S.G.A.T.
Favori Üye
dalgamı geçio bu sbt ? beni affet yeni bölümü listede yokmu bune ? arkadaslar
Beni Affet'in yeni bölümü yayınlanmamış sanırım. Dün "yeni bölüm" yazısı görmüş müydün ?
hayir sbt içine etmis bak hata kest 1:15 dakka yeni bölüm halinde yazmıs aslında öle olmadi yeni bölüm özet ayri programlari ayirmamis ..
Evet yeni bölümü var gözüküyor yayın akışında.
Sanırım Star program bölerken hata yapmış, SBT ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Tüm program özet olarak gözüküyor.
olurmu aga öle bisiy annemler izlior hergün 17:15 basladi herzamnki özetini verdi reklamın dakikalari bile ayni sonra yeni bölüm basladi reytingler düsmemesi manupule edilmis
Kreys bildiğim kadarıyla SBT, AGB, TNS ve diğer tüm şirketler yayın akarken araya giren jeneriklere göre programı bölüyorlar, otomatik yani. Belki Star o jeneriği girmemiştir veya kısa girmiş falan olabilir. Eğer hata yapıldıysa SBT görememiştir bölündüğünü. SBT'nin bilinçli olarak böyle bir şey yapacağını sanmıyorum.
simdi normal reytingleri yok yani bilemeyecegiz bence olmamıs yani hata yok yani yarin düzelir muhtemelen reytingler ama bugünün reytinglerinde bi sapma var
Tablo her pazartesi oldugu gibi.
Beni Affet bolunmemis. Ozet 1 reyting aldigini dusunursek yeni bolum 5 reytingi gecmistir. Jenerik vardi. Ben izledim. Saati 15 dk erkene alindi. Yeni bolum eskiden 18.00'da basliyordu. Artik 17.45'te basliyor. Belki SBT bolmekte gec kalmisdir
Tablo baya farklı aslında geçen haftalardan.Kimse Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam'ın sırasına bakmıyor galiba.
aga gördüm reytingleri totalde çok düsmüs ab durumu iyi ama düsmüs yine herseyin farkındayizda bu bölünme isi hergün devam etmez insallah
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD][/TD]
[TD]GERÇEK MASALLAR (TKR)[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]02:00:00[/TD]
[TD]02:49:16[/TD]
[TD]00:49:16[/TD]
[TD]1,11[/TD]
[TD]14,49[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
dün bu film yayinlanmadiki :S
Kreys dün 40 dakikalık bir film bulup getirmiştin ya. Ben de sana filmin kalan kısmı yarınki reytinglerde görülecek demiştim. İşte bu kalan kısmı filmin, yani gece 2'den sonraki kısmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?