4, 5 reytingli dizileri harcayan kanaldan bahsediyoruz senin 2 reyting zor alan dizin için niye uğraşsın. Sen de az saf değilsin.
Son zamanlarda düşmüştü ama yükselirdi
4, 5 reytingli dizileri harcayan kanaldan bahsediyoruz senin 2 reyting zor alan dizin için niye uğraşsın. Sen de az saf değilsin.
Arka sokakların laneti zaten fox aldıYeni sezonda şans vermeliydiPazar dan başka bir günde deneseydi
Fox alabilir aşk yeniden saat değiştirecekAşk Yeniden biraz düşse de iyi gitmiş. Özellikle gelecek hafta yükseleceğini düşünüyorum, çünkü yeni bölüm fragmanı çok heyecanlı olmuş. EDHO ve O Ses Türkiye de çok iyi sonuçlar almış her hafta olduğu gibi.
Kaderimin Yazıldığı Gün fena değil, ama daha yüksek sonuçlar alamazsa Ocak'a doğru biter. Bir Deniz Hikayesi yine çok kötü, Kanal D'nin neden ısrar ettiğini bir türlü anlayamıyorum.
Arka sokaklara gelecek o karakter tekrardan doktor veysel karakteriyleedho coşmuş @Çiğdem- lerin ilyası ölmüştür inşallah
Ölecek arka sokaklara gelecekmişyoğun bakımda ama ölmücek
ağzını yer alsın beee 😱😱😱Arka sokaklara gelecek o karakter tekrardan doktor veysel karakteriyle
Ölecek arka sokaklara gelecekmiş
Arka sokakların facebook sayfası söyledi timurun yardımcılığını yapıcakağzını yer alsın beee 😱😱😱
hatırla gönül'ün düşük gitmesiyle kyg'nin ömrü uzadı. şu an çilek kokusu kesin olarak fişi çekilen ilk dizi konumunda. 2.si de şu an hatırla gönül gözüksede kyg ile yarış halinde. bakalım hatırla gönül haftaya ne yapacak.Aşk Yeniden biraz düşse de iyi gitmiş. Özellikle gelecek hafta yükseleceğini düşünüyorum, çünkü yeni bölüm fragmanı çok heyecanlı olmuş. EDHO ve O Ses Türkiye de çok iyi sonuçlar almış her hafta olduğu gibi.
Kaderimin Yazıldığı Gün fena değil, ama daha yüksek sonuçlar alamazsa Ocak'a doğru biter. Bir Deniz Hikayesi yine çok kötü, Kanal D'nin neden ısrar ettiğini bir türlü anlayamıyorum.
Çilek Kokusu kesin zaten, bence Hatırla Gönül en azından 13 bölüm devam eder, KYG'nin durumunun netleşmesine daha var gibi. Ve evet, seçimler yüzünden Pazar akşamı hiçbir dizi yok.hatırla gönül'ün düşük gitmesiyle kyg'nin ömrü uzadı. şu an çilek kokusu kesin olarak fişi çekilen ilk dizi konumunda. 2.si de şu an hatırla gönül gözüksede kyg ile yarış halinde. bakalım hatırla gönül haftaya ne yapacak.bu hafta seçim yayını nedeniyle olmaz herhalde.
13 bölüm sürebilir evet. şu durumda kyg'de hg'den önce bitmez. ocak'a kadarda zaten yeni dizi gelmez.Çilek Kokusu kesin zaten, bence Hatırla Gönül en azından 13 bölüm devam eder, KYG'nin durumunun netleşmesine daha var gibi. Ve evet, seçimler yüzünden Pazar akşamı hiçbir dizi yok.
Starın iki dizisi var gecenin kraliçesi cumartesi olacak13 bölüm sürebilir evet. şu durumda kyg'de hg'den önce bitmez. ocak'a kadarda zaten yeni dizi gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?