26 Ekim 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Program sıralamaları belli oldu...

Totalde Ben Bilmem Eşim Bilir, A/B'de Kim Milyoner Olmak İster zirvede yer aldı.

Totalde 2. A/B'de ise 3. olan Huzur Sokağı hayal kırıklığı yarattı.

Dila Hanım ve Emir'in Yolu da ortalama reytingler aldılar.

İşte günün sonuçları:

Son düzenleme:
26 Ekim 2012 Cuma SBT Reyting Sonuçları

Moderatörün son düzenlenenleri:

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table, align: center"]
[TR]
[TD]20.15[/TD]
[TD="align: left"]Osmanlı Cumhuriyeti[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table, align: center"]
[TR]
[TD]23.00[/TD]
[TD="align: left"]Orhan Gencebay ile Bir Ömür[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Emir'in Yolu bu hafta artış gösterebilir diye düşünüyorum.BBEB yine iyi sonuçlar elde edecektir.

Emir'in Yolu yükselebilir ama artık zirve şansı çok zor bence ..

Bugün hiçbir yapım yükselemez. Çok net. Hepsi düşüş yaşayacak.

Bu arada A/B`si totalden fazla olan bir yapım olmayacak bugün. Bütün yapımların Totali A/B`den yüksek olacak

Son düzenleme:
Emir'in Yolu zaten zirveyi alamaz orası aşikar.Ama bence bayram etkisiyle izlenmeme durumu bugün için pek geçerli olmayacak.

Bu arada A/B`si totalden fazla oloan bir yapım olmayacak bugün. Bütün yapımların Totali A/B`den yüksek olacak

aynen bencede %100 katılıyorum

Bu arada A/B`si totalden fazla olan bir yapım olmayacak bugün. Bütün yapımların Totali A/B`den yüksek olacak

Huzur Sokağı'nın A/B'sinin yüksek gelme olasılığı çok az da olsa var gibi ama çok çok az. Zira bayramda en çok A/B grubu tatil yapıyor...

Huzur Sokağı zirvede olabilir. BBEB ile kapışır durur

Huzur Sokağı zirvede olabilir. BBEB ile kapışır durur

Açık ara zirvede olur Huzur Sokağı. İki yapımı karşılaştırmak yanlış olur normal yayınlarındaki reytinglerine göre. Huzur Sokağı birçok güçlü dizi karşısında 6 alıyor. BBEB ise sadece Acun karşısında pazarları 6 alıyor. Rakamsal eşitlik bizi yanıltmasın, rakiplere bakarak kimin güçlü olduğunu anlamak kolay.

BBEB'in her gün yayınlanmasından dolayı yarattığı sıkma halini de göz ününde bulundurursak 2 reytingden fazla fark bile öngörülebilir.

Emir ve Dila sürpriz atlar, onlardan da her şey beklenebilir, öngörmek şu an için imkansız...

Tahmini sıralama :

Total
1-) Huzur Sokağı 6
2-) BBEB 4
3-) Dila 3,50
4-) Emir 3,50
5-) Milyoner 3,50

A/B
1-) Huzur Sokağı 5,50
2-) BBEB 3,25
3-) Milyoner 3,25
4-) Dila 3,00
5-) Emir 3,00

Rakamlar biraz sallama oldu; Milyoner, BBEB ve Huzur Sokağı dışındakileri öylesine yazdım, onlar dediğim gibi sürpriz at, her yerde olabilirler...

Emir ve Dila'dan sıralama ve share olarak bariz yükselme bekliyorum ama reytingler bayramdam dolayı düşük seyreder...

Kim milyoner olmak ister'de varmış bugün.
o zaman o da en az %3,00 alır

huzur sokaginda senaryo gittikçe berbatlaşıyor. diziye durduk yere silah giriyor ve sukranı vuruyorlar. senarist reyting uğruna garip işler yapıyor