Ben Leman ve Taşacak Bu Deniz için şartlar müsait görünüyor biri AB'de diğeri Total'de kendi izleyicisini oluşturarak dengeleri değiştirebilir (elbette ki temenninm birincisinin tutup ikincisinin tutmaması yönünde).
Aşk ve Gözyaşı'nın fanları sosyal medyada demagoji yapıp "izleyici kadına şiddetin aldatmanın yasak aşkların olduğu diziler tuttuğu için bizimki düşük reyting alıyor" diye kafa açıyor ama oyunculukları tartışmaya açık iki kişinin 3. kez partner olduğu, uyarlama yerine birebir çeviri mantığıyla sunulan ruhsuz işi niye tercih etsin ki. Evet reyting deneklerinin tercihleri çoğu zaman beni de rahatsız ediyor ama bazı işlerin neden tutmadığını anlamak hiç zor değil.
https://twitter.com/x/status/1970885829095526759
Vefadan bahsedilecekse Arka Sokaklar'a bu açıdan asıl payın verilmesi lazım çünkü 20. sezonda 6+ reyting alabilmek cidden inanılmaz bir başarı. Bunun için bin yıl önce ölen karakterin diriltilmesi gibi ucuz bir yöntem seçilmiş olsa da dizinin kendi geçmişiyle bağ kurması izleyicilerini tatmin ediyordur.
Senaryo krizleri, Feyza Civelek'in üstü örtülmeye çalışılan skandalları derken Kızılcık Şerbeti'nin (reytinglerden bağımsız) sezon sonunda biteceğini düşünüyorum. AB'yi kendine döndürebilmiş ama geçen yıl tam bu zamanda 10 reytinge dayanmışken eski gücünden uzak.