27 Kasım 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Beyazsoy, inadına yaşamak bence bugüb kötü gidecek reytibglerde
kan d de tüm dizilerin tutmamasından sonra bir de tns faktörüde olunca böyle düşünüyorum. Sende şimdiden fikrini söyle sonra reytingler açıklanınca ben biliyodum/ tahmin ettiğim gibi çıktı/ demiştim deme

aman panpa my senin yorum yaparkene 2 kere düşünüp üstüne 3.kez düşünmen gereken dizilerden biri aman dikkat
hacı durum ortada kendini kasma reyting artışı yok tns böyle uygun görmüş ayrıca her dizi finaline doğru artar bundan doğal bişey olamaz

Bak ya kendinle çelişme yine. Dün AFK için bu işler reytinge değil kaliteye bakar diyordun bugün tersini savunuyorsun
Demet Akbağ, Vahide ablamı da çok severim ama onu yıkıp geçecek.
laflarımı çarpıtma lütfen afk sırdan klişe bir hikayeydi dedim as öyle değil
kaç tane polisiye 8 yıl bu reytinglerle devam etmiş ayrıca as fanları çıkıp da kaliteyiz demedkleri sürece sorun yok afk fanları gibi

İddialıyız
sevdaluk ab'de ilk bölüm 6-8 gibi bi rakam alırsa heralde bu sayfada şov yaparsın deniz
Aynen Yakup bu emre hiçbir şeyden anlamıyor. Son fragmanı da izledim çok hoş görünüyor koptu geliyor Sevdaluk.

dila hanım ve lale devri de bu sene final oalcak haklısın her dizi finale doğru artar

izlemem aklımı çelemezsiniz
Demek ki çelinmekten korkuyorsun sen asıl 2.liğe düşmekten kork.

Ben senaryosu kötü demedim bir kere.
Sadece reyting arttırmak için bazı şeyleri aceleye getirdiler. Biraz da saçmalamaya başladılar.
Ayrıca bence güzel ve izlenilebilir bir dizi ama senaryo dediğin gibi bir şekilde mafyaya bağlanıyor. Bu yüzden senaryo tıkanıyor..

Aynen Yakup bu emre hiçbir şeyden anlamıyor. Son fragmanı da izledim çok hoş görünüyor koptu geliyor Sevdaluk.

Demek ki çelinmekten korkuyorsun sen asıl 2.liğe düşmekten kork.
bence menapozlu hürrem e bile geçilen kanal tası tarağı toplayıp kapatsın kendini

yakupcugum ben diziyi izlemeden yorum yapmam pek. aşk için önceden yorum yaptım çünkü konusu basiti bir diziyi ilerletebilecek bir konusu yoktu. ama inadına yasamagin konusundan bişey anlamadım izlemeden hatta ikinci bölümünü de izlemeden bir dizi tutmaz diyemem izlerken ilk 30 dakikasında yorum yaparım merak etme))) gerçi kanal d de bir dizi iyi olsa da sağ olsun tns tahminleri kolaylaştırıyor))) kafadan tutmaz dersek sonucu bilmiş oluruz)))

Bahaneye gerek yok. Şuan Ab'de 11 aldı demek ki izleyici hala izliyor. Çarşamba'ya sağlam bir iş şarttı. Al işte sana sağlam bir iş.
doksanlar da my yi geçecekti kuzey güney de geçecekti merhamet de geçecekti çok gördük bunları
sevdaluk bence aramızda kalsın seviyesinde reytingler alır

dila hanım ve lale devri de bu sene final oalcak haklısın her dizi finale doğru artar

izlemem aklımı çelemezsiniz
lale devrinin finali geçen sene oldu(hikayeyle kastım konusunun finali) Dila haniminda Ha keza finalde sonra diziyi uzatiklari ve yeni bir konu bulamadıkları için dizi o halde. My de daha mustafa ölmedi mustafa öldükten sonra My de lale devrine döner merak etme)))

pargalı ölüp meryem gittiğinde de bitmişti dizi öyle diyorlardı bekleyip görelim

öyle olsun, ne diyelim