27 Haziran 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Şefkat Tepe - Tekrar (STV)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Program sıralamaları belli oldu.

Portekiz - İspanya maçı iki grupta da açık ara zirvenin sahibi oldu.

Annem Uyurken iki grupta da üçüncü olmasına rağmen beklentileri tam anlamıyla karşılayamadı. Fakat, dizinin yaz sezonu için gayet iyi bir başlangıç yaptığını söyleyebiliriz.

Eve Düşen Yıldırım, sezon finali ile sürpriz bir yükselişe geçerek üst sıralarda yer almayı başardı.

Çocuklar Duymasın; Muhteşem Yüzyıl, Kuzey Güney, Sakarya Fırat gibi güçlü rakiplerinin karşısından çekilmesiyle birlikte A/B'de 4. sıraya kadar yükseldi.

Star'ın yeni dizisi İbreti Ailem reytingleriyle ilk bölümde beklenenin çok uzağında kaldı. Dizi özellikle totalde ilk 25 içerisine giremezken A/B'deki 8. sıra teselli oldu, gelecek için ümit verdi.

Son düzenleme:
Annem Uyurken ve reklam Aralarında İbret-i Ailemi izleyeceğim. Umarım ikisi de muhteşem reytingler alır

Bu akşam sıkı bir rekabet olacak ama gönlüm İbret-i Ailem'in kazanmasından yana ama Annem Uyurken'de Kanal D etkisi var ):

Bu arada Annem Uyurken'in 22.15'te tekrarı var büyük ihtimalle. İkisini birden izlemek isteyenlere önce İbreti Ailem ardından Annem Uyurken izlemelerini tavsiye ederim. İbreti Ailem'in tekrarı yok çünkü bu gece. :)

Bakalim hangisi daha cok reyting alacak , ben sadece birini izlemek istiyorum , ama hangisini bilemiyorum , arkadaslar siz hangisini izleyeceksiniz?

Star bugun yine cok basarili tum reytingleride ilk 3'e giriyo insallah Ibret - i Ailem cok iyi gider.

Kanal D'ye bak be helal. Akşama kadar 2,5 reytingin altına düşmeyecek yine. :) Diğer ezik kanallar da kendi aralarında kapışsın. :d

Diger ezik kanallar bence deme nedense aksama kadar kanal d birinci gitmiyo , evet cogu kanal d birinci ama mesela Star Tv , bugun kanal d'nin arkasina , dikkat edersen 09-10 reytingleride Star Tv fark atmis.

Saatlik reytinglere bakıp da ne yapayım yahu. :D Ertesi gün liste gelince her şey ortada oluyor zaten. Kanal D fark atıyor diğerleri aşağılarda kendi aralarında kapışıyorlar. 1. belli de 2.yi arıyoruz. :d

İbret-i Ailem'i izleyeceğim. Annem Uyurken'e bir türlü ısınamadım izleyeceğimi sanmıyorum.

13:00 - 14:00 ortalama <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 2.26 , 2) STAR: 2.15 , 3) ATV: 1.81

Sihirli Annem coşmuş yağmurlu havada. :D

star bu reytingleri görünce melegi mezarliga yollar alişan ayşe o arayi kapatir sihirli annem sonra akasya duraginida koyarsa tam olur kalitesiz ama reyting getirici işler başında kanal D kürek çekerler gündüz kusaginda