@sokak sanati @Harunnn60 @destere
Harun Beren gelince +5 reyting gelir diyor ben de diyorum ki madem 5 reytingi var İntikam niye 3 reytinge düştü yani madem senaryoyu kurguyu castı bir kenara bıraktık Beren gelince Kösem'e +5 diyorsunuz o zaman İntikam'ın da senaryosunu diğer vasatlıklarını kenara bırakın.
Bu sistem oyuncuya bakmıyor ben Beren'i kötülemiyorum zaten sadece bu kadar büyük konuşmayın diyorum.. Senaryo toparlamadıktan sonra en popüler oyuncuları diziye getirin bir yararı olmaz. Bir bkz daha; Analar ve Anneler TNS oyuncuya değil senaryoya bakıyor..
sorduğun sorunun çok basit bir cevabı var aslında
mesela intikama beren için başladım üç bölüm izledim bıraktım, birde finali izledim
ve intikamın başlangıcı 10 reyting, bitimi 8 reyting yani kısaca beren 8 reytingi tek başına çekiyor ama bu 8 reytingin korunması ve üstüne ilave reytingler gelmesi için konunun güzel olması şart yani berenin sadece ismi 8 reyting çekiyor şu anda türkiyede öyle tek başına bu kadar reyting toplayan başka bir isimde yok ? konunun izlenir olması içinde sağlam bir senaryo sağlam bir yönetmen sağlam bir yan kadro lazım ,
hatta intikam devam ederken
@xemrexxx ile geçen bir sohbetimiz var diziyi niye bıraktın demişti? berene aşığım ama sırf beren görmek istesem resimleriylede yetiniyorum beren izlemek için 2 saat sevmediğim bir konuyu çekemem demiştim, aynı şeyleri şimdide söylüyorum berenin ismi çok etkili türkiyede güzelliğiyle kalitesiyle oyunculuk gücüyle devasa bir sanatçıdır beren, önünde saygıyla eğiliyoruz
ama diziye çektiği insanları dizide tutmak yapımcının yönetmenin ve diğer oyuncuların görevi tek başına yapabileceği başka bir şey yok ?
@beyazsoy un eleştirilerine gelince diziyi izlediğini sanmıyorum beren düşmanlığını bir yana bırak, konunun neresi olmamış? onu söyle? mesela dün nereyi beğenmedin hangi sahnesi kötüydü tek tek sahneler üstünde gidelim öyle toptancı yuvarlama yorumlarla anca kendini kurtarırsın
) bende dün izledim bir çok sevmediğim yerde vardı çok severek izlediğim sahnelerde vardı söyledim ? sen nereyi beğenmedin??
Beren diziye geldiğinde 18 - 19 olacak mahpeyker.
27'ye atlanmaz. Bir anda okadar değişim güç bence.
@Harunnn60 150 dakikaları bende çözemedim ama eğer Timur sandığımız gibi akıllı bir adamsa ve diziyi Sırf isminden yararlanıp reyting için kurmadiysa dizide bölümleri birleştirdi bence ve olayları hizlandirma içine aldı. Yoksa 150 dakika dizi yapmak mantıksız hem ekip için hem dizi için. Benim tahminim bu yönde. Girişi beğenmedi yani 4 bölümü ve Beren'in gelişini hızlandirmak için bölümleri birleştirdi.
hanı bazı dizilerde oluyor ya mesela alt yazıyla 10 yıl sonra diye bir yazı çıkıyor
) öyle bir zaman atlaması şart
)
kösem 9 tane doğurmuş her bölüm 1 tane odğursa beren geldikten sonra 9 bölüm daha kalır ahmet en az
hepsi ahmettenmiymiş ?
)