Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kayıp Balık Nema iyi iş çıkarmış ve ATV'ye 1.lik getirmiş.
Şanslı Masa yeni saatinde iyi iş çıkartarak Totalde 3. , A/B'de 2. olmayı başarmış.
Bizim Yenge'nin tekrarı iyi gitmiş.
Lale Devri'nin tekrarı Totalde 4. olurken , A/B'de 8. olmuş. A/B'de kötü gitmiş.
Onlarca kez tekrarı yayınlanan Mumya filmi de iyi iş çıkarmış.
Show TV'de yayınlanan Kral Arthur filmi özellikle A/B'de güzel gitmiş.
Akasya Durağı ve Doktorlar'ın tekrarı da iyi gitmiş.
Ben hicbirsey izlemedim. Kayip Balik Nemo Filmi iyi is yapmis hem Total hemde AB de zirvede, Dizilerin tekrarlarida iyi gitmis, Kral Arthur da Ab de Show Tv adina iyi reyting almis
Bugünkü Reytingler hakkında yorumum; - 'Kayıp Balık Nemo' adlı yabancı film zirveye taşımış ATV'yi. - Bizim Yenge'nin yeni bölümü verilse heralde zirve'de reytingler tavan yapmış şekilde karşımızda olabilirdi. - Şanslı Masa iyi gitmiş. Total'de 3., A/B'de 2. sırada olmuş. - Canlı Para düşük reyting almış. - Dizi tekrarları zirveyi kaplamış. - Haber kanalları ilk 10'da yer bulmuş. - Yayınlanan filmlerden Kayıp Balık Nemo ve Mumya kendini ilk 10'da yer bulmuş ve diğerleri aşağılarda kalmış. - A/B'de filmlerden Kral Arthur kendini 3. sırada yer edinmiş.
* Cumartesi günü çok fazla birşey yokmuş daha çok filmler ve tekrarlarıyla diziler yayınlanmış. Cumartesi yayınlananlar reyting sisteminde kendini fazla ön plana çıkaramamış tabi bunda sevilen bir yapımın yayınlanmamasından kaynaklanıyordur diye düşünüyorum. Önümüzdeki Cumartesi günleri daha keyifli yapımlar ile reyting için yarışacaklar. İşte bu yapımları Eylül ayından itibaren yani yeni sezona geçiş yaptığımız andan itibaren görebileceğiz. 2011-2012 sezonu daha zor geçeceğini düşünüyorum. Daha çok kanal, daha başarılı yapımlar ortaya çıkacak.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.