27 Kasım 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

My yükselmiş bu arada.Dizi yükselişte

Doksanlar 5 reyting görmüş 😱 Dizi Pis Yedilinin olmamasını fırsat bilerek yükseliş yakaladı

oyuncu olarak pek bir performans göremiyoruz görüntüdede bişey yok ama başka yerlerdeki performansınıda sülümana sormak lazım ben o kadar yakınlaşamadım
)
kardeşler kundura hürrem bu reytingi alıyorsa nıke hürrem kaç alırdı Allah bilir

Umutsuz Ev Kadınları çok kötü gitmiş. Umarım bu akşam telafi eder.

muhteşem yüzyıla diyecek söz bulamıyorum ya akşam yayınlanan bölümü neydi öyle sezonun en iyi bölümlerindendi ya sümbül beni duygulandırdı
her sahnesi çok iyidi reytingleri baya artmış özellikle abde total 9.37 reyting alarak açık ara yapmış yine abde ise yükselişi çok iyi 11.13 reytinge kadar yükselmiş özeti de 7.81 rakipleri yok şu an 😎
sbt akşam my yi 6-6-6 vermişti ama 9 ve 11 aldı bozuk sbt 😀
doksanlar total 5.7 alarak 2.olmuş ab 5.99 ile 3.olmuş gayet iyi
büyük risk te çok iyi gidiyor total 3.79 ab 4.68 almış çok iyi
aşk yine düşmüş total 3.77 ab 4.27 ye düşmüş

Ne Arka sokaklar 2 ci mi Bence diziyi çarşambaya alsınlar uçar bence SBT de ve TNS de

la tns bu reytingler nedir ne yapmaya çalışıyon diziyi aniden çok yükselttik hata yaptık yavaş yavaş düşürek mi dedin

kasım 25 i ab reytingi
25 ASKIN BEDELI STAR TV 1,97 17,84

kasım 26 sı ab reytingi yarı yarıya düşürüyor )))

48 ASKIN BEDELI STAR TV 1,05 9,32

kasım 27. fazla düşürdük bunun ortadını bulalım diyor ))
34 ASKIN BEDELI STAR TV 1,33 12,97

ah tns agb de olanlar sende de olmaya başladı bu durmlara düşecek şirkemiydin )))

Son düzenleme:
Mahiciler kazanınca Muhteşem Yüzyıl çoşmuş tebrikler işte Mahi farkı. 😎 @xemrexxx , @sokak sanati

Doksanlar Pis Yedili'nin yokluğunda fena artmış.

A.Ş.K fena halde düşüşte.

Güldür Güldür AB'de iyi gitmiş daha yüksek beklerdim.