27 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Karagül'de silahlar her sezon patlayacak herhalde.
Geçtiğimiz sezonda da Baran öz annesi Ebru'yu vurmuştu ve reytingler rayına oturmuştu. Bu sezonda amaç Medcezir'e Total'de zirveyi kaptırmamak sanırım. Ah şu Dila Hanım olmayacaktı da Medcezir'im reytinglerde her iki grupta da zirvede olaydı...

Yalan Dünya total grubunda yine vasat ama AB'de ilk 3'te olacağından eminim.

Tatarin oğlu reenkarnasyon uğradı. Kaçak ta öldü tutarda ortaya çıkmış))) ama fazla uzağa gitmemiş atv içinde kalmis

Dila iyi gidiyor.

A.Ş.K başlıyor!

Allah ım bu nasıl bi dizi ya anlatacak kelime bulamıyorum mükemmel ötesi biterse ağlarım vallahi ağlarım ya inşallah bitmez tek isteğim bu
tatar ramazan nasıl 4 bile göremiyo kafayı yicem bu kadar mükemmel bir dizi nasıl bu kadar az alır Allah aşkına atv perşembe vadi arkasına koy ver gazı coşsun şu dizi bu dizinin hakkı bu değil vallahi de değil billahi de değil
2 yıl sonra falan dendi tatar ramazan içerden çıktı final havası seziyorum noluyo

Tatar ramazan gerçekten çok süper bir dizi isyan çıktığı an coştum süperdi ya vadi dışında izlerken bu kadar zevk aldığım bu kadar coştuğum başka bir dizi yok tatar ramazan benim için 1 numaradır

www.favoriforumum.net/threads/tatar-ramazan-atv-2-sezon-yorumları.200488/

maşallah kaçak taki çocuk mu bacak kadar boyuyla milleti solladı
çocuğun 2 senede 5.6.dizisi :
Yanlış görmediğiysem özgür Ege Nalcı Tatar transferi olmuş. Tatarin ilk oğlu oynayamiyordu. Yazık çocuğu sutlamislar))))

tatar ramazan gibi dizi mi var lan kral dizi kral bu bölümü 5 kez tekrar izlicem

oraya da yaparız buraya da sanki tüm sayfalarda ben yorum yaptım 1 yorum yazdık diziyle ilgili !
Diziyle ilgili tüm yorumları dizinin kendi konusunda yaparsanız daha iyi bir ortam oluşur diziyle ilgili. Burada yazılan mesajlar arada kaynayıp gidiyor yüzlerce mesaj arasından...

Diziyle ilgili tüm yorumları dizinin kendi konusunda yaparsanız daha iyi bir ortam oluşur diziyle ilgili. Burada yazılan mesajlar arada kaynayıp gidiyor yüzlerce mesaj arasından...
tamam haklısın

Yanlış görmediğiysem özgür Ege Nalcı Tatar transferi olmuş. Tatarin ilk oğlu oynayamiyordu. Yazık çocuğu sutlamislar))))
hee olay şu bak
2 yıl zaman atlaması oldu o arada eski çocuk gitmiş mematinin kaçaktaki oğlunu oynayan çocuk gelmiş
eskisi daha tatlıydı ama 2 yılda bu çocuk hiç mi büyümedi diyeceklerdi

tatar ramazan vadiden sonra hayatımda izlediğim en müthiş dizi yok böyle bişey

tatar ramazanı izlemeyenler adına çok üzülüyorum yazık vallahi ya
bende çok şanslıyım böyle bir dizi izlediğim için bitmemesi için ne gerekiyor yapılmalı vadinin ardına konmalı ve reklama girmeden vadiden hemen sonra başlatılmalı şu dizi bitmesin bitmemeli