Hazem
Favori Üye
Kendi gününde olmamasına rağmen AB - ABC1 grubunda yükselmiş Yalı Çapkını. Bu akşam alacağı oranlar çok önemli, eğer üç grupta da yükselirse gelecek için umut olur.
@Aserat ın sol böğrüne kurşun isabet etmişNerede o 10 +Yali Capkini reytingleri Binnur Kaya acilen diziden cikarilmali kadin gelir gelmez diziyi dusurdu sanki bugun serbetle arasinda buyuk fark olucaginin kanatindeyim
Tabii ki başarı 😂
Şimdi kupon yapacağım hazırlan.Günün birincisi Yali Capkinina tebrikler.
Hak veriyorum ama çıkarılması açısından değil diziden ayrılması açısından.@Aserat ın sol böğrüne kurşun isabet etmiş
@xemrexxx kurşunu sen mi alacaksın?Şerbo olmayınca Yalı Çapkını bir nebze yükselebilmiş.Bence perşembeye alınmalıydı çünkü günün komedi dizisi boşluğunu güzel doldurdu. Ya da neyse cuma günleri ezip geçmek daha iyi oluyor böyle devam.
Hudutsuz Sevda ne uzuyor ne kısalıyor. Bu tarz diziler bir noktadan sonra reyting olarak açılır ama hala o atılım gelmedi.
Kendi Düşen Ağlamaz sezona iyi girmişti ama havlu atmaya başladı. Benim Güzel Ailem daha önce biter diye yorumlar vardı ama şu anda ikisi de aynı seviyede olduğu için birinin diğerinden önce biteceğini sanmam.
------
Hak veriyorum ama çıkarılması açısından değil diziden ayrılması açısından.
Şimdi kupon yapacağım hazırlan.
Karıştırmıyorum bilerek yapıyorum nerde enselersem seni.Sende hep konulari karistiriyorsun yahu
Şerbo olmayınca Yalı Çapkını bir nebze yükselebilmiş.Bence perşembeye alınmalıydı çünkü günün komedi dizisi boşluğunu güzel doldurdu. Ya da neyse cuma günleri ezip geçmek daha iyi oluyor böyle devam.
Hudutsuz Sevda ne uzuyor ne kısalıyor. Bu tarz diziler bir noktadan sonra reyting olarak açılır ama hala o atılım gelmedi.
Kendi Düşen Ağlamaz sezona iyi girmişti ama havlu atmaya başladı. Benim Güzel Ailem daha önce biter diye yorumlar vardı ama şu anda ikisi de aynı seviyede olduğu için birinin diğerinden önce biteceğini sanmam.
------
Hak veriyorum ama çıkarılması açısından değil diziden ayrılması açısından.
O kurşun bana sekmez@xemrexxx kurşunu sen mi alacaksın?
İronman misin sen ?O kurşun bana sekmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?