26 Kasım 2012 Pazartesi Reyting Tahminleri ( Büyük Rekabet )

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
Yalan Dünya'nın pazartesiye alınmasıyla artık rekabetin en kızışmalı olduğu gün pazartesi oldu.Peki sizce kazanan kim olur?

* O Ses Türkiye mi?
*Yalan Dünya mı?
*Karadayı mı?
*Yer Gök Aşk mı?
*Hayatımın Rolü mü?
*Kanıt mı?

Hangi yapım günü zirvede tamamlar?
Sıralama ve reytingler nasıl olur?

hayret bi şey ÖZEL

Yarın reyting konusu uçar tahmin etmek zor gerçekten heralde 3 yapımda birbirine yakın oranlar alır karadyı yalan dünyadan ne kadar etkilenir bilemiyorum kestirmek zor. :)

Yarın reyting konusu uçar tahmin etmek zor gerçekten heralde 3 yapımda birbirine yakın oranlar alır karadyı yalan dünyadan ne kadar etkilenir bilemiyorum kestirmek zor. :)

Yalan Dünya yarın hiç varlık gösteremez, ilk 5'te olmaya da bilir, zaten gördüğümüz total...

Totalde maksimum 3...

Total

1. O Ses Türkiye
2. Karadayı
3. Yalan Dünya ( 5-6 reyting )

A/B'yitahmin etmek çok ama çok zor. Yalan Dünya en az 7 alır bence. Ama ben aksine yükseleceği kanaatindeyim :)

TOTAL
1. O Ses Türkiye
2. Karadayi
3. Yalan Dünya
4. Kim Milyoner Olmak Ister
5. Yer Gök Ask
6. Kanit

A/B
1. O Ses Türkiye
2. Yalan Dünya
3. Karadayi
4. Kanit
5. Kim Milyoner Olmak Ister

Karadayi zirveye baya yaklasir totalde oses her iki gruptada birinci olur yd fazla varlik gösteremez

O Ses Türkiye 2 kategoride de açık ara zirvede yer alır totalde 10 abde ise 13 reyting alır , Karadayı iki kategoride de 2. olur totalde 8.50 abde 9.50, Yalan Dünya totalde 4 abde ise 7.50 reyting alır , Yer Gök Aşk iki kategoride de iyice çöküşe geçer bence.

Siz iyice uçmuşsunuz, Yalan Dünya Total'de 5-6 alabilir mi hiç, cuma 5 alıyor...

A/B'de de 7 falan alamaz, 5.5 diye düşünüyorum maksimum...

Ben iyi tahminci değilim ama kusura bakmayın hepten kör de değilim, rakiplere bakmak yeterli Yalan Dünya konusunda...

Son düzenleme:
O Ses Türkiye totalde düşüş yaşayacak diye düşünüyorum Yalan Dünyanın gelişiyle.Totalde Yalan Dünya 2.olabilir.Ab grubunda O Ses Türkiye ile kapışır.

O Ses Türkiye totalde düşüş yaşayacak diye düşünüyorum Yalan Dünyanın gelişiyle.Totalde Yalan Dünya 2.olabilir.Ab grubunda O Ses Türkiye ile kapışır.

Ya tuhaf yorumlar yapmayın, sinirleniyorum ben. :D

Yalan Dünya 5 reyting almıyor mu Total'de, o reytingi korusa bile ilk 10'a zor girer ki o reytingi koruyamayıp 3'e düşeceği malum...

A/B'de de kapışma olasılığı yok, Karadayı diye bir dizi de var, geçen haftadan farklı olmaz O Ses ile Karadayı...

Ya tuhaf yorumlar yapmayın, sinirleniyorum ben. :D

Yalan Dünya 5 reyting almıyor mu Total'de, o reytingi korusa bile ilk 10'a zor girer ki o reytingi koruyamayıp 3'e düşeceği malum...

A/B'de de kapışma olasılığı yok, Karadayı diye bir dizi de var, geçen haftadan farklı olmaz O Ses ile Karadayı...

endgame kardesim haklı yalan dünya ezilecek :D