27 Şubat 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 5 22.7%
  • Kanıt (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 4 18.2%
  • Son (ATV)

Oy: 1 4.5%
  • Koyu Kırmızı (Star)

Oy: 3 13.6%
  • Yer Gök Aşk (Fox)

• Bir Kadın Tanıdım (TNT)

• Turist (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Leyla ile Mecnun (TRT 1)

Oy: 4 18.2%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 9.1%
  • TV İzlemedim

Oy: 5 22.7%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
yine tahminlerim tuttu ..
koyu kırmızı her iki gruptada birinci olmuş
arka sokaklar 38. olarak günü tamamlamış
son ikinciliğe yerleşmiş niyeyse

diğerleri beklediğim gibi arkalarda oynaşıyorlar

Leyla ile Mecnun'u izledim ve bence çok güzel bir bölümdü.

Arka Sokalar 2'ye yakin reyting yukseltmis bu gidisle zirveden inmez.

Canım Benim çok iyi oranlarla başlamış bence. Bu oranlarını korursa uzun süre devam edebilir. Ama koruması çok zor diyebiliriz.

Leyla ile Mecnun dünkü süper bölümün ardından oranlarını artırmış ve 28. sırayı almış.

Arka Sokaklar oranlarını artırmış. Okuldaki arkadaşların demesine göre dünkü bölüm güzelmiş.

Yetenek Sizsiniz Türkiye 3 gün üst üste yayınlanınca Totalde zirveyi kaybederek fark yemiş.

Koyu Kırmızı'nın yakında PT-2'ye alınması gerek. Aynı şey Son dizisi için de geçerli.

Koyu kırmızıyı izledim. Müptelası oldum bu dizinin iyi kötü izliyorum. Bu bölüm biraz baştansavma gibi geldi bana. Dizinin sonu yakın gibi sanki.
Leyla ile mecnunu da bugün izleriz artık..

Koyu kırmızıyı izledim. Müptelası oldum bu dizinin iyi kötü izliyorum. Bu bölüm biraz baştansavma gibi geldi bana. Dizinin sonu yakın gibi sanki.
Leyla ile mecnunu da bugün izleriz artık..

aynı izlenim bendede oldu bu bölümünü biraz aceleye getirmişler gibi sanırım filmin bitirileceğini anladılar.. star diziye yazık etti..

16.45'te Fox'un yeni dizisi Canım Benim'i seyrettim güzel bir proje olmuş o saatte boş olursam izlemeye devam edicem.
19.15'te ise Deniz Yıldızı'ni seyrettim 2.sezon ki kadar güzel ilerlemiyor ama biraz heyecan var dizide.

Bir Kadın Tanıdım dizisi 2-3 bölüm sonra biter.

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]26[/TD]
[TD]KALBİM 4 MEVSİM (TKR)[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]22:36:00[/TD]
[TD]24:07:20[/TD]
[TD]01:17:24[/TD]
[TD]2,56[/TD]
[TD]7,04[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[/TR]
[/TABLE]

Haftalık reytingleri hazırlarken farkettim. Dizinin tekrar reytingleri çok iyi gelmiş. Bu da demektir ki Star kaldırmadan önce bu diziye başka bir gün ve saatte şans vermeli.​

yayinlandigi gunde yazdim. star yine buyuk hata yapip diziyi fatmagulun karsisina koydu. fatmagulun karsinda hic bir kadin dizisi tutmaz. eger diziyi bastan pazartesine koysaydi bu dizinin sansi vardi.. ama star tmc ye elini kolunu kaptirmis gidiyor.