27 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

yok artik sokdayim hala kayip 1. olmus 😱 kanal D daha yeni uyanmaya basladi hadi yeni dizilerinde gelecek hafta ucsun
kanal D basliyoooor

medcezir a\b`de gerilemis
ama totalde karagulu gecmis

Yakup Kayıp'ın dün bölümü çok mu güzeldi, çünkü birden zirvede yer aldı
evet furkan, pt-2 ve yalan d etkisi de var ama en büyük etken dünkü bölümün başarılığıydı, merak edilen bi olay açıklığa kavuştu ve dizi baştan sona tempo içindeydi.
bundan sonraki bölümlerde böyle giderse eğer ; totelde 5, ab 7'yi geçer kayıp.

Bunlar nasıl sonuçlar ya. Sabah sabah şok oldum resmen. 😱

Medcezir totalde zirvede yer alıp ab'de sert bir düşüş yaşayarak zirveyi şok bir şekilde Kayıp'a kaptırmış. Dila Hanım'ın da düşük reytinglerini göz önüne alınca artık dizi uzun özetle yayınlanıp geç biter gibi.

Karagül uzun bir süre boşlukta yayınlanmasına rağmen totalde zirveyi Medcezir'e kaptırmış, ab'de ise kanal ortalamasına göre iyi gitmiş.

Yalan Dünya sezona iyi oranlarla başlamış. Özellikle ab'de iyi giderek bu sene ab'de zirve yarışında olacağını göstermiş.

Kayıp Pt-2'ye geçmesiyle birlikte günün ve haftanın sürprizine imza atmış. Totalde iyi giden dizi ab'de müthiş giderek zirveyi almayı başarmış. Kanal D'nin hamlesi tutmuş gibi görünüyor. Tabii öbür haftayı beklemek gerek yine de.

Tatar Ramazan iki grupta da ne iyi ne kötü denilebilecek oranlar almış.

Dila Hanım kötü gitmiş. Artık aradan çekilip Medcezir'in önünü açmasının zamanı geldi.

Huzur Sokağı yine kötü gitmiş. Dizi için tehlike çanları çalıyor artık.

En çok Kayıp'ın yükselmesine sevindim hak ettiği yerde böylece pt-1'de Medcezir ardından pt-2'de Kayıp'ı izliyoruz güzel bir şekilde.

@yakup09 haklıymışsın valla tebrikler. Kayıp'ın sürekli arkasında durdun. Yükselecek dedin ve zirveyi aldı dizi.
Tabii pt-2'de yayınlanmasının büyük etkisi var ama bölüm de güzelmiş zaten. Ben de Medcezir bitince baktım biraz güzeldi. İnsanlar da benim gibi boşluktan bakmış olabilir. İnşallah korur bu oranlarını.

Ab de bir klişe daha yok oldu öyle zenginlerin hayatı lüx villalar dekolteli hatunlar amerikan uyarlamlariyla ab de reyting alamaz sin. Bide şu oyunculara şarkı söyletme işine Son versin ay yapım kabak tadı verdi))) ayrıca dün bölümü 5dakika tarafım. dizide sadece parti şarkı geyikleri O onu aldatıyor falan filan var işte. Bu Tempo bize uymaz dizide farklı şeyler olmalı yoksa umutsuz ev kadınları gibi olur sonu medcezirin. Zaten fazla bişey beklememek lazım. Okadar sürükleyici bir dizi değil ergenletin takılacak cerezlik bir dizi. Gülse birsel eski avrupa yakası dönemlerine dönse cumayi avucuna alir
Ayrica kayıptan bu başarısını sürdürmesini kimse beklemesin.

bu arada bu sezon trt1 epey bir dususte..avrupa avrupa boyle bitmesin cok gerilerde kaliyor..seksenler zaten artik zirveye uzak oranlar aliyor..kanal bence en az gecen sezonki basarisina donmeli

Bu arada sbt yine uçmuş.
Totalde İki Dünya Arasında, ab'de Huzur Sokağı 3. olmuş.
Böyle devam et sbt müthişsin müthiş.

7 reyting alan bir diz 20 share alıyorsa, demek ki evinde cihaz olanların %35'inin tv'si açık... prime time'da bu kadar az televizyon olması saçmalık değil mi? hadi normalde böyle olsa bile cihazların olduğu evlerde böyle olmaması gerekmiyor mu?

