😱Starım hakkında ilk defa olumlu yorumGüzel Köylü gittikçe yükselen bir grafik çiziyor çok iyi.
Yılanların Öcü kötü başlamış bence ve tutacağını sanmıyorum açıkçası..
Her şeyi Star'a bağlama artık iyice abarttın bu durumu. Ben zaten kaç haftadır Güzel Köylü izliyorum ve övüyorum diziyi.😱Starım hakkında ilk defa olumlu yorumKurban keseceğim:ÇD
Her şeyi Star'a bağlama artık iyice abarttın bu durumu. Ben zaten kaç haftadır Güzel Köylü izliyorum ve övüyorum diziyi.
Oh olsun sana.Tamam ya bağırma hemen
Güzel Köylüye dedin anladık
Dünün izlenme oranları;
bu tabla hergün yayınlanıyor mu yayınlanıyorsa hangi site yayınlıyorDünün izlenme oranları;
Evet hergün yayınlanıyor.bu tabla hergün yayınlanıyor mu yayınlanıyorsa hangi site yayınlıyor
Yükseldiği yok. Shareleri ayni yani tatili biten insanlar evine dönüyor doğal olarak ekranda ne var bakıyor. Yeni sezon başlayınca bu emaneten bakanlar kendi dizilerini izleyecekGüzel Köylü ne güzel düşüyordu niye yükseldi.Dizi ilk bölümüyle beni anti oalrak karşısına aldı vasat bir şey bence. Umarım biter.
Yükseldiği yok. Shareleri ayni yani tatili biten insanlar evine dönüyor doğal olarak ekranda ne var bakıyor. Yeni sezon başlayınca bu emaneten bakanlar kendi dizilerini izleyecek
Dizide senaryo bitti ondan çevirip evrip duruyorlar. yazlık dizi iste insanlar ekranda birşey bulamayınca bakıyor can sıkıntısı işteYükselmesin zaten. O dizi ne öyle yaw. Oyuncular berbat senaryo itici.
Dizide senaryo bitti ondan çevirip evrip duruyorlar. yazlık dizi iste insanlar ekranda birşey bulamayınca bakıyor can sıkıntısı işte
Hemen bitmez cumartesine alınır yavaş yavaş düşer sonra posta biraz sabir)))Sana güveniyorum Beyazsoy yoksa kabus gibi bir şey bu dizi umarım biter.
Hemen bitmez cumartesine alınır yavaş yavaş düşer sonra posta biraz sabir)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?