Sakıncalı'nın hikayesi ve oyuncuları iyi olsa da ilk bölümün büyük kısmı zayıf olunca bu haftaya seyirci taşıyamamış. Zaten tekrarların kötü gitmesi, izlenmelerin düşük olması ve hafta boyunca kendinden bahsettirememesi böyle bir sonucu işaret ediyordu. Dünkü bölümde de dram sahneleri yoğundu ama asıl hikayeye hala tam olarak giriş yapılamadı oysa izleyici artık beklemeyi sevmeden olaylara hemen girilmesini istediği için top çeviren işlerin kalemini kırıyor. Üstelik dizide insanı engelleyen ağır ve kasvetli bir hava var ki bu da ciddi dezavantaj. Pazartesi veya çarşamba yayınlanması arasında fark olduğunu düşünmüyorum hatta pazartesi bundan düşüğünü bile alabilirdi. Gelecek hafta sürpriz bir çıkış yapamazsa ekran ömrü ne yazık ki uzun sürmez ama Ben Onun Annesiyim gibi jet hızıyla da kaldırılmaz.
Eşref Rüya dışında tüm diziler AB'de sürünüyor. 2026'da girecek yeni diziler illa burayı tercih edecektir zira ciddi bir boşluk söz konusu. Sakıncalı buraya iyi gelebilir diye düşünüyordum ama ondan da hayır gelmeyeceği belli oldu. Rüya Gibi salı değil çarşambayı tercih etseydi ne olurdu diye merak ediyorum açıkçası.