27 Kasım 2011 Pazar Reyting Sonuçları

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 1 9.1%
  • O Ses Türkiye (Show)

Oy: 5 45.5%
  • Tek Başımıza (Star)

• Behzat Ç (Star)

Oy: 5 45.5%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 4 36.4%
  • Ay Lav Yu - T.S. (ATV)

• Arka Sıradakiler Umut - Final (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Yıldız Masalı (TNT)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Sonuçlar belli oldu.

Düeolların başladığı O Ses Türkiye, reytingini arttırarak iki grupta da zirvenin sahibi oldu.

Umutsuz Ev Kadınları bu hafta düşüş yaşamasına rağmen ikinci sırada yer aldı.

Star'ın geçen hafta ekranlara merhaba diyen yeni dizisi Tek Başımıza bu hafta yine hayal kırıklığı yarattı. Sadece 4 share alıp 35.olan dizi yayında uzun süre kalamayacak gibi gözüküyor.

Behzat Ç, fenomen bir dizi haline gelmesine rağmen reytinglerde çok kötü performans sergilemeye devam ediyor. Dizi totalde ancak 25.olabildi! A/B'de ise 13.oldu. Fakat şunu da söylemek lazım Star yönetimi dizinin arkasında ve çok ters bir durum olmadığı takdirde sezon sonuna kadar devam edecektir Behzat Ç.

Arka Sıradakiler Umut ise final bölümüyle 13.sıradan ekranlara veda etti. Arka Sıradakiler adıyla birçok başarıya imza atan ve birçok kez gün birincisi olmayı başaran dizi, özellikle bu sezon büyük düşüş yaşamıştı...

Akasya Durağı'nın tekrarının (3.70) reyting olarak yeni bölüme (2.20) fark atması dikkat çekti.

Son düzenleme:
Ya daha reytingler açıklanmadan şunu belirtmek istiyorum. Umutsuz Ev Kadınları müthiş başarılı biz dizi, ben şimdiye kadar 9 bölüm hiç sıkmadan giden bir dizi görmedim, genelde 3. bölümde baymaya başlar diziler, çok nadirdir bozulmamak ve ben Umutsuz Ev Kadınları'nda bozulmamayı görüyorum, yurtdışı senaristlerini tebrik ediyorum, yabancı dizilerin ne kadar başarılı olduğunu bir kez daha görmüş oldum. Umutsuz Ev Kadınları'nın tek sorunu çok kötü fragmanları, bölüm fragmanın 10 katı güzel, genelde tam tersi olur biliyorsunuz, fragman boşuna merak uyandırır.

O Ses Türkiye, yanına düello adını alınca arayı açmış reytinglerde, tebrikler.

2 reytinglik fark kapatılabilir ya, ben güveniyorum "Ev Kadınları"na, haftaya kapatabilirler,A/B'de 10 reytingin üstünde, kolay mı ya

2 reytinglik fark kapatılabilir ya, ben güveniyorum "Ev Kadınları"na, haftaya kapatabilirler,A/B'de 10 reytingin üstünde, kolay mı ya

Umutsuz Ev Kadınları hala çok başarılı zaten. Bu kadar yüksek reyting aldıktan sonra birinci olmasa da olur yani

Ayrıca Arka Sıradakiler Umut final nedeniyle totalde epey izlenmiş. O da Umutsuz Ev Kadınları'nın bir miktar düşmesine neden olmuş olabilir

[TABLE="class: cms_table_rating"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]12
[/TD]
[TD]GUNUN OLAYI[/TD]
[TD]STAR[/TD]
[TD]18:58:04[/TD]
[TD]0:32:43[/TD]
[TD]3,92%[/TD]
[TD]11,64%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Çok İyi Oran Almıs Günün Olayi Tek Basımıza Finali Yakın Bu reytingler dogus grubunu rahatsız edecektr final çok yakın o ses türkiye iyi gitmis umutsuz ev kadınları iyi zirve takipinde

[TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]YAHSI CAZIBE (TKR)[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]17:00:20[/TD]
[TD]1:28:05[/TD]
[TD]3,19%[/TD]
[TD]10,25%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Çok İyi Gitmis Tekrarı Pazar Gününe kaydırma olabilir bence.

Tabi tabi o nedenle düşmüştür Ev Kadınları, yoksa o şarkıcı müsvettelerine geçilmez hayatta

'tüm gün ab' siralamasi

show: 15
kanal d: 12,7
atv: 8,6
star: 7,2
fox: 5,4
stv: 2,8
tnt: 1,6
kanal 7: 1,5
flash: 0,4

'tüm gün total' siralamasi

show: 11,8
kanal d: 11,4
fox: 8,2
atv: 7,8
star: 7
stv: 5,1
kanal 7: 3,4
tnt: 1,7
flash: 1,4

'prime time ab' siralamasi

show: 24,2
kanal d: 20,6
atv: 7,8
star: 5,7
fox: 2,7
stv: 2,1
kanal 7: 1,3
tnt: 0,8
flash: 0,3

'prime time total' siralamasi

show: 21,1
kanal d: 17,1
atv: 7,6
fox: 7,5
stv: 4,9
star: 4,4
kanal 7: 3
tnt: 1,3
flash: 1,2

BKM Mutfak ölümsüz bir program ya, aynı skeçler defalarca yayınlanmasına rağmen hala talep var, açıkçası ben de rastgeldiğimde izliyorum, gündüz ÇGHB izlemek zevkli oluyor. Yazın prime-time'da yine göreceğiz galiba.

O ses turkiye cok iyi giderek iki gruptada zirvede yer aldi. Dun yayinlanan bolum de cok guzeldi zaten, fakat Hulya hanima biraz kizginim cunku duello'da Ayda ve Baris'i yaristirdi ve Baris yendi ama haksizlikdi bence..

O Ses Türkiye iki grubtada yine zirvede AB de 12 Reyting alarak bence cok basarili.

Umutsuz Ev kadinlari da AB de 10 Reytingin üstünde yine ve bence 2. olsada gayet basarili.

Behzat C. sezon baslamadan önce öyle abartilmistiki ben en azindan ilk 10 da olacagini düsünüyordum ama dizi Total de 25. olmus bence resmen bir hayal kirikligi.

Kim Milyoner olmak ister bence cok ama cok basarili bu Yarisma önümüzdeki sezonda büyük bir ihtimalle devam eder.

Arka Siradakiler umut Final Bölümü ile bence toparlanmis iyi bir final yapmis oldu.

Arka Sıradakiler Umut ise final bölümüyle 13.sıradan ekranlara veda etti. Arka Sıradakiler adıyla birçok başarıya imza atan ve birçok kez gün birincisi olmayan başaran dizi, özellikle bu sezon büyük düşüş yaşamıştı..

Ozan kırmızı yerde yanlış yazmışın

Dediğim gibi Yahşi Cazibe yine tekrarı mükemmel gitti dizi yükselecektir ama bu saatte ve o günde olmaz bu iş ya Pazartesi Pt-1,Pazar Pt-1 yada Cumartesi Pt-2'de olursa güzel olur reyting bakımından

yahşi cazibenin bu saatten sonra hangi gün olursa olsun 5 reytingi geçmesi çok zor.çünkü hergün iddalı diziler var.ama pazar günü iş yapabilir

akasya durağı cidden ilginçmiş demek ki senaristler yeni komedik olaylar bulamıyor