27 Ekim 2015 Salı ABD Reytingleri

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
27 Ekim 2015 Salı ABD Reytingleri

150610-news-wicked-city.jpg

Perşembe gecesinin reytingleri belli oldu.

ABC'nin yeni dizi Wicked City 0.9 reyting alarak hayal kırıklığı yarattı. Dizinin uzun vadeli devam etmesi için oranlarını arttırması şart.

Agents of S.H.I.E.L.D. geçen haftaya göre 0.1’lik bir kayıp yaşayarak 1.4’e düştü. Dizinin en büyük rakibi The Flash ile aralarında sadece 0.1 reyting var.

Fresh Off the Boat 1.4 reyting alarak sessiz bir şekilde yoluna emin adımlarla devam ediyor.

CBS'nin yeni dizilerinde birisi olan Limitless geçen hafta olduğu gibi bu haftada 1.4 reyting aldı. Anlaşılan dizi ne uzuyor ne kısalıyor.

CW'nin hit dizisi The Flash 0.1 reyting kaybederek 1.3 reytinge düştü. The Flash'ın hemen arkasından yayınlanan iZombie 0.6 reyting alarak iyi gitti.

The Voice ise kan kaybederek 2.5 reytinge düştü.

İşte perşembe gecesinin reytingleri;

Reytingleri öğrenmek için bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle!

@destere Wicked City kötü gitmiş bence biraz daha bekle. :( Geçen yıl Forever 1.0 reyting aldı ama iptal oldu. Bu ondan da kötü gitmiş.

Rihanna olmayınca 2.5 reytinge düşüyor.:Z Ayy qapaq olsun reytingi yok diyenlere.:A

0.9 reyting alan diziye hayal kırıklığı yarattı diyon 0.6 alan diziye iyi gitti diyon :F :F @Harunnn60 nasıl oluyo bu iş :A
0.9 alan ABC'de yayınlanıyor o kanal 18-49 yaş aralığına bakıyor reytinglerde. :D
0.6 alan ise CW'de yayınlanıyor onlar ise sadece genç kesime bakıyorlar. 18-30 sanırım. :D Yani herhangi bir yanlışlık yok kanal farkı var.
Örnek vereyim Türkiye'de Show tv'de yayınlanan bir dizi 4 reyting alsa kanala yeter ama Star tv'de 4 reyting alsa erken final yapar. :D

the flash 1.3 e düşmüş geçen kimdi @mrt-06 miydi biz yükseldik diyordu 0.1 yükselmişti bu hafta hiç yorum yapmamış :))

benim bu açık kanallarda hiç dizim yokmuş ya birde bana açık şeyler izliyor diye iftira atar @xemrexxx ile @sürgünüm tek açık dizim yok işte hep kapalı şeyler izliyormuşum :))

the flash 1.3 e düşmüş geçen kimdi @mrt-06 miydi biz yükseldik diyordu 0.1 yükselmişti bu hafta hiç yorum yapmamış :))

benim bu açık kanallarda hiç dizim yokmuş ya birde bana açık şeyler izliyor diye iftira atar @xemrexxx ile @sürgünüm tek açık dizim yok işte hep kapalı şeyler izliyormuşum :))
evet sen zaten kara çarşaflı seversin:)))

Konuyu görmedin diye sevinmiştim senden de hiçbir şey kaçmıyor. :F Evet ben demiştim haftaya bölüm bombe doktor Wells dirildi, 1.5 alırız. :)

Konuyu görmedin diye sevinmiştim senden de hiçbir şey kaçmıyor. :F Evet ben demiştim haftaya bölüm bombe doktor Wells dirildi, 1.5 alırız. :)
benden kaçacaktı konuda @Harunnn60 uyardı sağolsun :)
pembe wels diziye pek yaramamış gibi umarım her hafta aynı randımanla dibi boylar :))

0.2'ye de düşse dizi devam edecek nasıl olsa, dibi boylaması önemli değil bize her hafta bilimkurgu şöleni yaşatıyor o yeter. :A Demi @Çiğdem-. :Z
şölen ??? :)
duracell le çalışan ergenin yaşatacağı şölen benden uzak olsun :) ben süpergirl ü takip edecektimde o diziyide fazla götüremem sanırım kız gerçekten harika ama konu hiç benlik durmuyor öyle sırf kız içinde gitmez her hafta :)

şölen ??? :)
duracell le çalışan ergenin yaşatacağı şölen benden uzak olsun :) ben süpergirl ü takip edecektimde o diziyide fazla götüremem sanırım kız gerçekten harika ama konu hiç benlik durmuyor öyle sırf kız içinde gitmez her hafta :)
Evet şölen. :)) Hahaha adam pille çalışmıyor ya patlama sonucu böyle oldu. :A O dizinin afişini görmüştüm sanırım Flash tarzı bir dizi, ona şans tanıyacağına Flash'ı izlemeye çalışsaydın. :D Bak dizimize yeni oyuncu geldi. :A

23B9CBAF-C5C3-6699-1070D4C5B24456F9.jpg

0.2'ye de düşse dizi devam edecek nasıl olsa, dibi boylaması önemli değil bize her hafta bilimkurgu şöleni yaşatıyor o yeter. :A Demi @Çiğdem-. :Z
benden kaçacaktı konuda @Harunnn60 uyardı sağolsun :)
pembe wels diziye pek yaramamış gibi umarım her hafta aynı randımanla dibi boylar :))
hahahah ayy @destere pembe wells diyip devam etmişsin sankı adamı tanıyorsunda
:F:F:F

@mrt-06 1.3 ortalamada iyi ama haftaya 1.4 çıakrız yine bence :Z:Z:Z

Evet şölen. :)) Hahaha adam pille çalışmıyor ya patlama sonucu böyle oldu. :A O dizinin afişini görmüştüm sanırım Flash tarzı bir dizi, ona şans tanıyacağına Flash'ı izlemeye çalışsaydın. :D Bak dizimize yeni oyuncu geldi. :A

23B9CBAF-C5C3-6699-1070D4C5B24456F9.jpg
süpergirl bundan daha kıymetli bence kıza ayrıntısıyla baktım süper şey kadar etkili değil :)
dğn bir dizi konuşuyorduk HBO dan western dizisiydi orda bir oyuncu var göresin bunu beşe katlar sekizle çarpar .. dzinin ismi aklımda değil şimdi ..
@Harunnn60 o dizi hangisiydi bende yine b12 ihtiyacı doğdu sanırım :)

hahahah ayy @destere pembe wells diyip devam etmişsin sankı adamı tanıyorsunda
:F:F:F

@mrt-06 1.3 ortalamada iyi ama haftaya 1.4 çıakrız yine bence :Z:Z:Z
1.4 bulabileceğiniz en yüksek rakam artık o günler geride kaldı geriye doğru sayım başlamıştır :)

süpergirl bundan daha kıymetli bence kıza ayrıntısıyla baktım süper şey kadar etkili değil :)
dğn bir dizi konuşuyorduk HBO dan western dizisiydi orda bir oyuncu var göresin bunu beşe katlar sekizle çarpar .. dzinin ismi aklımda değil şimdi ..
@Harunnn60 o dizi hangisiydi bende yine b12 ihtiyacı doğdu sanırım :)

1.4 bulabileceğiniz en yüksek rakam artık o günler geride kaldı geriye doğru sayım başlamıştır :)
Westworld

Bu arada benimde B12'm düşük. :( 2013'de ölçtürmüştüm düşük çıkmıştı.