evet furkan, pt-2 ve yalan d etkisi de var ama en büyük etken dünkü bölümün başarılığıydı, merak edilen bi olay açıklığa kavuştu ve dizi baştan sona tempo içindeydi.Yakup Kayıp'ın dün bölümü çok mu güzeldi, çünkü birden zirvede yer aldı
SBT sonuçları 2.mesaja eklendi.
dila bence o kadar kötü değil başka bi gün p2 de iş yapar ama huzur sokağı uzatmaları bırak öldü artık şuan dirilmesini bekliyolar ölmüş dizi ölmüş nasıl dirilecek daha çekin fişini iş bitirinDila ve huzur uzatmalari oynuyor yakinda ikiside kalkar yayindan...
Takas Yalan Dünya beklediğin gibi mi geldi?her diziyi tek tek yorumlamadan önce şunu söylim TATAR RAMAZAN'ın reytingleri kötü değil önünde huzur sokağı gibi 0 reyting bi iş olmasına rağmen dila hanımı geçmiş 6.sırada bence iyi Allah aşkına perşembeye alın süpürsün p2 yi
MEDCEZİR; dizi karagülden zirveyi almış ama şunu belirtim dün bi 10-15 dk baktım bu diziden bişey beklemeyin hiç güzel değil klasik parti muhabbetleri sıktı hemen değiştirdim
KARAGÜL; dizi zirveyi kıl payı kaçırmış ama hala çok iyi durumda zirve yarışının içinde olması yetecektir bana göre ab oranları da iyi
KAYIP; dizinin gerçekten iyi reytingler almasını isterim diziye bi sempatim var ve güzel olduğunu düşünüyorum reytignleri gayet iyi gelmiş finale kadar devam eder arkası sağlam zatenama tatarın karşısında olması kötü oldu.Hee bu arada bazıları yine uçmuş bu dizinin kapasitesi bu zaten daha fazlasını alamaz 10 reyting falan beklemek falan hayalller güzel
YALAN DÜNYA; dizi dediğim ve beklediğim gibi total 4 ab 6 almışyani o kadar abarttı bazı arkadaşlar 4 bile görememişte neyse 4 diyelim sonra saldırmasınlarab grubunda iyi gitmiş ama hala kanal d nin totalde 5 üstü görebilen dizisi yok büyük hüsran(gb dışında)
TATAR RAMAZAN; şuan Türk televizyonlarının en müthiş dizisi insan izlerken inanılmaz bir zevk alıyo bu diziyi yapanlardan Allah bin kere razı olsun oyuncular hepsi birbirinden müthiş müzikler süper senaryo harika bu dizi vadiden sonra hayatımda izlediğim en süper dizi hiç unutmayacam.Reytinglere gelirsek sbt de baya baya düşük çıkıyomuş tns de durumu iyi devam eder bu şekilde dila hanımı geçmiş reytinglerde üstelik arkasında 0 reytingli bi iş var medcezir gibi lider bi dizi de yok. Arkası sağlam olursa 5 reytingi geçebilir yani vadinin ardına koymak şart.Bir şey daha söylemek istiyorum bu dizinin yapım şirketi tmc idi sanırım ne kalite bi yapım şirketiymiş ya yönetmeni falan süper inanılmaz kaliteli çekim açıları harika bişey
DİLA HANIM; bence medceziri frenlemekten başka bişey yapmıyor bari p2 den çıksa da tatara fayda sağlasa
HUZUR SOKAĞI; şu dizi bitsin artık gerçekten bitsin irrite oluyorum zaten reytingleri çok kötü
beklediğim gibi geldi ben total 3-4 ab 5-6 bekliyodum şaşırıcak bişey yokTakas Yalan Dünya beklediğin gibi mi geldi?
Sen totalde 3.05, A/B`de 4.90 beklemiyormuydun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?