26 Ekim 2016 Çarşamba Reyting Sonuçları

Diriliş muhteşem başlamış. Tebrikler. Diriliş'in dönmesiyle en büyük kaybı No 309 yaşamış görünüyor, ama bir yaz dizisi olarak hala bir çok ise oranla iyi reytingler alıyor.

Poyraz Karayel hikaye olarak bu sezona çok iyi başladı bence. Geçen sezona göre konu olarak daha ilgi çekici ama bir türlü beklenen yükselişi gerceklestiremedi. bundan sonra da zor gibi maalesef. 4 - 5 bandında devam eder gibi.

Bu arada Anne'bin gece tekrarı bile neredeyse 3 alacakmış. ikinci bölümüyle bende büyük bir artış bekliyorum.

Ohaa yaa ANNE tekrarlarıyla diğer dizilerin sharelerinden daha iyi almiş
Haftayı sabırsızlıkla bekliyorum

Muge ve Esra'ma da tebrikler

Dirilis cok iyi reytingler almis helal olsun gercektende

Yalnız cidden baya iyi çıkış yaptı dizi. İzlesem mi ki?sn izledin mi?
izle izle
hayme ana hariç dirilişin diğer başrollerinin toplamından daha iyi oynuyor beren gökyıldız
bu arada dirilişe başrollere kimi yazayım etkinlik için enin altan düzyatan, @çiğdem- kılıklı partneri, hülya darcan diğer iki ismi sen söyle

Ertuğrulum @EFE UYSAL ın no 3 bilmem kaçına gereken ayarı vermiş çocuklar sen ertuğrul dururken kaçamak hala bu diziyi izlemeye devam et birde biz ertuğruldan etkilenmeyecez düşmeyecez de idamına karar verildi gerçi benim kılıcım yok oklavamla bu görevi yapacam
@Doğu @HarzeM @Billy Kane

Dirilişin bu reytingleri alması cidden şaka gibi ilk başladığı zamanları hatırlıyorumda ne güzel 5 reytinglerde dolanıyodu.Nolduda bu reytinglere çıktı anlamak güç...

Diriliş uçmuş uçmuş [emoji2] gerçi beklenen bir durum ben pek şaşırmadım.

Bazıları halen Poyraz derdine düşmüş [emoji3]

Diriliş'e kocaman tebrikler

Babam ve Ailesi'nin gece yayınlanan tekrarı mükemmel gitmiş.Haftaya yükseleceğiz hazır olun

Bnce diğer 2 isme sedef şahin ve kursat alniacik'i yaz.

Dirilis sovunu Totalde yeni rekorunu kirmis ozet 10 reyting aliyor @HarzeM Dirilis dusuk baslar diyordu bdn demistim yuksek baslar diye
No 309 da etkilenmis beklemezdim cunku kitleler cok farkliydi sasirdim, ama yine çok iyi gitmiş. @Çiğdem-

Diriliş Ertuğrul'a büyük tebrikler, TOTAL'de beklemiyordum ama AB'de beklediğim oranlarla başlamış.

nereye çok iyi gitmiş beee dizi bitme noktasına gelmiş ocak ayına biter

kitleleri nasıl farklı oluyor beyefendi demekki senin gibi çürük ertuğrulcuları kapmıslar gerçek kral geldiğinde ortada kaldı no 3 bilmem kaçta

Funda Eryiğit yüzünden Poyraz Karayel'e ilgim 1000 kat yükseldi !
Geçen sezon Vadi 6 alıyodu diye laf ettiniz ok dedik ! Ama dizinin 13.Yılıydı ! Ama Poyraz Karayel geçen sezon 5 alıyordu şimdi 4 ( bir sürü karakterin çıkmasıyla bide) yani Vadiyi öldürdünüz ama Poyrazı Yedirmeyiz