buna sadece@HachiKo mali dün eşit şartlarda yarışınca ve geridekalınca yorumuna maliyş bile koymuyodun.) işine ne gelirse o var yorumlarda
seni kimseyle karıştıramam, sen herkesten farklı olarak star'ın her dizisine yüksek duygulu sevgiler besleyen, reytinge göre dizi seven bi üye olduğun için seni kimseyle karıştıramayız.buna sadeceyapıyorum uydurmadan bakaydın daha iyi olurdu beni kendinle karıştırma öyle senin gibi değilim bak bakalım dün ne yorum yapmışım mali varmıymış yokmuymuş ta öyle gel 😉
hatta tam adresi vereyim 1.sayfa 8.yorum 4.sıra
yanlış okumuşsun demek 😉 mali hep ordaydı ben kötü gitse bile izlediğim şeye yorum yaparım kötü gitti derim öyle başkaları gibi değilimseni kimseyle karıştıramam, sen herkesten farklı olarak star'ın her dizisine yüksek duygulu sevgiler besleyen, reytinge göre dizi seven bi üye olduğun için seni kimseyle karıştıramayız.
bu arada ben yorumu okurken mali yoktu sonradan eklersen iş başka olur tabiii
sonradan düzenleme yapmışsan olay değişir tabiiyanlış okumuşsun demek 😉 mali hep ordaydı ben kötü gitse bile izlediğim şeye yorum yaparım kötü gitti derim öyle başkaları gibi değilim
istersen sor admine mi bilmiyorum nasıl bakıyolar eğer bakabiliyolarsa söylesinler bakalım mali sonradan mı eklenmiş ben yalan söylemem burda beklicemsonradan düzenleme yapmışsan olay değişir tabiiben kimin ne niyette olduğunu biliyorum kendini ifade etmene gerek yok.))
ben yorumunu görmediğim için bunları yazıyorum. star'ın yüksek reytinglilerini bulutlara çıkarman, düşük reytinglilerini görmezden gelme durumu mevcuttu sonuçtaistersen sor admine mi bilmiyorum nasıl bakıyolar eğer bakabiliyolarsa söylesinler bakalım mali sonradan mı eklenmiş ben yalan söylemem burda beklicem
madem görmedin yorumumu yazmayacaktın bilmedenben yorumunu görmediğim için bunları yazıyorum. star'ın yüksek reytinglilerini bulutlara çıkarman, düşük reytinglilerini görmezden gelme durumu mevcuttu sonuçta
herkes işine geldiğince değiştirsin, düzenlesin. sonra yok öyle değil de böylemadem görmedin yorumumu yazmayacaktın bilmeden
sor dedim bakılabiliyosa bakılsın mali hep ordaydı 😉herkes işine geldiğince değiştirsin, düzenlesin. sonra yok öyle değil de böyle
ne yazacağını bilemiyosun artık
sen çok iyi ezbere biliyosun yazıcaklarını; star'ı herşeyiyle yüceltmekne yazacağını bilemiyosun artık
konumuz bu değil ama değiştirmesen çok iyi ezbere biliyosun yazıcaklarını; star'ı herşeyiyle yüceltmek
konulardaki yorumları değiştiren ben değilimkonumuz bu değil ama değiştirme
hala değiştirdi diyosun ya ben sana ne diyeyim ben söyleyeceğimi söyledim değiştirmedim sen okumadan yorum yazmaya kalkarsan bana olacağı okonulardaki yorumları değiştiren ben değilim
biz asıl katlanamıyoruz artık senin taraflı, herkese kavga etmeyin diyip kavga fitilini eteşleyen yorumlarına.hala değiştirdi diyosun ya ben sana ne diyeyim ben söyleyeceğimi söyledim değiştirmedim sen okumadan yorum yazmaya kalkarsan bana olacağı o
ya Allah aşkına @OzaN şu konudaki benim yorumumda ilk başta eyvah düşüyorum var mıydı yoksa sonradan mı eklemişim söyleyin şuna da suzsun eğer bakılabiliyosa tabi bakılamazsa konu kilitlensin nedense bu arkadaşa daha fazla katlanamıyorum
bu tartışmayı ben başlatmadım yakup sen mali yok dedin orada başladı ama vardıbiz asıl katlanamıyoruz artık senin taraflı, herkese kavga etmeyin diyip kavga fitilini eteşleyen yorumlarına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?