Galiba Yetenek Sizsiniz sokacak araya o yüzden Materchef erkene çekti..Masterchef çoooook erken başladı, bari turnuvanın bitmesini bekleselerdi geçen sene gibi temmuz ortası başlasalardı ki o bile erken.
O televizyonda değil exxen'de olacakGaliba Yetenek Sizsiniz sokacak araya o yüzden Materchef erkene çekti..
Bu eleme süreçleri bayık geçiyor zaten.
onu da mı tv de yayınlayacak. ben exxen diye düşünmüştüm. vikipediada öyle yazıyordu. o seste olacak nasıl yapacaklar.Galiba Yetenek Sizsiniz sokacak araya o yüzden Materchef erkene çekti..
Bu eleme süreçleri bayık geçiyor zaten.
ben exxende diye bilmiyorum ama @offensive de exxen diye yazmış.onu da mı tv de yayınlayacak. ben exxen diye düşünmüştüm. vikipediada öyle yazıyordu. o seste olacak nasıl yapacaklar.
Exxende olması daha hoş olur bence zaten. 2-3 kere aralıklarla denediler yayından kalktı. Yazık oluyor öteki türlü de.ben exxende diye bilmiyorum ama @offensive de exxen diye yazmış.
O Ses Tr tv de tercih ederim.Exxende olması daha hoş olur bence zaten. 2-3 kere aralıklarla denediler yayından kalktı. Yazık oluyor öteki türlü de.
Yetenek Sizsiniz sıktı gerçekten. Gösteriler ilk zamanlar ilgi çekici geliyordu ancak daha sonra hep birbirini tekrar eden gösterilerle sıkıcı bir hal aldı. Programdaki tek özlediğim şey Hülya Avşar - Acun atışmalarıO Ses Tr tv de tercih ederim.
Talented baydı artık.
O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz falan hikaye aslında. Bir şekilde Wipeout'u alsa ne güzel olur.O Ses Tr tv de tercih ederim.
Talented baydı artık.
Onu mu bekliyonAtvnin dram dizisi ne zaman gelcekİkimizin sırrı mı neydi
Beklemiyorum ama cumartesi sıkıcı oluyor böyleOnu mu bekliyonTemmuz'da başlayacak diyorlardı, temmuz başı gibi gelir ya da 2. haftası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?