Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
İçerde dizisi çok başarılı gitmiş. Şayet TOTAL grubunda zirvede yer alacağını düşünmüyordum. Ancak ilerleyen haftalarda Kırgın Çiçekler tekrar TOTAL grubunda zirveyi ele geçirebilir yada Babam ve Ailesi süpriz bir atak yapabilir. Her ne kadar izlemesem de İçerde dizisi aşırı AB ve ABC1 kokan bir yapım. Tıpkı Diriliş Ertuğrul gibi. O yüzden TOTAL grubunda çok fazla yükselebileceğini düşünmüyorum. Ama bu reyting sistemine yinede belli olmaz Paramparça miladını doldurmuş gibi görünüyor. Sinem Öztürk'ü biran önce sokmalılar diziye. Bir umut yeni karakterle heyecan katabilirler belki.
İçerde dizisi çok başarılı gitmiş. Şayet TOTAL grubunda zirvede yer alacağını düşünmüyordum. Ancak ilerleyen haftalarda Kırgın Çiçekler tekrar TOTAL grubunda zirveyi ele geçirebilir yada Babam ve Ailesi süpriz bir atak yapabilir. Her ne kadar izlemesem de İçerde dizisi aşırı AB ve ABC1 kokan bir yapım. Tıpkı Diriliş Ertuğrul gibi. O yüzden TOTAL grubunda çok fazla yükselebileceğini düşünmüyorum. Ama bu reyting sistemine yinede belli olmaz
Paramparça miladını doldurmuş gibi görünüyor. Sinem Öztürk'ü biran önce sokmalılar diziye. Bir umut yeni karakterle heyecan katabilirler belki.