Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
muhteşem yüzyıla diyecek söz bulamıyorum ya akşam yayınlanan bölümü neydi öyle sezonun en iyi bölümlerindendi ya sümbül beni duygulandırdı her sahnesi çok iyidi reytingleri baya artmış özellikle abde total 9.37 reyting alarak açık ara yapmış yine abde ise yükselişi çok iyi 11.13 reytinge kadar yükselmiş özeti de 7.81 rakipleri yok şu an sbt akşam my yi 6-6-6 vermişti ama 9 ve 11 aldı bozuk sbt doksanlar total 5.7 alarak 2.olmuş ab 5.99 ile 3.olmuş gayet iyibüyük risk te çok iyi gidiyor total 3.79 ab 4.68 almış çok iyiaşk yine düşmüş total 3.77 ab 4.27 ye düşmüş
muhteşem yüzyıla diyecek söz bulamıyorum ya akşam yayınlanan bölümü neydi öyle sezonun en iyi bölümlerindendi ya sümbül beni duygulandırdı her sahnesi çok iyidi reytingleri baya artmış özellikle abde total 9.37 reyting alarak açık ara yapmış yine abde ise yükselişi çok iyi 11.13 reytinge kadar yükselmiş özeti de 7.81 rakipleri yok şu an
sbt akşam my yi 6-6-6 vermişti ama 9 ve 11 aldı bozuk sbt
doksanlar total 5.7 alarak 2.olmuş ab 5.99 ile 3.olmuş gayet iyi
büyük risk te çok iyi gidiyor total 3.79 ab 4.68 almış çok iyi
aşk yine düşmüş total 3.77 ab 4.27 ye düşmüş