmıyor! Gözle görülür ortada durum malesef, dizinnin arkasına sürekli maç, dizi falan koyuyuor. Bırak uzun özetli yayınlansın bak nasıl iyi gidecek işte..