26 Temmuz 2011 Salı Reyting Sonuçları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,347
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Program siralamalari belli oldu

Son düzenleme:
Pişşti büyük ihtimalle haftaya olmayacak bence. Çünkü reytingleri kötü değil berbat. Totalde 96. A/B de 97. olmuş.

Tuğba Ekinci Pişşti'ye gelcek diye izledim...Ama Tuğba Ekinci'nin kıyafeti kötü olduğu için kapattım :D

Show TV yayınladığı filmler ile üst sıralarda. Fox günlük dizisi Dinle Sevgili ile çoğunlukla ilk 5'te oluyor. Tövbeler Tövbesi PT2'de de aynı şekilde devam ediyor. Kavak Yelleri Final'e doğru gittiğinden zirve'de olabilir.

Son düzenleme:
Fox günlük dizisi Dinle Sevgili ile çoğunlukla ilk 5'te oluyor. FOX'a helal vallahi..

Program yorumlamak yerine kanal yorumlayacağım. :)

STAR-Canım Pasaport'u önce 2 güne çıkarttı. Sonra Çarşamba'dan Salı'ya aldı. Ne güzelde gidiyordu Cumartesi akşamları. Acilen tek güne indirilmesi gerekiyor. :) Piştti'de reytinglerden pişmiş hatta buhar olmuş. Hiç bir şey kalmamış. 0,57 reyting, 4 izlenme payı ve 75.sıra. Gani Müjde'nin programının bu kadar düşeceğini tahmin etmezdim. Yabancı film ise iyi gitmiş. Her iki grupta ilk 5'te. :)

ATV-Tövbeler Tövbesi totalde iyi A/B'de kötü.

FOX-Dinle Sevgili'de totalde iyi A/B'de kötü. Dinle Sevgili'nin hemen arkasından 21.50'de yayınlanan Derin Sular ise içler acısı durumda. 41.olan program 4 izlenme payı ile 1,08 reytinge sahip. Yani FOX'a zarar ettiriyor demektir bu.

KANAL D-Son 6 bölüm diyerek Yaprak Dökümü'nü bitirmeden önce yaptığı taktiği yine uyguluyor. Son bölümler taktiği işe yaramışa benziyor. Her iki grupta da zirvede.

SHOW-Kutsal Damacana 2-İtmen dedi karşılığını aldı. :)

Herkese iyi günler, iyi forumlar. :)