26 Eylül 2016 Pazartesi Reyting Sonuçları

İçerde dizisinin güzel senaryosu var ama çok abartılı konuşuluyor , 2 bölüm oldu millet göklere çıkarmaya başladı , ondan önce daha efsane diziler izledik , ben Çağatay ve Aras yüzünden izlemem ikisinde boş oyuncu bana göre , Show tv bu diziyi elinden kaçırır büyük ihtimalle bir kanala transfer olabilir ya yılbaşı gelmeden ya da sezon sonunda ben böyle haber bekliyorum.

Arkadaşlar birakin onu bunu biraz önce arkadaşın birinin de dediği gibi icerde de babam ve ailesinde de saglam oyuncular var hem genç gruba hemde orta yaş grubuna hitap ediyorlar kırgın çiçekler öyle mi oyuncu kadrosunda şöyle dişli oyuncu yok hepsi ya yeni genç oyuncu ya da 3-4-5 karakterleri oynuyan oyunculardı koca bi 52 bölüm geçirdiler daha ne olsun bu capla ve kadro ile çok iyi gidiyorlar

Sana sonuna kadar katılıyorum ve imzamı atıyorum. Ben demiştim o cümleyi de.

2.değil haftaya 1.yiz

İçerde ben düşündüğümden bile daha iyi gitmiş. Karşisinda Düğün Dernek olmasa 10 alırdı heralde A/B'de. Ama daha da yükselir gibi. tebrikler.

Kırgın Çiçekler dizisini hiç izlemesem de, nedense sevemiyorum. Düştüğü için sevindim de.
Ama totalde çok düşüş yaşasa da sezon boyunca yine de idare eder gibi.

Paramparça bitmiş resmen, uzatmaları saçma idi.
Babam ve Ailesi şaşırtıyor beni, A/B'de 5'i geçerse devam eder kolaylıkla.

Düşman kazandın. .ss

İçerde dizisi çok başarılı gitmiş. Şayet TOTAL grubunda zirvede yer alacağını düşünmüyordum. Ancak ilerleyen haftalarda Kırgın Çiçekler tekrar TOTAL grubunda zirveyi ele geçirebilir yada Babam ve Ailesi süpriz bir atak yapabilir. Her ne kadar izlemesem de İçerde dizisi aşırı AB ve ABC1 kokan bir yapım. Tıpkı Diriliş Ertuğrul gibi. O yüzden TOTAL grubunda çok fazla yükselebileceğini düşünmüyorum. Ama bu reyting sistemine yinede belli olmaz

Paramparça miladını doldurmuş gibi görünüyor. Sinem Öztürk'ü biran önce sokmalılar diziye. Bir umut yeni karakterle heyecan katabilirler belki.

İçerde beklendiği gibi bayağı yükselmiş ama dediğim gibi bunun nedeni ilk bölümün sonu ve buna bağlı olarak merak uyandırması. Ayrıca reklamlı gitse bile en fazla virgülden sonrası düşer.

Babam ve Ailesi tahmin ettiğim gibi Paramparça'dan izleyici çalmayı başarmış. 5'in üzerine çıkarsa sırtı yere gelmez.

Paramparça fena çakılmış Aralık'ta bitmesi herkes için doğru olur.

Hangimiz Sevmedik geçen haftaya göre düşmüş. Özel kanalda olsa bu reytinglerle devam edemezdi ama TRT faktöründen dolayı şanslı.

Hayat Sevince Güzel de gelecek hafta bitmeli yoksa FOX bir sezon daha Pazartesi akşamı avcunu yalamaya devam eder.

Kırgınlar ise her zamanki Kırgınlar işte. Total ve AB arasındaki uçurumu daha da büyütecek olan senaryosuyla devam edip gidiyor.

hahah senaristler seni takip ediyor bence