Yok EHHŞ kısmına dedim Masumlar için dediğine katılıyorum.Ne mana 😱 masumlar yarıya düştü be ne elemi
Yok EHHŞ kısmına dedim Masumlar için dediğine katılıyorum.Ne mana 😱 masumlar yarıya düştü be ne elemi
Snn cenazenden çıktık yeniYoo değil, senin cenazen var.
Gökçeye aynı karakterleri yazıyorlar kayıp şehirde zirveyi gördü sonrası tekrar, dizisi de düşerYok EHHŞ kısmına dedim Masumlar için dediğine katılıyorum.
Ne benzeri be Oya ve Azra arasındaki tek benzerlik ekonomik durumları.Snn cenazenden çıktık yeniEkli dosyayı görüntüle 110631
------
Gökçeye aynı karakterleri yazıyorlar kayıp şehirde zirveyi gördü sonrası tekrar, dizisi de düşer
Aksine biz senin cenazenden dönüyoruz.Snn cenazenden çıktık yeniEkli dosyayı görüntüle 110631
------
Gökçeye aynı karakterleri yazıyorlar kayıp şehirde zirveyi gördü sonrası tekrar, dizisi de düşer
Ama geldiği zaman bir bahane uydurmak yok tamam mı?Ve mekanın sahibi aynı hızla geri gitti.
Önce devam edeceğiniz netleşsin de.Ama geldiği zaman bir bahane uydurmak yok tamam mı?
AdammmReyting sonuçları eklendi.
@Dosi @Aserat @Sherlock @Tolstoyevski @mesmeso @Özgür @BARON男爵 @offensive @The_Erinch @Angelica @denizz19 @emreemreu @serhatt @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @AteşBöceği @soo @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @Çiğdem @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @Billy Kane @Doğan @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @umuttanyel @Atlass @ömer karataş @Ege Bartu @Klaus @A. Poyraz Bilgin @seyfullXh @Bussy @781Ens @Ahmed @Mircan Saye @Alos ve ilgili herkes
İki aydır reytingleri bir adım bile ileri gidemeyen diziyle övünmek mi.
Kudurma nolurİki aydır reytingleri bir adım bile ileri gidemeyen diziyle övünmek mi.
Aynen kudurdum ama sevinçten hele ki Total'deki fark 0.25'e düşünce.Kudurma nolur
------
#EsraErol 5,61 | 3,12 | 4,36
#MügeAnlı 5,08 | 3,04 | 4,95
#DidemArslan 1,62 | 0,60 | 1,19
#GelinimMutfakta 1,42 | 0,53 | 0,99
#FulyaileUmudunOlsun 1,34 | 1,00 | 0,92
#KadirEzildi 1,31 | 0,98 | 1,24
#ZuhalTopalTv8 1,30 | 1,24 | 1,57
#SerapPaközGerçeğinPeşinde 1,27 | 0,59 | 0,88
#ZahideYetişAtv 1,19 | 0,56 | 0,91
#SedaSayanStarTv 0,89 | - | 0,53
Kaynak: Deniz TURAL Twitter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?