26 Eylül 2025 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• MasterChef Türkiye 2025 | TV8

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Arka Sokaklar 6 reytingi haketti aradaki fark burun farkı kadar AB grubunuda toparlamış.
Kızılcık Şerbeti sonunda AB olmuş fakat revize yüzünden büyük saçmalık ile ilerliyor, TOTAL gidici şuan.
Aşk ve Gözyaşı'nın olduğunu bile bilmiyordum dün yorum yok.

Kızılcık Şerbetine helal olsun. O kadar eleştiriye rağmen yükselişine devam ediyor.
Ben Leman diziside onu eritmeye yetmeyecek. Düşüş olduğu an Işıl olayı veya Nursema olayları ile rakiplerine fark atar yine.

Arka Sokaklar umarım bu reytinglerini korur. Uzun zamandır böyle yükseliş yaşamamıştı.

Aşk ve Gözyaşı çok soğuk bir dizi. Oranlar şaşırtmadı. 6 bölümde final yapabilir.

aşkı izlemezler aldatma-töre -namus falan hiçbir şey yok. kore uyarlaması olduğu için çok soft dizi .
------

aşkı izlemezler aldatma-töre -namus falan hiçbir şey yok. kore uyarlaması olduğu için çok soft dizi .

Handeyi seviyorum. Dizileri tutsun istiyorum. İlk bölümede bakmıştım ama bu tarz dizilerin Türkiye’de tutmadığı belli. Kore dizisi olan bir çok dizi yayınlandı ve tuttu ama bu dizinin genel havasıda soğuk ve çok ağır çekimler ile kaçınılmaz bir sonuç. Kendini 3 bandında tutsa dokunulmaz ama daha 2. bölümde düşüş yaşadıysa geleceği hiç parlak değil.

Aşk ve Gözyaşı beklenen düşüş. Dizide yapaylık, bi olmamışlık var en başından beri. Zaten kitle olarak Atv seyircisine hitap eden bir iş değil.

Kızılcık Şerbeti böyle boş ve durgun bölümlere bu oranları alıyorsa bu dizi bitmez arkadaşlar. Senaryo değişti, 0 heyecan ve aksiyon ama 7 üstüne çıkmış.

Arka Sokaklar’ın reytingleri tamamen balon. Ali olayı bittiğinde total 4 ab 1 reytinge inişi jet hızıyla olacaktır. Hep aynı taktikler sıktı.

Ben Leman umarım iyi bir iştir ve ilgi görür de şu yarışa farklı bir soluk getirir.

aşkı orjinale uygun yaptıkları için yapaylık var gibi gözüküyor.

Kızılcık şerbeti senaristleri R yaptıktan sonra AB Grubu Doğa'yi affetmis, yine evlerinin namuslu kızı olmuş. Aşk ve gözyaşı tam olarak söylediğim ve beklediğim gibi, bizim klasik türk seyircisi tarafından "kabul edilmedi". Yabancı forumlarda ortalık yıkılıyor, latinler, Araplar bayilmislar, ben de çok beğendim, hele dünkü bölüm ilkinden çok daha kaliteli ve güzeldi. Ama bizim burda evinde alet olan seyirciye bağlı her şey. Onlar izlemiyorsa devam etmesi çok güç.
Arka sokaklar haftaya 7'yi bulur mu Total'de, gayet mümkün bence. Az önce netten izleyip bitirdim Şahane bölümdü gerçekten. Heyecanlıydı...

Bu arada haftaya Ben Leman'ın başlayacağını unutmuşum, o dizide ilk bölümü ile iş yapar bence.

çağın gerisindeki reyting sistemi olduğu sürece aşk ve gözyaşı tarzı diziler kaybetmeye mahkumdur. sektörün bu sistemi değiştirmek için adım atmaması halen çok saçma gelir. rakip ülkeler her çeşit dizi yaparken bizdeki çeşitlilik azalıyor. sektör kendi ayağına sıkmaya devam ediyor. özellikle dijital platformlar deli gibi büyürken ne yapacaklar? günün birinde tvye verilen reklam gelirleri azalacak ve 1 bölüm çekim maaliyeti artacak. eninde sonunda yapımcıların tvye yaptıkları dizi sayısı azalacak.

Reactions: luisalonso
Ben Leman ve Taşacak Bu Deniz için şartlar müsait görünüyor biri AB'de diğeri Total'de kendi izleyicisini oluşturarak dengeleri değiştirebilir (elbette ki temenninm birincisinin tutup ikincisinin tutmaması yönünde).

Aşk ve Gözyaşı'nın fanları sosyal medyada demagoji yapıp "izleyici kadına şiddetin aldatmanın yasak aşkların olduğu diziler tuttuğu için bizimki düşük reyting alıyor" diye kafa açıyor ama oyunculukları tartışmaya açık iki kişinin 3. kez partner olduğu, uyarlama yerine birebir çeviri mantığıyla sunulan ruhsuz işi niye tercih etsin ki. Evet reyting deneklerinin tercihleri çoğu zaman beni de rahatsız ediyor ama bazı işlerin neden tutmadığını anlamak hiç zor değil.

https://twitter.com/x/status/1970885829095526759
Vefadan bahsedilecekse Arka Sokaklar'a bu açıdan asıl payın verilmesi lazım çünkü 20. sezonda 6+ reyting alabilmek cidden inanılmaz bir başarı. Bunun için bin yıl önce ölen karakterin diriltilmesi gibi ucuz bir yöntem seçilmiş olsa da dizinin kendi geçmişiyle bağ kurması izleyicilerini tatmin ediyordur.

Senaryo krizleri, Feyza Civelek'in üstü örtülmeye çalışılan skandalları derken Kızılcık Şerbeti'nin (reytinglerden bağımsız) sezon sonunda biteceğini düşünüyorum. AB'yi kendine döndürebilmiş ama geçen yıl tam bu zamanda 10 reytinge dayanmışken eski gücünden uzak.

Son düzenleme:
Reactions: OsmanK and 12.Adam
demagoji değil gerçekler. halk aldatma-kadına şiddet-yasak aşkı seviyor. sevmese müge anlı-esra çoktan tarihe gömülürdü. sosyal medyadaki haber sayfalarında bile aldatma-kadına şiddet-yasak aşk haberlerine deli gibi etkileşim veriliyor. fanlar haksız değiller.

Kızılcık Şerbeti hakkındaki düşüncelerine birebir katılıyorum, bu sezon son olması yapım adına verilecek en doğru karar olur.

Reactions: Aserat
Arka Sokaklar iyi artmış. Zirvede olur diyordum ama haftaya zirveye yerleşir gibi.

Reactions: 12.Adam