26 Eylül 2025 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• MasterChef Türkiye 2025 | TV8

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Bakıyorum Kızılcık Şerbeti'nin düşmesini dört gözle beklediğin için yükselmesini hazmedememişsin ve hasetliğe başlamışsın yine, daha da beter ol

İrlanda’nın polisiyelerini bizim Türkler seyretse korkudan altına yapar
------

Bence bir Home and away seyretsin @serhatt ama Türkiye’de yasak kasap insan eti satıyor diye @xemrexxx
reyiz o dizi 8000 bölümü geçti
senin hikaye yazma tarzına benziyor hiç konusu bitmiyor

------

Bakıyorum Kızılcık Şerbeti'nin düşmesini dört gözle beklediğin için yükselmesini hazmedememişsin ve hasetliğe başlamışsın yine, daha da beter ol
cevap bulamayınca beni taklit edip olmamış atman
yani o mesajda senin dizinin senaryosu var hem orijinal cevap bulamıyorsun hem kendi izlediğin senaryoya diss atıyorsun ibretliksin
)))

Son düzenleme:
Cevabı sen vereceksin, Kızılcık Şerbeti'ne yine salladın,
"düşeceğini beklediğin için yükselince hasetlikten saldırıya başladın" dedim, cevap veremedin

Neler biriktirmişsin içinde, iyi ki o ceza verilmiş de ak koyun kara koyun ortaya çıkmış.

Şunu da belirteyim Şerbo'yu Şerboyken savunuyordum mesajlarım da artık savunmadığım da ortada.

Cevabı sen vereceksin, Kızılcık Şerbeti'ne yine salladın,
"düşeceğini beklediğin için yükselince hasetlikten saldırıya başladın" dedim, cevap veremedin

Neler biriktirmişsin içinde, iyi ki o ceza verilmiş de ak koyun kara koyun ortaya çıkmış.

Şunu da belirteyim Şerbo'yu Şerboyken savunuyordum mesajlarım da artık savunmadığım da ortada.
forumda 5-6 kere falan banlanmışımdır herhalde ceza ile bir şey değişmez bende
)))

kızılcığın düşeceğini beklediğim mesajı bul adı ofansif olan arkadaş azıcık adının hakkını ver de saldır
ben arka sokakların daha fazla yükseleceğini bekledim sadece kızılcığın düşeceğini değil
))

Reactions: offensive
Değişmez mi? Güleyim bari değiştiğini görmemek için kör olmak gerek.

@xemrexxx yine kudurmuş. Halkın dizisi suya sabuna dokunmadan geçen 20 sezon "halkın dizisi"..

ATV'nin 2 sezondur tutturduğu dizi var mı?
aaaa senin de yine şov aşkın tutmuş 😱 kaç yaşına geldin bak artık @Yakamoz-Asi bile tubaya öyle aşık değil yani sen yıllardır bir kanal logosuna aşıksın, acil psikiyatriye git

aaaa senin de yine şov aşkın tutmuş 😱 kaç yaşına geldin bak artık @Yakamoz-Asi bile tubaya öyle aşık değil yani sen yıllardır bir kanal logosuna aşıksın, acil psikiyatriye git
Hayır onla alakası yok
Halkın dizisi denmeyi hak etmiyor, hangi olaya değindi hangi sorunu ele aldı da halkın dizisi oluyor bunu anlamıyorum.

Reactions: xemrexxx
Hayır onla alakası yok
Halkın dizisi denmeyi hak etmiyor, hangi olaya değindi hangi sorunu ele aldı da halkın dizisi oluyor bunu anlamıyorum.
Hiranur vakfı skandalı 691.Bölüm Narin olayı Yenidoğan çetesi İsrail istihbaratı ve Rus mafyası @mrt-06