Valla ben Yan Caman'ın olduğu her işe böyle derim yapacak bir şey yok.Bana da öyle geliyor orası ayrı ama daha ilk bölüm reytingi, konuşmak için çok erken. Bizim gibi yıllardır TV yorumcuları da böyle derse...
Valla ben Yan Caman'ın olduğu her işe böyle derim yapacak bir şey yok.Bana da öyle geliyor orası ayrı ama daha ilk bölüm reytingi, konuşmak için çok erken. Bizim gibi yıllardır TV yorumcuları da böyle derse...
Nerde o günler. .ss2. bölümde İtalyan kanalına falan transfer olsa yıllarca devam eder aslında yeter ki buralarda görmeyelim.
Baraj ve Öğretmen iş yapmaz yeni sezonda bence.Valla ben Yan Caman'ın olduğu her işe böyle derim yapacak bir şey yok.Ayrıca FOX'un yüz tane dizisi var bazılarının kötü gitmesi lazım ki ortalık sakinleşsin.
Gold kanalına hainlik yaptı, ne bu savunmalar.Niye böyle hemen uçtunuz? Hatırlatırım ki zamanında Kiraz Mevsimi de 2 reytingle yayına başlamıştı, daha sonra uçup giden dizilerden oldu. Erken konuşmayalım bence.
Baraj umrumda değil de Öğretmen en azından 13'ü görmeli.Baraj ve Öğretmen iş yapmaz yeni sezonda bence.
Harbiden Kanal D'nin ahını almış diziye ne bu savunma.Gold kanalına hainlik yaptı, ne bu savunmalar.
Bende anlamadım ayol, Can aşkı kabarmış @Yiğitt in.Baraj umrumda değil de Öğretmen en azından 13'ü görmeli.
Harbiden Kanal D'nin ahını almış diziye ne bu savunma.
Gold kanalına hainlik yaptı, ne bu savunmalar.
Ben doğruları konuşuyorum canlarım benim, objektifliğim büyüktür fanlığımdan yani.Baraj umrumda değil de Öğretmen en azından 13'ü görmeli.
Harbiden Kanal D'nin ahını almış diziye ne bu savunma.
Ben doğruları konuşuyorum canlarım benim, objektifliğim büyüktür fanlığımdan yani.
20 | KIRAZ MEVSIMI | FOX TV | 20:15:20 | 22:19:27 | 2 | 6,52 |
21 | KIRAZ MEVSIMI | FOX TV | 20:15:20 | 22:19:27 | 1,82 | 6,37 |
Dün söylemiştim ben de, herkes yüksekten uçarken.
Aylarca evde, insanlar televizyondan bıktı bence. TV'ler de bu süreci güzel yönetemedi içerikleri çok kötüydü. Milleti soğuttular..Reytingler genel anlamda çok düşük. Ana Haber'lerden bile bu durum anlaşılabilir. İzleyici terk etti hemen televizyonu bence yasak şart.
Bu kadar düşük mü başlamıştı bu 😱#sabır #şükür ve en sonunda da #adalet çok yakında..
20 KIRAZ MEVSIMI FOX TV 20:15:20 22:19:27 2 6,52
21 KIRAZ MEVSIMI FOX TV 20:15:20 22:19:27 1,82 6,37
Bu kadar düşük mü başlamıştı bu 😱
10 | KIRAZ MEVSIMI (TKR) | FOX TV | 22:19:33 | 00:18:04 | 2,74 | 9,33 |
11 | KIRAZ MEVSIMI (TKR) | FOX TV | 22:19:33 | 00:18:04 | 2,44 | 8,47 |
Aslında geçen seneler yine Haziran sonlarına bakarsak bir fark yok yine aynı ama bu sene yinede daha yüksek gelmeli sanki reytingler diye düşünüyorum.Aylarca evde, insanlar televizyondan bıktı bence. TV'ler de bu süreci güzel yönetemedi içerikleri çok kötüydü. Milleti soğuttular..
Türk-İtalyan ortak dizisi diyip böbürlenirler bir de.2. bölümde İtalyan kanalına falan transfer olsa yıllarca devam eder aslında yeter ki buralarda görmeyelim.
O adama kimsenin prim vermesini istemiyorum çünkü.Niye böyle hemen uçtunuz? Hatırlatırım ki zamanında Kiraz Mevsimi de 2 reytingle yayına başlamıştı, daha sonra uçup giden dizilerden oldu. Erken konuşmayalım bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?