Yalnız kıskanacak bi şey de olsa.
Büyük konuşan ydcilerin sonu, Allah baba çarptı sanırım.
))))

her diziyi tek tek yorumlamadan önce şunu söylim TATAR RAMAZAN'ın reytingleri kötü değil önünde huzur sokağı gibi 0 reyting bi iş olmasına rağmen dila hanımı geçmiş 6.sırada bence iyi Allah aşkına perşembeye alın süpürsün p2 yi

MEDCEZİR; dizi karagülden zirveyi almış ama şunu belirtim dün bi 10-15 dk baktım bu diziden bişey beklemeyin hiç güzel değil klasik parti muhabbetleri sıktı hemen değiştirdim

KARAGÜL; dizi zirveyi kıl payı kaçırmış ama hala çok iyi durumda zirve yarışının içinde olması yetecektir bana göre ab oranları da iyi

KAYIP; dizinin gerçekten iyi reytingler almasını isterim diziye bi sempatim var ve güzel olduğunu düşünüyorum reytignleri gayet iyi gelmiş finale kadar devam eder arkası sağlam zaten
ama tatarın karşısında olması kötü oldu.Hee bu arada bazıları yine uçmuş bu dizinin kapasitesi bu zaten daha fazlasını alamaz 10 reyting falan beklemek falan hayalller güzel

YALAN DÜNYA; dizi dediğim ve beklediğim gibi total 4 ab 6 almış
yani o kadar abarttı bazı arkadaşlar 4 bile görememişte neyse 4 diyelim sonra saldırmasınlar
ab grubunda iyi gitmiş ama hala kanal d nin totalde 5 üstü görebilen dizisi yok büyük hüsran(gb dışında)

TATAR RAMAZAN; şuan Türk televizyonlarının en müthiş dizisi insan izlerken inanılmaz bir zevk alıyo bu diziyi yapanlardan Allah bin kere razı olsun oyuncular hepsi birbirinden müthiş müzikler süper senaryo harika bu dizi vadiden sonra hayatımda izlediğim en süper dizi hiç unutmayacam.Reytinglere gelirsek sbt de baya baya düşük çıkıyomuş tns de durumu iyi devam eder bu şekilde dila hanımı geçmiş reytinglerde üstelik arkasında 0 reytingli bi iş var medcezir gibi lider bi dizi de yok. Arkası sağlam olursa 5 reytingi geçebilir yani vadinin ardına koymak şart.Bir şey daha söylemek istiyorum bu dizinin yapım şirketi tmc idi sanırım ne kalite bi yapım şirketiymiş ya yönetmeni falan süper inanılmaz kaliteli çekim açıları harika bişey

DİLA HANIM; bence medceziri frenlemekten başka bişey yapmıyor bari p2 den çıksa da tatara fayda sağlasa

HUZUR SOKAĞI; şu dizi bitsin artık gerçekten bitsin irrite oluyorum zaten reytingleri çok kötü

Dila ve huzur uzatmalari oynuyor yakinda ikiside kalkar yayindan...

Dila ve huzur uzatmalari oynuyor yakinda ikiside kalkar yayindan...
dila bence o kadar kötü değil başka bi gün p2 de iş yapar ama huzur sokağı uzatmaları bırak öldü artık şuan dirilmesini bekliyolar ölmüş dizi ölmüş nasıl dirilecek daha çekin fişini iş bitirin

Takas Yalan Dünya beklediğin gibi mi geldi?

Sen totalde 3.05, A/B`de 4.90 beklemiyormuydun?

Takas Yalan Dünya beklediğin gibi mi geldi?

Sen totalde 3.05, A/B`de 4.90 beklemiyormuydun?
beklediğim gibi geldi ben total 3-4 ab 5-6 bekliyodum şaşırıcak bişey yok
konuya yazmamış olabilirim yazmamışsamda gerçek fikrimi yazmamışımdır ama beklediğim gibi geldi totalde tatarı kıl payı geçmiş
ama şunu belirtim medcezir bu şekil giderse artması zor dün biraz baktım hiç iyi değildi bizim davut Tataroğlu da orda oynuyomuş hep baş köşede adam
şu diziler tatar ramazanı geçiyo ya böyle adalet olmaz olsun

Bazılarının ilk 15'e giremez dediği Yalan Dünya iki grupta da Tatar'ı geçmiş. Ab'de 2'ye katlamış.