26 Kasım 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

Beren'in 5 reytingi varsa İntikam niye 3 reytinge düşmüştü en son.

Bir oyuncunun gelmesiyle artı 5 reyting almak... Dizide senaryo ve kurgu zayıf cast kötü kurulmuş tek bir isim diziyi mi kurtaracak?

beğenmediğin intikam 8 reytingle final yapmıştı
şimdi o reytingi bulan diziler sevinçten takla atıyorlar

Bak gör kesinlikle Beren gelince reyting artışı olacak.
En kötü 3-4 reyting daha kazanacağız.

Harem'e ağırlık verseler iyi olur haklısın.
mesela ben dün bir çok sahnede sıkıldım
olmayan bazı yerler var sorunlu yerler var? onlar düzelecektir ? birde üstüne beroşum gelirse güzel günler yakın demektir

en az 8 reyting üste ilave edecektir

Beren'in 5 reytingi varsa İntikam niye 3 reytinge düşmüştü en son.

Bir oyuncunun gelmesiyle artı 5 reyting almak... Dizide senaryo ve kurgu zayıf cast kötü kurulmuş tek bir isim diziyi mi kurtaracak?

40 dakikalık diziyi 90 dakikaya uzatıp 44 bölüm sürdürdüler. Hemde yan hikaye falan olmadan sadece boş boş sahnelerle uzatıldı o 50 dakika.
Senaryo cidden rezaletti ve ABD'de de dizi bilindiği üzere erken final yaptı son 2 sezonu 1 reyting ortalama ile devam etti. Bu diziyi Türkiye'de tutturdu Beren ve 2 sezon sürdü dizi. Eğer orada Beren yerine başka biri olsa sizi 5+ alamazdı Beren ilk sezonu 8 ortalama ile kapattı tek başına yaptı bunu. Çünkü ne yönetmen ne senarist ne yan kadro yeterli değildi hepsi zayıftı. Dizi neden bitti sorusuna bir sürü cevap var ama bunlardan biri Beren'in reytingi yok değil.
Kanal düzgün kanal değil, yapımcı düzgün yapımcı değil, senarist düzgün değil denilir ama Beren'in reytingi yok o nedenle bitti denmemeli. Dizinin zaten 40 bölüm devam etmesi mucize. 40 bölümde bir oyuncu için dizi izlenmez bu güç bir şey.

Beren şahaşali olmayan İntikam tanıtımı ile 11 reyting başladı. Burada da diziye katılır katılmaz dizi direk çift haneli rakamları görür ve eğer yeni hikaye düzgün olursa sezonu çift haneli olarak cok rahat bitirir. Belki total için bu geçerli olmaz çünkü Beren'in total reytingi o kadar büyük değildir ama AB'de daha azından beklemek geçmişinı, başarılarını göz ardı etmek olur.

olmayan bazı yerler var sorunlu yerler var? onlar düzelecektir ? birde üstüne beroşum gelirse güzel günler yakın demektir

8 reyting üste ilave etmezde ayoll 8 reytingle toteli alır diyelim bence daha gerçekçi olur

ama ben berenin gelmesinin erkene çekileceğini düşünüyorum 7 bölümdemi gelicek deniliyordu haftayada bu kötü oranalr alınırsa bereni 5.bölümde görebilirsiniz benden demesi 2 bölüm aşşağı çekilir berenin gelmesi diye düşünüyorum

Şimdi yapımcıların yapmaları gereken şeyleri yazayım buraya.
1- Süre kısalacak.
2- Bol reklam.
3- Sevilmeyen karakterleri çıkarmak yada en kötü rolünü azaltmak.
4- Harem'e ağırlık vermek.

Beroş'da gelecek işte al sana güzel reytingler.

@xemrexxx @sokak sanati @Çiğdem-

özellikle sevilmeyen karakterlerin çıkması konusunda hemfikiriz
bülbül ağa ölse pek umrumda olmayacak gibi nerde sümbül nerde şimdiki sünepe bülbül
süre kısalması olsa iyi olurda yapmazlar?

