26 Haziran 2021 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• İbo Show (Sezon Finali) | Star TV

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster | ATV

• Şef Akademi | Fox TV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    21
Cumartesiye sağlam dizi şart 😱

Avrupa Kupası maçları Son 16 turunun izleneceği belliydi sadece tahminimden daha düşük gitmiş Masterchef.

Gerçi ana takımlar oluşana kadar seçim aşamaları sıkıcı yada uzun geliyor buda bir gerçek.
Asıl aksiyon takımlar oluşunca başlıyor.

Burada ortaya çıkan kesin sonuç; Şef Akademi 1 aya kalmaz erken final yapar.

Masterchef çoooook erken başladı, bari turnuvanın bitmesini bekleselerdi geçen sene gibi temmuz ortası başlasalardı ki o bile erken.

Masterchef çoooook erken başladı, bari turnuvanın bitmesini bekleselerdi geçen sene gibi temmuz ortası başlasalardı ki o bile erken.
Galiba Yetenek Sizsiniz sokacak araya o yüzden Materchef erkene çekti..
Bu eleme süreçleri bayık geçiyor zaten.

Cumartesi bomboş
1.35 Şef Akademi ilk 10 a girmiş

Galiba Yetenek Sizsiniz sokacak araya o yüzden Materchef erkene çekti..
Bu eleme süreçleri bayık geçiyor zaten.
onu da mı tv de yayınlayacak. ben exxen diye düşünmüştüm. vikipediada öyle yazıyordu. o seste olacak nasıl yapacaklar.

İşte özlediğimiz yaz.
Hoş geldin 3 küsür reytingle (maç Total'de 3.97 almış) 1. olmalar hoş geldin boşluklar.

MC elemelerde daha düşük alıyor ama geçen senenin hatrına yine daha yüksek başlar diye düşünmüştüm. Asıl formata dönünce yeniden zirveye yerleşir.

Reactions: The_Erinch
O Ses Tr tv de tercih ederim.

Talented baydı artık.
Yetenek Sizsiniz sıktı gerçekten. Gösteriler ilk zamanlar ilgi çekici geliyordu ancak daha sonra hep birbirini tekrar eden gösterilerle sıkıcı bir hal aldı. Programdaki tek özlediğim şey Hülya Avşar - Acun atışmaları

Yetenek Sizsiniz'i başlatmak yerine keşke Var Mısın Yok Musun'u başlatsalar tekrar. Acun'un sunumu ve iyi yarışmacılarla ilgi çekebilir bence.

O ses televizyonda
Yetenek sizsiniz exxende