26 Eylül 2016 Pazartesi Reyting Sonuçları

İçerde resmen dağıtmış ortalığı işte bu be
A/B ve ABC1'de özetini geçebilen dizi olmamış tebrikler dizime

Kırgınlar fena düşmüş
Ellerinde bir total vardı onu da kaybettiler daha sezonun 2.bölümünden geçmiş olsun
Bu sezon baya eğlenecem anlaşılan

Babam ve Ailesi'nin yükselişine hem Kanal D hem de Bülent İnal açısından çok sevindim.

Paramparça göçmüş geçmiş olsun, inşallah Poyraz Karayel de buna benzer bir durum yaşamaz 3.sezonuyla.

Poyraz da dağılacak bu sezon o gün bende ne güleceğim

Konu aşırı taraflı olmuş Kırgın Çiçekler kim İçerde ile baş edecek.

Bölüm mükemmeldi haftaya 10 reyting bekliyorum.

Poyraz da dağılacak bu sezon o gün bende ne güleceğim
Herkes İlker öldü mü ölmedi mi diye merak ediyor bu yüzden kötü başlamayız herhalde senaryo da sağlam olursa dizimizin yine hatırı sayılır reytingler almaması için bir sebep yok

İçerde dizisine tebrikler artık zirveyi kaptırmaz. Kırgınların yakında daha da düşeceğini düşünüyorum. Babam Ve Ailesi'nin reytingi de artmış haftaya 4%'ü geçer

Herkes İlker öldü mü ölmedi mi diye merak ediyor bu yüzden kötü başlamayız herhalde senaryo da sağlam olursa dizimizin yine hatırı sayılır reytingler almaması için bir sebep yok
İşte ilk bölüm iyi gider sonra puf :aa

13 bölümluk anlaşmalari var13 bölüm sonunda bitebilir teytingler kötü olutsa

İçerde dizisine tebrikler artık zirveyi kaptırmaz. Kırgınların yakında daha da düşeceğini düşünüyorum. Babam Ve Ailesi'nin reytingi de artmış haftaya 4%'ü geçer
Haftaya artınca görürsün. .ss

Aksine iyi başlarsak devamı gelir bizim kemik kitlemiz var başka dizilere satmayız dizimizi
O eskidendi artık izleyici tekme atıyor sevmeyince

Aynen mesela Kırgınlar'a 2 reytinglik bir tekme gelmiş daha 2.sezonun 2.bölümünden demek ki sevilmedi yeni sezon
Bu işler böyledir her bölüm her bölümün tadını vermez. Demek ki seyirci ölüm seviyor bu bölüm çok iyiydi ama düşüş olmuş. Bu hafta 5,45 haftaya 6,45 olur yine yükseltiriz kendimizi. :

Konu aşırı taraflı olmuş Kırgın Çiçekler kim İçerde ile baş edecek.

Bölüm mükemmeldi haftaya 10 reyting bekliyorum.
Kırgın Çiçekler sezonun ilk bölümüyle İçerdeye darbe vuran dizi hatırladın mı

Tüm ünlü oyuncuları toplamışlar ergen kızların ilgisini çekecek erkeği de almışlar üstüne üstün 2,5 saat reklamsız gitmişler 8 küsür Reyting almışlar ama üzülmüyorlar.

O zaman Kırgınlar da reklamsız gitseydi de reytinglerini yükseltseydi.

Asıl olay reklam değil ilk bölümün sonu o kadar konuşulunca izlemeyenler de merak etti ve TV'den takip etmeye başladı. Ne olursa olsun 9 reyting alabilmiş olması çok iyi başarı. Yani bir hafta KÇ, diğer hafta İçerde, sonraki hafta Babam ve Ailesi zirvede olabilir, önemli olan rekabetin sürmesi.

Aynen bak ne güzel söylemişsin. Pazartesi rekabet sürecek

26 Eylül 2016 bu tarih Show Tv yeni doğuş tarihidir doğum günü olarakta sayılabilir bence sonunda Show geri döndü @mrt-06

vlla benim gözüm totel grubundaydı 2.bölümde büyük yükseliş yaşar 3.bölümle toteli alır diyordum 2.bölümle alması banada süpriz oldu ama belliydi bu yüksek reytingler 1.bölümün son sahnesinden gelen reytingler çok büyük bir başarı var ortada bu dizinin 2.bölümü test bölümüydü iyi olursa 3.bölümle birlikte kimse tutamazdı test bölümünü muhteşem geçtiler boş sahne yok her aksiyon dizisi 2.bölümle vitesi böyle yüksek tutamaz ezel bile 8.bölümle açılmıştı İçerde 2.bölümden seyirciye istediğini verdi 3.bölüm totel 8 ab 10 falan yaparlar dahada zirveden inmez çok büyük emek veriyorlar hepsine tebrikler

@xemrexxx @cookies @Forumdash @batuhankaralar @turkuazz @Bully @Yiğitt

Nasıl biliyorum kendini öveceğini arkadaş bir insan bu kadar mı bencil olur.
Ayrıca Kırgın Çiçekleri yorumlamayacak kadar da ezik bir kızsın benim gözümde artık.

Nasıl biliyorum kendini öveceğini arkadaş bir insan bu kadar mı bencil olur.
Ayrıca Kırgın Çiçekleri yorumlamayacak kadar da ezik bir kızsın benim gözümde artık.
2.bölümden almasını beklemiyordum dedimya ayoll yanıldım diye