26 Eylül 2025 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• MasterChef Türkiye 2025 | TV8

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Evet seviyor onu biliyoruz ama bundan iki sezon önce en yüksek reyting alan iş bunların hiçbirinin olmadığı Bahar'dı. Tutmasının sebebi halkın tercihleri değil ruhsuz ve sıkıcı bir dizi olması.

Irak’ta böyle diziler var internetten baktım Arka Sokakların Irakta iyi gitmemesinin sebebi Tunus’ta da hedef kitlesi Bulgaristan taşıyor çünkü uyumlu Yunanistan’ın hedef kitlesine uygun İrlanda’ya da uygun Türkiye’nin yetişkinleri İrlanda’ya göç etti @tifosi12345

Geçen sezon da bu zamanlar orta seviye başlamıştı, 3-4 bölüm sonra yükselmişti.

Bundan ayrıca ne şirketin ne oyuncuların ne kanalın 5. sezon beklentisi yok zaten,
7-8 reyting bandında sezonu tamamlaması yeter artar,
büyük bir aksilik olmazsa da bu oranlarını korur...

Evet seviyor onu biliyoruz ama bundan iki sezon önce en yüksek reyting alan iş bunların hiçbirinin olmadığı Bahar'dı. Tutmasının sebebi halkın tercihleri değil ruhsuz ve sıkıcı bir dizi olması.
bahar ilk başta aldatılan-ailesi tarafından hor görülen bir kadındı. baharın, kaynanası-kocası bahara durmadan laf atıyordu. bahar güçlü bir kadın değildi. baharı öyle farklı bir iş diye öne süremeyiz.

Benim anladığım kadarıyla covid aşısı yüzünden kaybettiği kitleyi çip suçunu Rus aşısında olduğunu yazacak İsrail o zamanlar Rus aşısı kullanıyordu Moderna’da ve biontech’te çip yok diye
Antalya’dan İsrail’e götürdü Cevher Ali’yi @tifosi12345

Konunun aslından uzaklaşmadan tekrar özetleyeyim bilindik ezbere formüller izlendiği için hakkını alamayan kaliteli diziler var ama bu dizi onlardan biri değil bariz soğuk ve vasat bir iş olduğu için izlenmiyor. Cennetin Çocukları için de entrikasız aldatmasız sıcak dizi tarzında yorumlar geliyor ve bu hafta reytinglerini ciddi oranda yükseltti demek ki yapabilen yapıyor.
------

Niye beklentileri olmasın ki yine 9-10 reytinglere çıkarsa ite kaka devam ettirirler herkes de paşa paşa oynar.

Kızılcık Şerbeti bu sezonu final sezonu olarak tanıtmaya başlasın bence. Seyirci en azından bunu bilerek izlesin. Daha uzatmaya gerek yok.

2025 yılında başrolünde Hande Erçel'in olduğu bir dizinin ömrü maksimum 13 bölümdür burada o da olmayacak. Yapımcılar paralarını çöpe atmaya devam etsin.

Arka Sokaklar, Türk dizi tarihinin saygıyı en çok hak eden dizisidir. Ana üçlü bitirmek istemediği sürece devam edecektir.

Buraya gelecek olan iki dizinin de iştahı kabarmıştır. Özellikle kötü şiveli TRT dizisi büyük beklenti içindedir.

Reactions: tifosi12345
o3 medyaya en az 8 milyon dolar para kazandıran hande: merhabalar
ben size çok gülüyorum.

20. sezonuyla ekrana gelen diziye de balon dememen lazım. Demek ki taktik işliyor, hem bu sefer Hüsnü'nun vurulması sadece normal reytingini yükseltmek için değil ki, Ali'nin dönmesinin ve onu vurmasının da payı var.

Arka Sokaklar da Kurtlar Vadisi gibi işliyor. Ekip tam oldu mu reytingleri patlatırlar. Şahsen ben 200 bölümdür AS izlemedim, ama bu sezon Ali'yi duyunca (Taşacak Bu Deniz gelene kadar) izleme kararı aldım.

Senaryo sonrasında Cevher mevzusuyla daha ilerler Ali'den sonra 10 bölüm daha Nail Kırmızıgül'ü kullanırlar yine yüksek reyting alırlar

Bıraktığı yerden toplaması kolay olmayacak.
https://twitter.com/x/status/1451806485453885440
Bu arada Alp Korkmaz'ı kullanmayan yapımcılar görsünler bunları

Para sıkıntısı her halde pandemi sırasında İkizler memocan dijitalde yeni bölümü olsa maliyet sıkıntısı olmazdı

Aşk ve Gözyaşı dünkü 2. Bölüm'ü ile toparlasa da maalesef bu iş TV'ye uygun değil. Düşmesi şaşırtmadı yani.
MasterChef Türkiye iyi gitmiş.

Arka Sokaklar çok iyi gitmiş ve neredeyse 1. olacakmış Total'de. Helal olsun.

Kızılcık Şerbeti 7.44'e kadar yükselmiş yine, bravo. Ama eski oranlarından uzakta. Bu net.

Balon çünkü ömrü biteli çooook uzun zaman oldu, güncel olayları ele almayıp ölüleri diriltmese ve her sıkıştıklarında birini vurmasalardı çoktan dizi çöplüğünü boylamıştı.

Her gündemi ekleyemiyor İrlanda’da yazılan polisiye insan eti satan kasap
Meslek ayırmıyor ondan döner yapıp restaurantlara dağıtıyorlar Red Rock ise Komada olan insanları yaktı hatta bir çocuk babasını öldürdü polis olan babasını ardından İrlanda’nın polis mezarlığını yaktı Fair cityde kızın sevgilisi uyuşturucu satıyor ve sevgilisi olan kız şahit olduğu için öldürürdü trene bombalı saldırı şekerin içinde bomba vardı 12 toz şekerin içine koymuş bombayı
Bunu mu seyretmek isterdin @serhatt
------

Bu bilginin kaynağı nedir acaba?
İrlanda’nın polisiyesini seyretmek çok ağır üç polisiye seyrettim o bölümler Türkiye’de yok

Dizinin konusu bu zaten reisim bunlar olmasa niye devam etsinler.

halkın dizisi arka sokaklara laf edenlerin övdükleri izledikleri dizide yarım sezonda Çifter Çifter yaralanan karakterler
3 kere aynı kişilerle evlenen çif saçmalıklarını saymıyoruz bile
3 sezonda senaryoları bu kadar saçmalayan diziler varken 20 yıllık diziye laf edilmesi trajikomik
)))))

Ölüyü diriltme falan çoğu dizide var, zaten onlar ekleme asıl konu güncel olaylar öyle böyle gidiyorlar bir şekilde.
İrlanda’nın polisiyelerini bizim Türkler seyretse korkudan altına yapar
------

Bence bir Home and away seyretsin @serhatt ama Türkiye’de yasak kasap insan eti satıyor diye @xemrexxx

Reactions: xemrexxx