Aaa sen izledin mi onu de bakalımDesene yazık oldu yegane dizine.
Yaa bu dziyi nasıl izlediniz...İnanamıyorum yahu.. Neyseki maruz kalmıcam...TNS denekleri inş yeni sezonda değiştirir...Böyle dizilere maruz kalmak istemem
Hayır çok kötü gitmişTV'de ilkkez veriliyor ve ala ala 6 bucuk share alıyorAtv Mumya'yı verse 10-11 share alırdıİzlicem ama inş sıkıntıdan patlamam@Çiğdem-
Daha yeni ilk kez mi onu fark etmemiştim ayoll 😱😱😱
Rüyamı görüyorsun ayoll bu boşlukta 6 ile başlamış 4 den yukarıyı daha göremezErkenci Kuş baya iyi başlamış. Gelecek haftalar 9 reytinglere oynayabilir. Neyse bu hamle UTC'ye yaradı. Bu dizinin oranları Eylül'de UTC'ye kayabilir.
Yok, ben bu yaz dizi izlemeyeceğim.Aaa sen izledin mi onu de bakalım
Çukur dışını bırakYok, ben bu yaz dizi izlemeyeceğim.
Çukur'um, Kadın'ım, UTC'm ve Avlu'm yeter bana.
Tamam işte, yaz boyunca rakibi yok. Eylül'e kada iş görür de Eylül'de Cumartesi'ye alırlar. Tabi biz Fazo'cular olarak Cumartesi gününde tutunmasına izin vermeyiz. Cumartesi günü Star'ın laneti olacak.Rüyamı görüyorsun ayoll bu boşlukta 6 ile başlamış 4 den yukarıyı daha göremez
Sen bırakırsan bende bırakırım.Çukur dışını bırak
Aaa yok ayoll dizinin dün oldundan bile haberim yoktuSen bırakırsan bende bırakırım.
Sen önce hesap ver, kesin gizli gizli izledin Erkenci Kuş'unu.
Gelecek hafta bu akşam Show TV'de Darısı Başına diye bir dizi çıkıyor. Kadrosu baya iyi. Oyuncuları sevdim. Başroldeki ecünnü hariç. Yüksek Sosyete'deki Mert ile Çukur'daki gazeteci kız oynuyor. Yan kadroda da senin Nergis Kumbasar'ın var. Tam senlik.Aaa yok ayoll dizinin dün oldundan bile haberim yoktu
İnş 1 dizi buluruz
Aaa zaten tanıtımdan gözüme kestirdiğim o vardı forumda demiştimGelecek hafta bu akşam Show TV'de Darısı Başına diye bir dizi çıkıyor. Kadrosu baya iyi. Oyuncuları sevdim. Başroldeki ecünnü hariç. Yüksek Sosyete'deki Mert ile Çukur'daki gazeteci kız oynuyor. Yan kadroda da senin Nergis Kumbasar'ın var. Tam senlik.
Birde Erkenci Kuş'un var. Onun dışında pek yaz dizisi göremedim.Aaa zaten tanıtımdan gözüme kestirdiğim o vardı forumda demiştimİnş güzel olur bu yaz Show dizisi izleriz@mrt-06
Aaa onu izlemem ama senin izlediğini anlarsamBirde Erkenci Kuş'un var. Onun dışında pek yaz dizisi göremedim.
Evet ben de çok beğendim o fragmanı.Aaa zaten tanıtımdan gözüme kestirdiğim o vardı forumda demiştimİnş güzel olur bu yaz Show dizisi izleriz@mrt-06
Aaa bakalım inş 1.bölümü sever izlerim gerçi o oğlan için trt de bile izlemiştimEvet ben de çok beğendim o fragmanı.
Senin o diziye anti olman gerekmiyor mu ne bu ayaklar.Hiç belli olmaz o işler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?