26 Mart 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 3 12.5%
  • Kanıt (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Survivor (Show)

Oy: 8 33.3%
  • Son (ATV)

Oy: 1 4.2%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Yer Gök Aşk (Fox)

Oy: 2 8.3%
  • Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam (TRT 1)

• Leyla ile Mecnun (TRT 1)

• Koyu Kırmızı (Star)

Oy: 4 16.7%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 4 16.7%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    24

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Reytinglerde bu Pazartesi neler oldu ?

Survivor mu ? Arka Sokaklar mı ? Yer Gök Aşk mı ? Hangisi daha fazla izlendi ?

Sonuçlar belli oldu.

Totalde Arka Sokaklar, A/B'de Survivor zirvede yer aldı.

Arka Sokaklar, totalde yine çok iyi gidip zirvede yer almasına rağmen A/B'de düşüş yaşayarak 4. sıraya geriledi.

Survivor, iki grupta da iyi gidiyor. Özellikle A/B'e çok rahat.

Yer Gök Aşk, A/B'de zirve yarışından koptu fakat totalde üçüncü sıradaki yerini korudu.

Bir Zamanlar Osmanlı - Kıyam totalde düşüş yaşarken, A/B'de yükselişe geçerek Arka Sokaklar'ı gerisinde bıraktı.

Son haftalarda yeniden atağa kalkan Kanıt, A/B'de 7. sıraya kadar yükseldi.

Son, yine iki grupta da çok gerilerde kaldı.

Koyu Kırmızı, A/B'de ciddi yükselişe geçse de totalde yine çok gerilerde kaldı. Bu arada dizinin 13.bölümde final yapacağı açıklandı. O nedenle alacağı reytinglerin artık pek bir önemi kalmadı. İlgili haber için: https://fav10.net/f498/koyu-kirmizi-bitiyor-final-yapiyor-120671/

Son düzenleme:
survivor ı izledim.totalde arka sokaklar ab de survivor 1.olur

Survivor ile Leyla İle Mecnun'u izledim. Yine çok iyiydi her anlamda

Reyting Tahminlerim:

Total:
1. Survivor: Bugun eleme günüydu ve gönüllülerden biri elendi ve duyduguma göre bir yangin olayi yasanmis o yüzden survivor total de bu hafta zirveyi alacaktir.

2. Arka Sokalar: kil payi zirveyi kaciracaktir.

3. Yer gök ask 6-7 reytingle günün basarili islerinden olacaktir.

AB
1.-2. Survivor: Rahat Bir sekilde ilk ikiyi alacaktir.

3. Arka sokaklar.
4. Yer gök ask

En gerçek SBT reyting tahminlerim şöyle :

- Survivor yandı ya da yakıldı. Bu da reytingleri zıplattı. Büyük olasılıkla 2 grupta da birinci.
- Arka Sokaklar reyting kaybına uğramadan Total'de ikinci, A/B'de 4.
- Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam Arka Sokaklar'ı geçerek üçüncü, bu dizi yakında tarih dizileri arasında zirveye oturabilir. Ben dün biraz izledim, baya etkileyici sahneler var.

Kanal D de ekrana gelen "Arka Sokaklar" dizisini izledim. Cok güzel bir bölümdü.

Dün 239.bölümünde Arka Sokaklar dizisinde emegi gecen herkesi tebrik etmek istiyorum.

Kanal D de ekrana gelen "Arka Sokaklar" dizisini izledim. Cok güzel bir bölümdü.

Dün 239.bölümünde Arka Sokaklar dizisinde emegi gecen herkesi tebrik etmek istiyorum.

Fks14 bu diziyi hiç izlemezdin sanki. Hatırlamıyorum daha önce yazdığını.

Fks14 bu diziyi hiç izlemezdin sanki. Hatırlamıyorum daha önce yazdığını.

Evet, eskiden izlemiyordum cünkü Yalanci Bahar ve Sensiz Olmaz dizilerini izliyordum. Onlar bittikten sonra Pazartesi aksamlari bir sey izlemiyordum ama bir kac haftadir Arka Sokaklar izliyorum.

osmanlı kıyam ızledım 3.haftadır reklam koymuo

Evet, herhalde haftaya reklam almaya başlar. Fena dizi değil ama değil mi kreys ? Muhteşem Yüzyıl'dan farklı fakat bence böyle bir diziye de ihtiyaç vardı.

Evet, herhalde haftaya reklam almaya başlar. Fena dizi değil ama değil mi kreys ? Muhteşem Yüzyıl'dan farklı fakat bence böyle bir diziye de ihtiyaç vardı.

turkan soray olmamıs selma ergec kıyaslıom selma ne gıyse fıstık gıbı soray yuzu soplu murat karakterı hanımının olmesı tamamen kurgu

turkan soray olmamıs selma ergec kıyaslıom selma ne gıyse fıstık gıbı soray yuzu soplu murat karakterı hanımının olmesı tamamen kurgu

Türkan Şoray iyi bence, zaten çok rolü yok.

Muhteşem Yüzyıl farklı bir kulvarda, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam farklı bir kulvarda. En doğrusu böyle değerlendirmek herhalde, kıyaslamamamız pek doğru olmaz.

kıyaslamıom zaten patrona halıl 5dakka topraga gomuo ama hıc bısı olmuo halıle