27 Ağustos 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yayını İzlediniz ?

• Zor Ölüm 4 | atv

Oy: 1 11.1%
  • Dinle Sevgili | Fox TV

Oy: 2 22.2%
  • Ben Bilmem Eşim Bilir | Kanal D

• Sultan | Kanal D

• Hayatımın Rolü | Star TV

• İffet | Star TV

Oy: 5 55.6%
  • Wipe Out 4 | Show TV

• Telegol | Tv 8

Oy: 1 11.1%
  • Diğer (Lütfen belirtiniz)

Oy: 0 0.0%
  • Televizyon İzlemedim

Oy: 3 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    9

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Reytinglerde bu Pazartesi neler oldu?
Yeni sezonu erken açan İffet, yeni sezonun ilk bölümüyle yeni gününde ne kadar izlendi?
Hayatımın Rolü ile Sultan arasındaki rekabette kazanan hangi dizi oldu?
Yaza damgasını vuran Ben Bilmem Eşim Bilir yine birinci olabildi mi?
Sonuçlar belli olduktan hemen sonra burada olacak...

Sonuçlar belli oldu.

Totalde Ben Bilmem Eşim Bilir, A/B'de ise Sultan zirvede yer almayı başardı. Her iki yapım iki grupta da iyi giderek Kanal D'ye iyi bir gün yaşattı.

İffet, yeni sezonun ilk bölümüyle hayal kırıklığı yarattı. Hem kendi bekleneni veremedi hem de Hayatımın Rolü'nün büyük bir düşüş yaşamasına sebep oldu.

Bu yazın en çok izlenen işlerinden biri olmayı başaran Hayatımın Rolü kısa özetle, erken bitince ciddi bir düşüş yaşadı. A/B'de buna karşın iyi oranlar alarak 5. olsa da totalde epey geride kaldı.

Wipe Out 4 yeni gününde de yüksek izlenme oranları alarak Show'u sevindirmeyi başardı.

Doktorlar'ın tekrar bölümleri yine müthiş reytingler almayı başardı...

İşte günün sonuçları:

Son düzenleme:
İffet'i izledim güzel bir bölümdü en çokta son 5 dk.sı olaylar iyice açığa kavuştu haftaya süper bir bölüm olacak gibi 🙂

totalde sultan ya da ben bilmem eşim bilir 1.olur ab de hayatımın rolü iffet ilk 10 a giremez

aga iffet güzel olsa nolur ya :D şimdi pek dizi yok olur mu olur ama sezon açılınca şansı yok

- - - Ekleme - - -

aga iffet güzel olsa nolur ya :D şimdi pek dizi yok olur mu olur ama sezon açılınca şansı yok
Pazartesi yeni sezonda giremez 10 a çok güçlü rakipler var zaten ama Cumartesi kalsa girerdi