26 Ekim 2021 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Ada Masalı | Star TV

Oy: 0 0.0%
  • Çember: Gün Doğmadan (TV'de İlk) | Kanal D

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
Geçen haftaki düşüşün ardından EHHŞ çok iyi toparlanmış. Üstelik Total'de de Masumlar'a bayağı yaklaşmış.
Zaten bölüm yine harikaydı ve bence her türlü yükselecekti ama FOX'un (muhtemelen EDHO endişesiyle) 2 saat reklamsız gitmesinin de biraz etkisi olmuştur. Neyse bu gidişle EDHO bir süre daha başlamayacak gibi görünüyor tatlı tatlı yoluna devam edebilir.
Tabii bunun için Azra’nın son anda boşanmaktan vazgeçmesini düzgün bir nedene bağlamaları lazım yoksa dizi kendi mesajıyla çelişir ve büyük izleyici kaybeder.

Masumlar'ın iki aydır en büyük rakibinin yokluğunu avantaja çevirememesi çok ilginç. Hikaye gibi reytingler de kendini tekrar ediyor 6-8 bandında takıldı kaldı.

Baba Parası ABC'de neredeyse 5 almış demek ki EDHO olsa iki katı gelirdi. ATV göz göre göre elindeki potansiyeli harcıyor.

Ada Masalı AB'de 0 küsüre düşmüş Star'ın yerinde olsam (eğer ortada bir engel yoksa) EDHO'yu kapıp salıya koymak için uğraşırım.

------

İşte KADIN'ların gücü.

Her zaman olduğu gibi, herkes hakettiği yerde
🧿

Baba Parası EDHO etkisiyle yine çok iyi gitmiş.

Masumlar Apartmanı oranlarını korumuş. Sezonu 7-8 bandında giderek rahatlıkla tamamlayacaktır diye düşünüyorum.

EHHŞ AB'de 2 reyting birden yükselerek zirveye yaklaşmış. Önümüzdeki haftalarda zirvede görebiliriz.

İki aydır reytingleri bir adım bile ileri gidemeyen diziyle övünmek mi.
Kudurma nolur

------

#EsraErol 5,61 | 3,12 | 4,36
#MügeAnlı 5,08 | 3,04 | 4,95
#DidemArslan 1,62 | 0,60 | 1,19
#GelinimMutfakta 1,42 | 0,53 | 0,99
#FulyaileUmudunOlsun 1,34 | 1,00 | 0,92
#KadirEzildi 1,31 | 0,98 | 1,24
#ZuhalTopalTv8 1,30 | 1,24 | 1,57
#SerapPaközGerçeğinPeşinde 1,27 | 0,59 | 0,88
#ZahideYetişAtv 1,19 | 0,56 | 0,91
#SedaSayanStarTv 0,89 | - | 0,53

Kaynak: Deniz TURAL Twitter

Reactions: denizz19
EHHŞ şahane gitmiş. Muhteşem bölümdü. Haftaya zirve geliyor

Aynen kudurdum ama sevinçten hele ki Total'deki fark 0.25'e düşünce.

EDHO gelince MA diğer iki grupta da 6-7-e, totalde 5'lere iner.

EHHŞ son yükselişini yaşamış gibi, haftaya düşer tekrardan. Potansiyeli tek sezonluk bir iş gibi geliyor bana…

Masumlar iyi oranlar almış yine, sezonu çok rahat kapatır bu oranlarla.

Reactions: denizz19
Bu sezon reytingler o kadar düştü ki bence 7-8 reytingler kanallar için çok güzel duruyor