26 Ağustos 2011 Cuma Reyting Sonuçları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Program sıralamaları da belli oldu...

Kadir Gecesi Mevlud Duası ile Kanal 7 her iki grupta da zirvede.
Barcelona-Porto maçı her iki grupta da 2. olmayı başarmış.
Dinle Sevgili başarısını sürdürerek Totalde 3. olmayı başarmış.
İstanbul'un Altınlar A/B'de 3. olmayı başarmış.
Kanıt yeni saatinde Totalde gerilerde kalırken A/B'de ilk 5'e girmeyi başarmış.
Günde 10 saat tekrarı verilen Doktorlar dizisi de iyi reytingler almayı başarmış.

Son düzenleme:
Kanal 7 Kadir Gecesi programıyla süper reytingler almış...

Kanal 7 Kadir Gecesi programıyla süper reytingler almış...

Kanal 7'nin kandil programları süper reytingler alıyor. Adamlar kandilde çok kaliteli işler yapıyor. Dinle Sevgili ve Zehirli Sarmaşık'ın tekrarı çok iyi reytingler almış. Star'ın A/B'de gerilerde kalması dikkat çekici olmuş.

kanıt ab de zirvede dinle sevgili totalde .....
totalde iyi giden star ab-de gerilerde
dün beğeniyle izlediğim istanbulun altınları totalde 10-15 sıraları arası abde ise ilk 5 te....
kanal 7yi ilk defa ab de 5.5 reyting alırken gördüm...
kandil programı ilk 15 te...
gecenin totalde kaybedenleri atv ve show olmuş...
ab de ise show ve star....kaybedenler....

Sonuçlar Belli Oldu Birisi Eklesin

Kanıt 20:00 de erken bşladığı için iftar oluyor o saate onun için düşüklük var ama çokda değil
sıralama bakımından totalde epey düştü

1KADIR GECESI MEVLUD DUASIKANAL70:32:003,45%14,06%
2BARCELONA-PORTOSTAR1:33:453,20%13,05%
3ISTANBUL'UN ALTINLARIATV1:43:082,88%12,31%
4BASKA DILDE ASK (T.S)KAND1:27:152,86%11,59%
5KANITKAND1:21:452,78%12,26%

10DOKTORLAR (TKR)-OPTSHOW4:02:512,45%16,62%
11BASKA DILDE ASK (T.S)KAND1:27:152,38%10,08%
12STAR ANA HABER BULTENISTAR0:16:382,30%11,32%
13ARKA SOKAKLAR (TKR)KAND1:19:412,19%14,03%
14DINLE SEVGILI (OZET)FOX0:57:462,17%10,49%
15OMER DONGELOGLU ILE DUA VAKTIKANAL70:49:302,14%22,86%
16KANITKAND1:21:452,12%9,44%

Dün Kanal D'de yayınlanan 'Kanıt' dizisini az izledim. Daha sonra gece Kanal 7'e yayınlanan 'Zehir ve Şifa' adlı filmi izledim. Daha sonra ATV'de yayınlanan 'Kalbim Seni Seçti' dizisinin tekrar bölümünü izledim.

Sonuclar bekledigim gibi KANAL 7 böyle günlerde ipi gögüslüyor, ATV Nihat hoca dan umdugunu bulamiyor nedense bence Nihat Hoca nin yüzü eskidi artik Halk yeni simalar görmek istiyor. Istanbulun Altinlari AB de yine basarili ama Total tam bir fiyasko 21. sirada bu diziye cok yazik olacak, SBT nin Reytinglerini cok merak ediyorum.

Aslında hiç tahmin etmediğim bir tablo çıktı. Kanal 7, Mübarek Kadir Gecesinde zirvede yer aldı.

Bugünkü Reytingler hakkında yorumum;

- Kadir gecesi programları daha çok ön plana çıkmış.
- Kadir gecesi dün olmasaydı heralde garanti Barcelona - Porto maçı zirvede olacaktı bence.
- Dinle Sevgili, total'de 3. olmuş ama total'de yakaladığı performansı AB'de sürdürememiş orda 6. sırada.
- Ana Haber Bültenleri ilk 10'da yer alıyor.
- Kanıt, Total'de kötü, AB'de iyi performans sergilemiş.
- İstanbul'un Altınları da aynı şekilde. Total'de kötü, AB'de iyi performans sergilemiş.

Kanal 7'yi tebrik etmek lazım.1.olmak kolay değil böyle bir günde.Benim için sürpriz olmadı.Bunda önceki böyle günlerdede Kanal 7'yi zirvede görüyoruz zaten.

adminim ve diğer arkadaşların dikkatine...
dün akşam tvdeki matrax prograını izlemeyip radyodaki matrax ı tercih ettim ancak programı bant zannederk dinledim....programın sonunda tvdeki programın bant ve zeki kayhanın kanalla sözleşmesi bittiği için son program olduğunu öğrendim....programa mesajla katılan izleyiciler programın reyting yüzünden mi bittiğini söyleyince zeki kayhan çoşkun reytinglerimiz kanal ortalamı üzerinde dedi ....
ban program canlı gibi dökülmüş reytinglerde... sizce zeki kayhan coşkun reytinglerden anlamayanları kandırmadı mı....

Herkes öyle söyler, reytingler kötü de olsa.
Programın zaten yayından kaldırılacağı belliydi.