26 Nisan 2011 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 4 57.1%
  • Bitmeyen Şarkı - FİNAL (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Tövbeler Tövbesi (ATV)

Oy: 1 14.3%
  • Papatyam (Star)

• Wipe Out (Show)

Oy: 2 28.6%
  • Canlı Para (Show)

• Elde Var Hayat (TRT 1)

• Kolej Günlüğü (TNT)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV izlemedim

Oy: 2 28.6%

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .
Bende maçı izleyemeyecek şanssız kesimdenim,benim uydudada biss ayarları yapılamıyor.Artık daha sonra internetten izleriz.
Bu arada tnt reyting sistemine dahil değilmi??? Dün akşam tesadüfen Kolej günlüğü dizine rastgeldim,fena bir dizi değil, ya da ben orjinal yabancı versiyonunu (One Tree Hill) yıllarca izlediğim için bana öyle geldi ama iş yapabilecek bir gençlik dizisi gibi duruyor..

Reyting sistemine dahil değil. Ama takip edeni var gibi gözüküyor. Bence TNT reytinglerde olsaydı ilk yüze girerdi dizi.

Bitmeyen Sarki sarkisini bitirdi ve final yapti. Cok üzüldum, artik ATV'ye söyleyecegim tek bir kelime yok. Tövbeler Tövbesi cok iyi gitmis, büyük basari! Atv'nin sali aksami saat 20:00'de ne yayinlaticagini cok merak ediyorum, bence; Gönülcelen veya Herseye Ragmen.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin uzun bir süre sonra 24 reytingin altına düşeceğini düşünmüştüm. Öyle de oldu. Aksiyon eksik olmayan dizide bu hafta son sahne dışında nokta kadar heyecan ve zevk yoktu. Buna rağmen 24.86 ve 23.67 gibi güzel reytingler almış. İlerde dizide heyecan tekrar artacak tüyolara göre... Ben ilerleyen haftalarda 25-27 reyting arası almaya devam edeceğini düşünüyorum. 2-3 hafta sonra eski hızına kavuşur. Bu bölüm daha çok duygu ağırlıklıydı. Aksiyon göreceğiz ilerleyen haftalarda. Muhteşem Yüzyıl geçtiğimiz hafta 22.3 reyting almış. Genellikle 22-23 reyting alıyor yani A/B'de. Öyle Bir Geçer Zaman Ki'yi A/B'de geçeceğini sanmıyorum ama geçse de burun farkıyla geçer. En fazla 24 reyting alır. Bitmeyen Şarkı dizisinin sessiz sedasız bu kadar kötü bir şekilde veda etmesi de üzücü. Papatyam Star'a ve saatine göre iyi. Tövbeler Tövbesi dizisinin olduğu saatte hiçbir rakibi olmaması onun reyting ve share artışında olmasını sağlıyor.