26 Mart 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 3 12.5%
  • Kanıt (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Survivor (Show)

Oy: 8 33.3%
  • Son (ATV)

Oy: 1 4.2%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Yer Gök Aşk (Fox)

Oy: 2 8.3%
  • Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam (TRT 1)

• Leyla ile Mecnun (TRT 1)

• Koyu Kırmızı (Star)

Oy: 4 16.7%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 4 16.7%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    24
Bir Zamanlar Osmanli Kiyam Yakinda Zirveye Oturur aga.ne reklam var ne de Baska Bisey.

Her iki gruptada survivor 1ci olur totalde az farkla yer gök aşk düşer.

dalgamı geçio bu sbt ? beni affet yeni bölümü listede yokmu bune ? arkadaslar

Beni Affet'in yeni bölümü yayınlanmamış sanırım. Dün "yeni bölüm" yazısı görmüş müydün ?

hayir sbt içine etmis bak hata kest 1:15 dakka yeni bölüm halinde yazmıs aslında öle olmadi yeni bölüm özet ayri programlari ayirmamis ..

dizifilm reytinglerine bakmak bugün dogru olcak gibi programlari ikiye ayirilmasi lazım böle bisi olmaz ya

hayir sbt içine etmis bak hata kest 1:15 dakka yeni bölüm halinde yazmıs aslında öle olmadi yeni bölüm özet ayri programlari ayirmamis ..

Evet yeni bölümü var gözüküyor yayın akışında.

Sanırım Star program bölerken hata yapmış, SBT ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Tüm program özet olarak gözüküyor.

Evet yeni bölümü var gözüküyor yayın akışında.

Sanırım Star program bölerken hata yapmış, SBT ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Tüm program özet olarak gözüküyor.

olurmu aga öle bisiy annemler izlior hergün 17:15 basladi herzamnki özetini verdi reklamın dakikalari bile ayni sonra yeni bölüm basladi reytingler düsmemesi manupule edilmis

olurmu aga öle bisiy annemler izlior hergün 17:15 basladi herzamnki özetini verdi reklamın dakikalari bile ayni sonra yeni bölüm basladi reytingler düsmemesi manupule edilmis

Kreys bildiğim kadarıyla SBT, AGB, TNS ve diğer tüm şirketler yayın akarken araya giren jeneriklere göre programı bölüyorlar, otomatik yani. Belki Star o jeneriği girmemiştir veya kısa girmiş falan olabilir. Eğer hata yapıldıysa SBT görememiştir bölündüğünü. SBT'nin bilinçli olarak böyle bir şey yapacağını sanmıyorum.

simdi normal reytingleri yok yani bilemeyecegiz bence olmamıs yani hata yok yani yarin düzelir muhtemelen reytingler ama bugünün reytinglerinde bi sapma var

simdi normal reytingleri yok yani bilemeyecegiz bence olmamıs yani hata yok yani yarin düzelir muhtemelen reytingler ama bugünün reytinglerinde bi sapma var

Yarın düzelir tahminen, hep hata yapacak değiller. Ama aslında bilebiliriz, ben sana tahmini olarak hesaplarım istersen yeni bölüm reytingini geçen hafta cumayı baz alarak.

Tablo her pazartesi oldugu gibi.
Beni Affet bolunmemis. Ozet 1 reyting aldigini dusunursek yeni bolum 5 reytingi gecmistir. Jenerik vardi. Ben izledim. Saati 15 dk erkene alindi. Yeni bolum eskiden 18.00'da basliyordu. Artik 17.45'te basliyor. Belki SBT bolmekte gec kalmisdir

Saati değiştiğine göre reytingini hesaplamam doğru olmaz ama özet adındaki program iyi bir yerde, bölünseydi yeni bölüm baya yukarılarda olurdu.

hersey ayniydi evet dedigin gibi özet reytingleri 2:40 falandi sbt program yayin bölerken acunun bölümlerini süper ve itinali bir sekilde yapio ama

1 saat 20 dakikalık özet gösterilmis buda hata

Tablo baya farklı aslında geçen haftalardan.
Kimse Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam'ın sırasına bakmıyor galiba.

Tablo baya farklı aslında geçen haftalardan.
Kimse Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam'ın sırasına bakmıyor galiba.

aga gördüm reytingleri totalde çok düsmüs ab durumu iyi ama düsmüs yine herseyin farkındayizda bu bölünme isi hergün devam etmez insallah

aga gördüm reytingleri totalde çok düsmüs ab durumu iyi ama düsmüs yine herseyin farkındayizda bu bölünme isi hergün devam etmez insallah

Star da fark etmiştir, yarına düzelir.
Bu arada mayıs ayı ve dolayısıyla TNS'li günler yaklaşıyor.
Sanırım mayısta bir süre iki şirketin rakamlarına da yer vereceğiz konuda. Eylül ayından itibaren SBT'den ayrılacağız.

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD][/TD]
[TD]GERÇEK MASALLAR (TKR)[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]02:00:00[/TD]
[TD]02:49:16[/TD]
[TD]00:49:16[/TD]
[TD]1,11[/TD]
[TD]14,49[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

dün bu film yayinlanmadiki :S

Kreys dün 40 dakikalık bir film bulup getirmiştin ya. Ben de sana filmin kalan kısmı yarınki reytinglerde görülecek demiştim. İşte bu kalan kısmı filmin, yani gece 2'den sonraki kısmı.

Kreys dün 40 dakikalık bir film bulup getirmiştin ya. Ben de sana filmin kalan kısmı yarınki reytinglerde görülecek demiştim. İşte bu kalan kısmı filmin, yani gece 2'den sonraki kısmı.

he tamamdir bi hata var özet bölmemisler tmm

Koyu Kırmızı a/b'de kendi potansiyeline göre gayet iyi reyting almış.

Yeni Bir Hayat pek olmamış gibi o saatte.

Star haber hala düşük, 15 dakika erken ve 45 dakika yayınlamak işe yaramamış.

Survivor yine izletmiş kendini, dün yine çok iyiydi.

Taht Oyunları ilk 100'e girememiş.

Moderatörün son düzenlenenleri: