Beren'in 5 reytingi varsa İntikam niye 3 reytinge düşmüştü en son.
Bir oyuncunun gelmesiyle artı 5 reyting almak... Dizide senaryo ve kurgu zayıf cast kötü kurulmuş tek bir isim diziyi mi kurtaracak?
beğenmediğin intikam 8 reytingle final yapmıştı
Bir oyuncunun gelmesiyle artı 5 reyting almak... Dizide senaryo ve kurgu zayıf cast kötü kurulmuş tek bir isim diziyi mi kurtaracak?
Bak gör kesinlikle Beren gelince reyting artışı olacak.açıkcası bu diziyi muhteşem yüzyıl sevmeyenlerde srf beren var diye takip edecek bir kitle var @Harunnn60 dediği gibi 5 reytinglik bir kitle o kitle muhteşem yüzyıl sevmiyorsa kösemin bu sıkıcı bölümlerine bakmaz beren fanları berenin geliceği bölümü bekliyorlar
3 reytinglik bir kitlede kösemi izleyenler diyelim ilk bölümden sonra beren gelene kaar bekeyelim askıya alalım diziyi diyende 3 reytinglik bir kösem grubuda vardır yanı 8 reyting oluyor gerçektende @destere
açıkcası bu diziyi muhteşem yüzyıl sevmeyenlerde srf beren var diye takip edecek bir kitle var @Harunnn60 dediği gibi 5 reytinglik bir kitle o kitle muhteşem yüzyıl sevmiyorsa kösemin bu sıkıcı bölümlerine bakmaz beren fanları berenin geliceği bölümü bekliyorlar
3 reytinglik bir kitlede kösemi izleyenler diyelim ilk bölümden sonra beren gelene kaar bekeyelim askıya alalım diziyi diyende 3 reytinglik bir kösem grubuda vardır yanı 8 reyting oluyor gerçektende @destere
mesela ben dün bir çok sahnede sıkıldımHarem'e ağırlık verseler iyi olur haklısın.
en az 8 reyting üste ilave edecektirBak gör kesinlikle Beren gelince reyting artışı olacak.En kötü 3-4 reyting daha kazanacağız.
mesela ben dün bir çok sahnede sıkıldımolmayan bazı yerler var sorunlu yerler var? onlar düzelecektir ? birde üstüne beroşum gelirse güzel günler yakın demektir
en az 8 reyting üste ilave edecektir
8 reyting üste ilave etmezde ayoll 8 reytingle toteli alır diyelim bence daha gerçekçi olurBak gör kesinlikle Beren gelince reyting artışı olacak.En kötü 3-4 reyting daha kazanacağız.
Şimdi yapımcıların yapmaları gereken şeyleri yazayım buraya.mesela ben dün bir çok sahnede sıkıldımolmayan bazı yerler var sorunlu yerler var? onlar düzelecektir ? birde üstüne beroşum gelirse güzel günler yakın demektir
en az 8 reyting üste ilave edecektir
Şimdi yapımcıların yapmaları gereken şeyleri yazayım buraya.
1- Süre kısalacak.
2- Bol reklam.
3- Sevilmeyen karakterleri çıkarmak yada en kötü rolünü azaltmak.
4- Harem'e ağırlık vermek.
Beroş'da gelecek işte al sana güzel reytingler.
@xemrexxx @sokak sanati @Çiğdem-
@xemrexxx nin kim ne demiş konusunda iddiam var totalimiz 14 e çıkacak8 reyting üste ilave etmezde ayoll 8 reytingle toteli alır diyelim bence daha gerçekçi olur
ama ben berenin gelmesinin erkene çekileceğini düşünüyorum 7 bölümdemi gelicek deniliyordu haftayada bu kötü oranalr alınırsa bereni 5.bölümde görebilirsiniz benden demesi 2 bölüm aşşağı çekilir berenin gelmesi diye düşünüyorum
8 reyting üste ilave etmezde ayoll 8 reytingle toteli alır diyelim bence daha gerçekçi olur
ama ben berenin gelmesinin erkene çekileceğini düşünüyorum 7 bölümdemi gelicek deniliyordu haftayada bu kötü oranalr alınırsa bereni 5.bölümde görebilirsiniz benden demesi 2 bölüm aşşağı çekilir berenin gelmesi diye düşünüyorum
Reyhan Ağa var birde o nasıl Ağa ya öyle. Erkek gibi resmen.özellikle sevilmeyen karakterlerin çıkması konusunda hemfikirizbülbül ağa ölse pek umrumda olmayacak gibi nerde sümbül nerde şimdiki sünepe bülbülsüre kısalması olsa iyi olurda yapmazlar?
Dizi 4 bölüm çekilmiş. 5. Bölümde çekilmiştir yani gelmesi ihtimal değil. 7 bence uygun. Yakın zamanda sete giriş yapar
Belki 6. Bölümü mesala 4. Ve 5. Bölüme yayarak o bölümü yok edebilirler o şekilde 6. Bölüm gelmiş olur. Erkene çekmenin tek yolu bu gibi.
o ağalar dizinin eğlencesiydi hürremde , mesela bir gül ağa sümbül ağa atışmalarına kahkahayla güldüğümü hatırlıyorum bazı bölümleri sadece onların atışmaları damga vurmuştuReyhan Ağa var birde o nasıl Ağa ya öyle. Erkek gibi resmen.Onu ben hiç sevemedim umarım diziden ayrılır kalıcı olmaz.
Onun dışında Berk var hani yeniçeri olan saçı hep şekilli olan çocuk.Oda gereksiz bence.
Aynen.beren gelir gelmezde gödelek ahmet ölürse daha muhteşem olur gibime geliyor) hem reytinge faydası olur hemde bizim moralimiz düzelir
o ağalar dizinin eğlencesiydi hürremde , mesela bir gül ağa sümbül ağa atışmalarına kahkahayla güldüğümü hatırlıyorum bazı bölümleri sadece onların atışmaları damga vurmuştu) kösemdeki ağalar ceset gibi konuşma özürlü olmamışlar
ayoll akıllarını çalıştırsınlar bölümün çekilmesi önemli değil beren zaten küt diye ortaya çıkmıcak bölümd önce şuankı yunan kız oynar bölüm bitimine doğru şukadar yıl geçti aradan yazısı gelir beren görünür bölüm biter 5.bölümün sonuna beren eklenir aslında son sahnede şuakdar yıl geçti diye bu yunan kızın dönemine son verilir bereni gösterip bitirirler zaten ben berenin ilk bölümde bu şekilde görünceğini düşünüyorum öyle bölüm başında gelipte pat diye bölümün 2 saatinde olucağını hiç sanmıyorumDizi 4 bölüm çekilmiş. 5. Bölümde çekilmiştir yani gelmesi ihtimal değil. 7 bence uygun. Yakın zamanda sete giriş yapar
Belki 6. Bölümü mesala 4. Ve 5. Bölüme yayarak o bölümü yok edebilirler o şekilde 6. Bölüm gelmiş olur. Erkene çekmenin tek yolu bu gibi.
beren gelir gelmezde gödelek ahmet ölürse daha muhteşem olur gibime geliyor) hem reytinge faydası olur hemde bizim moralimiz düzelir
o ağalar dizinin eğlencesiydi hürremde , mesela bir gül ağa sümbül ağa atışmalarına kahkahayla güldüğümü hatırlıyorum bazı bölümleri sadece onların atışmaları damga vurmuştu) kösemdeki ağalar ceset gibi konuşma özürlü olmamışlar
ayoll akıllarını çalıştırsınlar bölümün çekilmesi önemli değil beren zaten küt diye ortaya çıkmıcak bölümd önce şuankı yunan kız oynar bölüm bitimine doğru şukadar yıl geçti aradan yazısı gelir beren görünür bölüm biter 5.bölümün sonuna beren eklenir aslında son sahnede şuakdar yıl geçti diye bu yunan kızın dönemine son verilir bereni gösterip bitirirler zaten ben berenin ilk bölümde bu şekilde görünceğini düşünüyorum öyle bölüm başında gelipte pat diye bölümün 2 saatinde olucağını hiç sanmıyorum
ahmet 27 yaşında ölüyor o kısımları hızlı geçersek ahmeti hemen öldürmek mümkünAhmet diziye şart o olmazsa nasıl olacak.
Nasıl giriş yapılacak bilmiyorum ama doğru giriş yapamaz ise cidden myyu my yapan meral okaymış. Timur fazlasıyla hikaye olacak.
Öyle olacaktır zaten. Sadece olay 5. Bölümde giremez. 7 olur en erken.
Süre de çok önemli.Ahmet diziye şart o olmazsa nasıl olacak.
Nasıl giriş yapılacak bilmiyorum ama doğru giriş yapamaz ise cidden myyu my yapan meral okaymış. Timur fazlasıyla hikaye olacak.
Öyle olacaktır zaten. Sadece olay 5. Bölümde giremez. 7 olur en erken.
ahmet 27 yaşında ölüyor o kısımları hızlı geçersek ahmeti hemen öldürmek mümkün
kösem 9 tane doğurmuş her bölüm 1 tane odğursa beren geldikten sonra 9 bölüm daha kalır ahmet en azahmet 27 yaşında ölüyor o kısımları hızlı geçersek ahmeti hemen öldürmek mümkün
Bak bu çok mantıklı.Beren diziye geldiğinde 18 - 19 olacak mahpeyker.27'ye atlanmaz. Bir anda okadar değişim güç bence.
@Harunnn60 150 dakikaları bende çözemedim ama eğer Timur sandığımız gibi akıllı bir adamsa ve diziyi Sırf isminden yararlanıp reyting için kurmadiysa dizide bölümleri birleştirdi bence ve olayları hizlandirma içine aldı. Yoksa 150 dakika dizi yapmak mantıksız hem ekip için hem dizi için. Benim tahminim bu yönde. Girişi beğenmedi yani 4 bölümü ve Beren'in gelişini hızlandirmak için bölümleri birleştirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?