27 Kasım 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

bu yazdıklarına sanırım senaryosuna iyi demek istiyorsun))))

eski reytingi var mı pampa 9 reytingde sürünüyor işte))) Mustafa'nın ölümüne doğru biraz artar o kadar
eski reytingi yok da kimsenin eski reytingi yok farkındaysan
eskiden 12 reytingle haftalıklarda 5.-6. olunut-rdu şimdi 1.olunuyor my nin haftalık oalrak sıralaması düşmedikçe reytingi düşebilir sorun değil kendi gününde de lider zaten

kurtlar vadisine bakmiyon sanırım geçen seneneki reytinlerinde Karadayı da o civarda

vadi'nin olmaması cidden şanş iy için
ben yeni bi şoka hazırladım kendimi
İnadına Yaşamak tutmazsa Kanal D belini zor doğrultur gibi. Vicdan'dan değil de nedense bu diziden umutluyum.

bu yazdıklarına sanırım senaryosuna iyi demek istiyorsun))))
Evet her şeyi mafyaya bağlamaları dışında fena değil senaryo..
Ama dizi tutmadı tabii biz ne desek boş..

kurtlar vadisine bakmiyon sanırım geçen seneneki reytinlerinde Karadayı da o civarda
geçen seneki reytinginde oalbilir aşk ı memnu zamanı 16-17 alıyordu
sistemde düşüş var dedim yani TNS olarak düşün
karadayı da zaten reyting düşmesin diye 40 takla atılıyi

kanal d bende hocalara hatimler indirtmiştir tutsun diye, sadaka falan da vermiştir yüklü bi miktar

kanal d bende hocalara hatimler indirtmiştir tutsun diye, sadaka falan da vermiştir yüklü bi miktar
Beklenir valla Kanal D'den. Hocaların hatimi çok sağlam indirmesi lazım. Kanal D'nin bu seneki basiretsizliği hiçbir kanalın başına gelmemiştir.

Bully diziyi nasıl izliyon. dizinin senaryosuna okadar saçma şeyler var ki saymakla bitmez. mafya birden kardeş çıktı))) sonra evlilik mafya borcu için olmuştu evlilikten önce para ödendi yine evlendi. şebnem keremin yalan söylediğini anladı azrayi 13 kez aradığını gördü ama kereme kur yapmaya devam.
hakan keremi neden araştırır arastirindin mafya ya borcundan önce azrayla sevgili olduklarını anlamalari lazım. bide dünkü hazalin giydiği bornoz neydi))) kızın boyu ufak büyük havlu almışlar sanki Kundura sarar gibi sarmislar))) neyse say say bitmez

bizim bu basın ne ka anti-my ci
karadayı iki haber oldu diye hemen haberini yaptılar my yi sürekli es geçiyiler
şu övdükleri yunan dergilerine biraz daha baksalar her hafta my olduğunu görürler
@ABAY_06

Evet ufak tefek mantıksızlıklar var ama dizi izletiyor kendini.
)) Mafyanın kardeş çıkması bence normal bir şey. Düşünsene evleniyorlar Kerem mafyaya olan borcu ödüyor olay bitiyor. O zaman dizinin ana karakteri olan mafya diziden ayrılırdı o zaman.
) Mafyanın başka bir sebepten intikam almak istemesi normal ama Kerem ile mafyanın kardeş olma durumunun senaristin önceden tasarladığını sanmıyorum. Baktı reytingler düşük düğünü yapayım şunları da kardeş yapayım dedi bence de.
) Ama saçma bir durum değil bence. Şu 13 kez arama meselesine gelince. Evet o ilgincime gitti benim. Kerem Azra'yı 13 kez arıyor. Şebnem başta şüphelense de hemen unutuyor nedense.
) O biraz saçma olmuş. Sondaki ahlaksız teklife ne diyorsun peki?

bir dizi gereksiz yere haber oliyisi bu reklama ihtiyacı var demektir
aynı yunan dergilerinde my-fgsn-gönülçelen falan da var ama içlerinden nedense karadayı seçilmiş
Gereksiz yere niye olsun bir dizi çok seviliyosa vedevamlı takip ediliyosa mecbur haber olicek kaçarı yok