Normaldir 19 saatir uykusuzm.
Öteki dediğim Zeynep değil.
Sen de hep yanlış anlıyon aga
Normaldir 19 saatir uykusuzm.
Öteki dediğim Zeynep değil.
Sen de hep yanlış anlıyon aga
nası iyi değil laaaa sen dogru kişiye mi baktn o fotolar eski bu kız süper ya hayret diğerleride baksınn
- - - Ekleme - - -
ne yaslısı yası gayet normalyaş konumuz degıl :=
hatce yok demiş öle bişeyslikon diyince aklıma şey geldi acemi cadıda ki kızın adı neydi ya kücük sırlarda oynuyodu
bana sıskalar güzel gelmez ne demişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısı
Ztn hatçe öyle güzel, Zeynep doğal hali bu.
beren konumuz değil zaten beren oyunculukta 1 numaradır güzelliğe ihtiyacı yk
Fazla sıska iyi olmaz. Beren mesela iğreçimsi.
Ztn hatçe öyle güzel, Zeynep doğal hali bu.
Olum zeynep daha bir içim su. Hatçe gibi bunak değil asıl sen neyi neyle kıyasladığına dikkat et.yav hatce dogal hali boyalı halinden 1000 kat iyi zaten neden bahsediyon.
kimle kimi kıyaslıyoz ya emre demiş lafı işte
Olum zeynep daha bir içim su. Hatçe gibi bunak değil asıl sen neyi neyle kıyasladığına dikkat et.)))
güzelliği olmasa bu kadar hava zor basardı
- - - Ekleme - - -
bir içim su arıyosan gizem karacayı takip et
- - - Ekleme - - -
bir içim su arıyosan gizem karacayı takip et
hatice şendile cepheden bakmak lazım diyorum yarım saattir kime diyoruz bir bildiğimiz var elbette)
1 numara diye bunu biliyodum
hatice şendile cepheden bakmak lazım diyorum yarım saattir kime diyoruz bir bildiğimiz var elbette)
berenede cepheden bakmak lazım kafası güzelken nasıl frikikler verdiğinisapık bu kameracılar
Yatıyom ben ya. 18 yaşımıza gelmişiz ama babam uyanıp gelirse ağzımı burnumu kırar.
Hadi İyi geceler
Yatıyom ben ya. 18 yaşımıza gelmişiz ama babam uyanıp gelirse ağzımı burnumu kırar.
Hadi İyi geceler
Hatice estetik güzeli...Silikonlu ablamızdır güzel değildir ama sexydir...bazı kadınlar uyudugumuz yerde bazı kadınlar sokakta...Haticeyi uyudugumuz yer için bi 1 saatliğine alırdımberenede cepheden bakmak lazım kafası güzelken nasıl frikikler verdiğinisapık bu kameracılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?