@xemrexxx nin kim ne demiş konusunda iddiam var totalimiz 14 e çıkacak
)

Dizi 4 bölüm çekilmiş. 5. Bölümde çekilmiştir yani gelmesi ihtimal değil. 7 bence uygun. Yakın zamanda sete giriş yapar

Belki 6. Bölümü mesala 4. Ve 5. Bölüme yayarak o bölümü yok edebilirler o şekilde 6. Bölüm gelmiş olur. Erkene çekmenin tek yolu bu gibi.

özellikle sevilmeyen karakterlerin çıkması konusunda hemfikiriz
bülbül ağa ölse pek umrumda olmayacak gibi nerde sümbül nerde şimdiki sünepe bülbül
süre kısalması olsa iyi olurda yapmazlar?
Reyhan Ağa var birde o nasıl Ağa ya öyle. Erkek gibi resmen.
Onu ben hiç sevemedim umarım diziden ayrılır kalıcı olmaz.

Onun dışında Berk var hani yeniçeri olan saçı hep şekilli olan çocuk.
Oda gereksiz bence.

beren gelir gelmezde gödelek ahmet ölürse daha muhteşem olur gibime geliyor
) hem reytinge faydası olur hemde bizim moralimiz düzelir

o ağalar dizinin eğlencesiydi hürremde , mesela bir gül ağa sümbül ağa atışmalarına kahkahayla güldüğümü hatırlıyorum bazı bölümleri sadece onların atışmaları damga vurmuştu
) kösemdeki ağalar ceset gibi konuşma özürlü olmamışlar

@mrt-06 kendinden yola çıkıp hülyoşun için 2 bölüm izleyebildin
oyuncunun reytingi ilk bölümlerde ortaya çıkar senaryo iyiyse devam eder azılı tubişçiler hüseyin ve sürgünüm bile poyraz başlayınca kpa yı bıraktılar
)) beren etkisi geldiği ilk 3 bölüm gözükür sonra dizide senaryo aynıysa o etki de gider

Aynen.

Süre konusunda en kötü 1 saat 40 dakika olabilir. Biraz baktım da MY'nin çoğu bölümü 90 dakikaymış.

ayoll akıllarını çalıştırsınlar bölümün çekilmesi önemli değil beren zaten küt diye ortaya çıkmıcak bölümd önce şuankı yunan kız oynar bölüm bitimine doğru şukadar yıl geçti aradan yazısı gelir beren görünür bölüm biter 5.bölümün sonuna beren eklenir aslında son sahnede şuakdar yıl geçti diye bu yunan kızın dönemine son verilir bereni gösterip bitirirler zaten ben berenin ilk bölümde bu şekilde görünceğini düşünüyorum öyle bölüm başında gelipte pat diye bölümün 2 saatinde olucağını hiç sanmıyorum

Ahmet diziye şart o olmazsa nasıl olacak.
Nasıl giriş yapılacak bilmiyorum ama doğru giriş yapamaz ise cidden myyu my yapan meral okaymış. Timur fazlasıyla hikaye olacak.

Öyle olacaktır zaten. Sadece olay 5. Bölümde giremez. 7 olur en erken.

ahmet 27 yaşında ölüyor o kısımları hızlı geçersek ahmeti hemen öldürmek mümkün

Süre de çok önemli.
bir sahne oluyor her şeyi detaylı gösteriyorlar böyle. Bu kadar gerek yok. Kanal mı acaba ısrar ediyor anlamadım valla.

ahmet 27 yaşında ölüyor o kısımları hızlı geçersek ahmeti hemen öldürmek mümkün

Beren diziye geldiğinde 18 - 19 olacak mahpeyker.
27'ye atlanmaz. Bir anda okadar değişim güç bence.

@Harunnn60 150 dakikaları bende çözemedim ama eğer Timur sandığımız gibi akıllı bir adamsa ve diziyi Sırf isminden yararlanıp reyting için kurmadiysa dizide bölümleri birleştirdi bence ve olayları hizlandirma içine aldı. Yoksa 150 dakika dizi yapmak mantıksız hem ekip için hem dizi için. Benim tahminim bu yönde. Girişi beğenmedi yani 4 bölümü ve Beren'in gelişini hızlandirmak için bölümleri birleştirdi.

Bak bu çok mantıklı.
Olabilir bence de.

@destere @xemrexxx okuyun Umut'un dediklerini.