26 Nisan 2016 ABD Reytingleri

orjinal mesajını göremedimde o mesajı niye değiştirdinki pilli çocuk 1.5 alıyordu bir ara, şimdi 1.3 alıyor zar zor .. yani bal gibide düşmüş :) nasıl arttırmış diyorlarki? :)

sen tam batırmışsın :) ''verdiği arada düşürterek sonraki arada yükselterek istikrarını düşülterek aradan sonra yükseltgenek düştürünek yüskürüdek :))''
tam bir çorba:) şuna pilli çocuk ortalığı batırmış, bu batık haliyle nasıl devam ediyor hala? diye yorum yapsan gerçekleri söylemiş olursun :)

bu sefer @Harunnn60 un günahı yok:) baskı, şiddet ve oklava tehdidiyle değiştirtmişsiniz yorumu :))

pilli çocuğu yorumlarken contaiment i yorumlayamamışsınız:) gittikçe dibe doğru dalış yapıyor dizi :)
Vayy vayy beni savunmuş. :D Çok teşekkürler. :D Bende işte senin gibi bir yorum yapmıştım.

@Çiğdem- görüyor musun. :A

Boşluğuna geldi sanırım. :A Yoksa cw hatrına bile savunmazdı beni. :A
bazen denk geliyor böyle normalde savunmamda :)) kırkyılda birde olsa arada bir övmek lazım :) (dizilerimin başlama tarihi ne zaman o konuda yardım alıyorum senden yani çıkarsız değil bu övgü :) )
yalnız sen benden sonra reyting konularını unutmuşsun hanı yeni reytingler :) birde poldark tan haber verecektin :)

bazen denk geliyor böyle normalde savunmamda :)) kırkyılda birde olsa arada bir övmek lazım :) (dizilerimin başlama tarihi ne zaman o konuda yardım alıyorum senden yani çıkarsız değil bu övgü :) )
yalnız sen benden sonra reyting konularını unutmuşsun hanı yeni reytingler :) birde poldark tan haber verecektin :)
Hahah beni çok mu özledin. :A Yokluğum hissedilmiş hemen. :A
:bhr:

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy