27 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Aksine. Kayıp Şehir Yalan Dnüya ardından 22.30`da yayınlanınca yüksek geliyordu.

Pazartesi 21.30`da adeta çöktü. Sonra 22.45`e geçince A/B`de 6 reytinge ulaştı dizi.

sonuç olarak fazla emin konuşmak olmuyomuş
)))))
SBT ye bakıp yorum yapmak saçmalık yayinlamasalar daha iyi.. Sbtnin hele bir ab listesi var komedi gibi. Uzun zamandır listeye bakıyordum adamlar Meydanı boş bulmus)))

insallah öle bisiy olur

Diziye göre kanal değil, kanala göre dizi izlemeye tam gaz devam.

Dila Hanım ne günah işledi ki üvey evlat oldu bu sene?

Allah Korusun Medcezirin de arkası sağlam değil. Düşerse gelecek sene önüne başka bir yapım gelirse o da üvey evlat olur.

Aksine. Kayıp Şehir Yalan Dnüya ardından 22.30`da yayınlanınca yüksek geliyordu.

Pazartesi 21.30`da adeta çöktü. Sonra 22.45`e geçince A/B`de 6 reytinge ulaştı dizi.
revan dizi 22.45 de başladığından itibaren toparlanamadı bi türlü.. eğer o saat yarasaydı diziye şu an kayıp şehiri izlemiş olurduk ya da hazirana kadar izlerdik..

sonuçlara şaşırdım ama bi yandan da çok sevindim medcezir karagülden erken bitmesine rağmen daha çok izlenmiş ve 7.72 reytingle zirvede olmuş
ama abde 6.85 reytinge düşmüş tuhaf

karagül total 7.48 reyting ab 4.75 almış iyi
kayıp total 4.66 reytingle 3. sırada ab 6.93 reytingle zirvede şaşırdım
yalan dünya total 3.5 demiştim 3.96 almış ab 6.38 alarak iyi başlamış ama süresi 2 saaten fazla ve 28dk. reklam 😱
müge anlıya bi bakın total 3.7 reyting 27 share ab 3.63 reyting 30 share😱

revan dizi 22.45 de başladığından itibaren toparlanamadı bi türlü.. eğer o saat yarasaydı diziye şu an kayıp şehiri izlemiş olurduk ya da hazirana kadar izlerdik..
Kayıp Şehir Cumaları iyi gidiyordu. Daha sonra Pazartesiye alındı. Pazartesi 21.30`da adeta çöküyordu. 22.45`te başladığı bölüme bak bir. 3 reytingden 6 reytinge tırmanıyor.

Kayıp dizisi de aynı şekil. Bu dizi PT1`de tutunamıyor işte zorlamanın anlamı yok. Bölümle ilgisi de yok. Yalan Dünya + PT2 desteği diziyi zirveye çıkardı. Diyeceğim o ki, Yalan Dünyada 8 reyting istiyorsa Kanal D özet vermesi iyi olur, Kayıp da 22.45`te başlarsa Yalan Dünyanın A/B reytinglerinden faydalanacak ve belki de o da 7 reyting alacak.

Reklam süresi değil verilme zamanı önemli. Sonuç olarak o 28 dakika reklamın kaymağının hepsini Medcezir yedi mi yedi.

Medcezir ama Yalan Dünya bittikten sonra reklamlarını verdiği için Kayıpa yaradı dizinin reklamları.

kş hızlı yükseldi ama hızlı bi düşüş yaşadı ve bitti yani bu da demek oluyor ki o tür stratejiler kısa vadede işi götürüyor sadece. bence şu an çok iyi bı düzende. bi tarafı yükseltmek için öbür tarafın tehliye atılmasına gerek yok. bu düzende kanal daha tatmin oluyodur.

Medcezir harikaydı dün akşam.Hakkettiği gibi zirveye oturmuş fakat daha yüksek oranlar alabilseydi keşke.Yılın bomba işlerinden biri olduğu aşikar.Kayıpsa şaşırtıcı bir şekilde yükselmiş ve AB de zirveyi kapmış.Karagül'de iyi sayıla bilecek oranlar alıyor.Huzur sokağı ise çok kötü..Geçen sezon ki performansı hiç yok.Acilen saat değişikliğine gidilmeli.

ne yd bittikten sonra be 20:03-20:18 reklam verdi yd yayındı , 21:42-21:55 verdi yd yayındı , 22:12-22:27 verdi yd de bi kısmı yayındı

yani yd 3 kez faydalandı reklamdan medcezir 2 kez 😉

Son düzenleme:
ne yd bittikten sonra be 20:03-20:18 reklam verdi yd yayındı , 21:42-21:55 verdi yd yayındı , 22:12-22:27 verdı yd de bı kısmı yayındı
geçen sezon biü'nin reklamsız gittiği günler ve yine öbgzk'nin bol reklamlı gittiği günlerde reklam hesaplaması yaparken, ne gerek var diyodun. bakıyorumda benden daha çok girmişsin reklam hesaplamalarına.

Şaşırdım reytingleri görünce, Karagül Total grubunda zirvede yer alır diyordum olmadı

Kayıp çok başarılı giderek AB grubunda 1.olmuş, Kanal D dün iyi gitmeyi başarmış

geçen sezon biü'nin reklamsız gittiği günler ve yine öbgzk'nin bol reklamlı gittiği günlerde reklam hesaplaması yaparken, ne gerek var diyodun. bakıyorumda benden daha çok girmişsin reklam hesaplamalarına.
even medcezir yd nin reklamlarından faydalandı,yd bittikten sonra reklam verdi dediği için öyle olmadığını kanıtladım yoksa girmem

Medcezir muhteşem bir bölümüyle zirvede yer almış , hakettiği gibi
Karagül de dün çok güzeldi o da çok iyi reytingler almış.

Med Cezir 9 - 10 mu çüş uçmuş bazıları @EveN 'ın dediği gibi 20.30 civarı başladı özete ne hacet hafta boyunca 10 defa döndü kim özet izlesin ki.

Karagül iyi gitmiş yanlız FOX'um ayrıcalık yapıyor diğer yapımlar saati nedeni ile düşük gidiyor 22.15 yüzünden GGK ve BAH yükselemiyor doğru düzgün peki neden Karagül 22.15'de başlamıyor neden ayrıcalık yapılıyor ben yapımcı olsam sorun çıkarırdım.