Of kendini böyle tatlış tatlış umutlandırman.#sabır #şükür ve en sonunda da #adalet çok yakında..
20 KIRAZ MEVSIMI FOX TV 20:15:20 22:19:27 2 6,52
21 KIRAZ MEVSIMI FOX TV 20:15:20 22:19:27 1,82 6,37
Of kendini böyle tatlış tatlış umutlandırman.#sabır #şükür ve en sonunda da #adalet çok yakında..
20 KIRAZ MEVSIMI FOX TV 20:15:20 22:19:27 2 6,52
21 KIRAZ MEVSIMI FOX TV 20:15:20 22:19:27 1,82 6,37
Bekle ve gör beklerken de tekrarların reytinglerini takip et.Of kendini böyle tatlış tatlış umutlandırman.O zaman FOX şimdiki kadar izlenmiyordu ve pandemi de yoktu.Fatih Portakal biraz geç tatile çıksaydı onun gazıyla iyi başlayabilirdi aslında.
Neyse hep ben mi aynı duruma düşeceğim biraz da sen düş arada rolleri değişmek lazım.Bekle ve gör beklerken de tekrarların reytinglerini takip et.
Neyse hep ben mi aynı duruma düşeceğim biraz da sen düş arada rolleri değişmek lazım.
Ohh zehirli ok da atılmış...
Ohh zehirli ok da atılmış...
Acun'un son haftaları Şerlok beyciğim. Ondan sonra meydan Yan Caman'a kalacakAcun beyciğim çok güçlüdür, zehirli ok falan işlemez Utku beyciğim.
Acun'un son haftaları Şerlok beyciğim. Ondan sonra meydan Yan Caman'a kalacak
O Survivor kadar izlenmez yaBiter bitmez yemekli Survivor olan MasterChef'i başlatacakmış Utku beyciğim.
Yan Caman için veriyorum müzüğü...
Of kendini böyle tatlış tatlış umutlandırman.O zaman FOX şimdiki kadar izlenmiyordu ve pandemi de yoktu.Fatih Portakal biraz geç tatile çıksaydı onun gazıyla iyi başlayabilirdi aslında.
Eray doğru diyor Fatih erken tatile çıktı Ayşenur ablam kızmakta haklıydı bak..Bekle ve gör beklerken de tekrarların reytinglerini takip et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?