Konuya cevap cer

Gece çalışıp gündüz uyumama rağmen dün Annem Uyurken dizisi için uykusuz kaldım. Ama uykusuz kalmama değmedi ilk bölüm itibariyle. İlk bölüm heyecanından mıdır bilmem çok basit bir yapım havası verdi bana. Belkide benim fazla beklentimden dolayı bana sönük geldi. Büşra Pekin çok mükemmel bir performans sergiledi. Diğerleri yanında çok sönük kaldı. Bora Akkaş ve  Algı Eke ikilisinden birşeyler bekliyordum ama olmadı. 

Genel olarak ilk bölüm basit komedi tadındaydı ama Daha açılacaktır dizi. Kilit isimler olarak düşündüğüm Hümeyra, Fatmagülün Rahmisi Bülent Seyran ve tabiki diziye bakmamda en büyük etken (küçük bir rolde olsa) Gecekondu'nu Dalyan Dalyanak'ı Erkan Köseyi dizinin ilk bölümünde göremedik. Bu üçlü katılımıyla daha iyi olacaktır yada ben öyle umuyorum.

Birde şu ayrıntı var dizi oyuncularından Ünal Yeter'i herkes görmüştür tvde. Bilmeyen googleda arasın. Ünal Yeter'in kariyerine baktığımızda Türk Malı, Nuri,Dedektif Memoli, Türkün Uzayla İmtihanı gibi Bence komedi demekte zorlandığımız komedi  dizileri var. İnşallah Annem Uyurken işide Ünal Yeterin Yeni Fiyaskosu olmaz. Çünkü daha iyi potansiyeli var.

twitter/televizyonkrali