Ben de internetten You (Netflix). Son sezon, çok özleyeceğiz.Gaziantep FK - Fenerbahçe
You (Netflix)
Hızlı Tren Dehşeti Kore filmini mi diyorsun abi, film güzel ancak sonlarda açılıyor. Bitiremedim ama son yarım saati kaldı.Maça bakacağım..
Sonrada Netflix de Hızlı Tren İle ilgili aksiyon filmine bakacağım (@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At)
O ses çökmüş.
Eskiden bir sezon 38 bölümdü. Haziran 7/8 itibariyle bütün diziler sezon finali veya final yapardı. Geri kalan 12/14 haftada tatil yaparlardı. Olay buydu yani. (Normali bana göre bu olmaya devam etmeliydi)O ses çökmüş.
Dizilerde pek parlak gitmemiş. Bakalım akşama Teşkilat ne yapacak. Havalar ısındı insanlar Tv’den uzaklaşmaya başladı. Bence dizilerin sezon finali Hazirana kalmamalı
Ne uzun yazmışsın beEskiden bir sezon 38 bölümdü. Haziran 7/8 itibariyle bütün diziler sezon finali veya final yapardı. Geri kalan 12/14 haftada tatil yaparlardı. Olay buydu yani. (Normali bana göre bu olmaya devam etmeliydi)
Şimdi öyle değil. 26/28 bölümde Mayısın ilk haftası gelir gelmez sezon finali yapan var. Sonrasında Eylül'ün ikinci haftası yeni sezona başlıyor. Bunu ben bir kaçış olarak görüyorum. Seyirciye haksızlık.
Öğrenci tayfada düşünülmeli bence. Ben eskiden ya şu konulardan bir kafa kaldırabilecek duruma gelsemde 1/2 bölümde olsa rahat rahat izlesem derdim. Sağ olsunlar Yapımcı ve kanallar finalleri Mayıs'a çekerek o derdi ortadan kaldırmaya çalışıyor. Ama bence yanlış bir strateji.
Eski sisteme dönülmeli bence. Bölüm azaltarak konuyu hızlandırmış olmuyor bizdeki diziler. Yine aynı hızda izlettirmeye devam ediyorlar. Sezon finali geldiğinde de konu bir yere bağlanmadan bitiyor. Saçma bence. Yani bize 1 sezon ne anlattın sonucunu göremedik. Bir yere bağla yani.
Oyuncu çıkmaları falanda artık çok sık oluyor buda izleyici de eksi yazıyor. Karektere diğerleri ile ilintili hikâye yazıyorsun mesela 15/20 bölüm sonra dizide yok. Eee hikaye, hikaye yarım kaldı işte. Eski dönemde yazılan diziler bitiriş anlamında çok iyi yazılıyordu. Şimdikiler öyle değil. Laylaylom şeklinde karekterler bitiriliyor. Dizi sektörüne en büyük kaybettiren sebep bu bence.
Oku işte ne olacak ya. İki analiz kastık şurada. 😁😁Ne uzun yazmışsın be
Senin aksine geç yapılmasını sevmiyorum. İnsanlar ekrandan kaçıyor hava iyi olduğunda. Benim için en geç Haziran ilk haftası sezon finali, Eylül ilk veya ikinci haftası yeni sezonaradaki süreçte çok TV bakamıyorum
![]()
Ne zaman Nisan sonu yapıldı? Finali anlarım ama sezon finali o kadar erken yapılmıyor.Oku işte ne olacak ya. İki analiz kastık şurada. 😁😁
Eylülde başlamasında sorun yok. Zaten eskidende Eylülde başlıyordu. Sorun sezonun erken bitirilip daha fazla tatil yapmaları. Sonucundada ortaya çıkan karman/çorman bir senaryo. 😄😄 Haziran ilk haftasında final/sezon finali vermeliler. Nisan sonu veya Mayıs başı değil. 😅😅
Misal bu sene Hudutsuz Sevda yapacak. 8 Mayıs sanırım. Ondan önce de geçtiğimiz senelerde 1/2 tane vardı. Şakir Paşa da bitmez ise o da Mayıs 10 gibi Sezon Finali. En az 5/6 hafta daha varken sezonun kapanmasına erkenden kepenk indiriyorlar. Bu beni gıcık ediyor.Ne zaman Nisan sonu yapıldı? Finali anlarım ama sezon finali o kadar erken yapılmıyor.
Okuduk merak etme![]()
Şakir Paşa yayınlanmadığı günleri hesaba katarsak martta yapmış gibi bir şey oluyorMisal bu sene Hudutsuz Sevda yapacak. 8 Mayıs sanırım. Ondan önce de geçtiğimiz senelerde 1/2 tane vardı. Şakir Paşa da bitmez ise o da Mayıs 10 gibi Sezon Finali. En az 5/6 hafta daha varken sezonun kapanmasına erkenden kepenk indiriyorlar. Bu beni gıcık ediyor.
Oku oku. Daha fazla kültürlü bir insan olursun. 🫠🫠
Uğursuz Paşa da set çalışanları sağ salim kalırsa mayıs sonunu görür.Şakir Paşa yayınlanmadığı günleri hesaba katarsak martta yapmış gibi bir şey oluyor
Hudutsuz çok erken yapıyormuş. Reyting oranlarını korumak için demekki.
Allah razı olsun.
Daha fazla kültürlü biri olarak uyuyacağım bugün.
Aynı noktadayız yani ne güzel. 😎🥰Şakir Paşa yayınlanmadığı günleri hesaba katarsak martta yapmış gibi bir şey oluyor
Hudutsuz çok erken yapıyormuş. Reyting oranlarını korumak için demekki.
Allah razı olsun.
Daha fazla kültürlü biri olarak uyuyacağım bugün.