Anca saçma sapan videolar izlesinlerSokakta oyun oynamadan evde çizgi film seyretmeden olan çocukluktan ne beklersin
Anca saçma sapan videolar izlesinlerSokakta oyun oynamadan evde çizgi film seyretmeden olan çocukluktan ne beklersin
Doğar doğmaz nete giriyorlarAnca saçma sapan videolar izlesinler
Aynen öyle telefondan internetten uzak tutmak lazım belli zamana kadarDoğar doğmaz nete giriyorlarBen bukadar şey olmasına izin vermemeye çalısıcam 90lar havasında büyütmek lazım
çocukluk dönemi çok önemli büyüdümü zaten o istedikten sonra engellemeyiz ama çocukluğunu çocuk gibi yaşamalı seninde aklında bulunsunAynen öyle telefondan internetten uzak tutmak lazım belli zamana kadar
Büyüdükten sonra istediğini yapsın, en azından düşünür, öyle yaparçocukluk dönemi çok önemli büyüdümü zaten o istedikten sonra engellemeyiz ama çocukluğunu çocuk gibi yaşamalı seninde aklında bulunsun
çizgi filmlerle adam akıllı bir çocukluk yaşasın temeli sağlam atmak lazımBüyüdükten sonra istediğini yapsın, en azından düşünür, öyle yaparküçükken düşünmeden önüne gelen her şeyi izleyip sonra da saçma sapan hareketler yapıyorlar
Senin çocuklarının da işi zor olur gerçekten deçizgi filmlerle adam akıllı bir çocukluk yaşasın temeli sağlam atmak lazım
Zaten teknoloji düşmanı ve geçmişle takıntılı biri olarak şimdiden planlarımı kurdum Allah yardımcısı olsun
Evet ama liseye giderken bir yaşıtlarına bir kendine bakacak ilk günün akşamı gelip teşekkür edecek gibiSenin çocuklarının da işi zor olur gerçekten de
Öyle olursa iyi tabiEvet ama liseye giderken bir yaşıtlarına bir kendine bakacak ilk günün akşamı gelip teşekkür edecek gibi
Yok kız eskisi gibi değilim artık.Tüm tuhaflar aşağıyı olusturmuslar üst üste @xemrexxx @eskici @pompy @xBUGRAx @Sherlock @Gerekli24 @batuhankaralar
24 @xemrexxx 171 25 @eskici 156 26 @pompy 127 27 @xBUGRAx 124 28 @Sherlock 110 29 @Gerekli24 110 30 @batuhankaralar ------
Aaa tşşkler ama bayrak @serhatt da oda mşşllah hakkını veriyor
Kim bilir kimlerle oynaşıyor yine
Tatildeyim ayol, eskicinin kahrını mı çekeceğim günümü gün ediyorum.Bir derdi vardır belki çocuğun nekadar genişsin
Tahmin ettik zatenYok kız eskisi gibi değilim artık.
------
Tatildeyim ayol, eskicinin kahrını mı çekeceğim günümü gün ediyorum.
Gel yanıma sende eğlen biraz.Tahmin ettik zaten
Yok ben almıyımGel yanıma sende eğlen biraz.
Neden?Yok ben almıyımnerelerde tatil yapıyorsun
Ne yapıcam gelipNeden?
Ayvalık-Cunda.
Gününü gün edersin.Ne yapıcam gelipAyvalık neredeydi, Balıkesir’de mi
Çene yönünden demedim ki varlığın bile yeter forumadakı eğlenceye bayrağım ben olsamda olmasamda sendeYok kız eskisi gibi değilim artık.
------
Tatildeyim ayol, eskicinin kahrını mı çekeceğim günümü gün ediyorum.
Aaaa tabi ayol, can sister değiliz boşuna.Çene yönünden demedim ki varlığın bile yeter forumadakı eğlenceye bayrağım ben olsamda olmasamda sende
Ne yapıcam gelipAyvalık neredeydi, Balıkesir’de mi
Yalnız @eskici pompy kadar merak etmedi seni sanırım yeni aşklara yelken açma hayali kurduGününü gün edersin.Yok Urfa'da.Bu ne cehalet.
Terk ettim normaldir yeni aşklara yelken açması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?