Bütün forumu etiketleyince öyle oluyor kanka@xemrexxx bana beceriksiz dediği size de laf soktuğu anlamsız paragrafıyla zirvede@Çiğdem- @eskici @Forumdash
Şansa bak 1 güldürdün ile geçmiş beni.. Tüh keşke ona güldürdün atmasaydım, zirvede ben olurdum o zaman
Aynen kanka abuk sabuk bişeyler yazıyor millet anlamadan güldürdün diyorBütün forumu etiketleyince öyle oluyor kanka
Geçiştirmek için güldürdün atıp geçiyorlar işteAynen kanka abuk sabuk bişeyler yazıyor millet anlamadan güldürdün diyorHalbuki kimse de gülmemiştir
Ağzın bal yesin kankaGeçiştirmek için güldürdün atıp geçiyorlar işte
Ben her zaman doğruyu diyorumAğzın bal yesin kankaDoğru diyosun
Aaa öyle kazanılan 1.cilik hiçbir anlamı olmazŞansa bak 1 güldürdün ile geçmiş beni.. Tüh keşke ona güldürdün atmasaydım, zirvede ben olurdum o zaman
@xemrexxx bana beceriksiz dediği size de laf soktuğu anlamsız paragrafıyla zirvede@Çiğdem- @eskici @Forumdash
Bu da bir beceridir şimdi birine laf hakaret edeni döver mahkemeye verirler ama @xemrexxx ediyor gülüyoruz yanı işin sırrı orada gibi yer cücesinin hakkınıda yemeyelim o yine benim kıymetimi bilmesin ayollBütün forumu etiketleyince öyle oluyor kanka
Kimse uğraşmak istemiyor işte melunlaAaa öyle kazanılan 1.cilik hiçbir anlamı olmazHilesiz hakkınla olucaksın cnm şuan 2.ciliğin daha kıymetli bence hileli 1.olsan okadar kıymeti olmazdı gözümde
Bu da bir beceridir şimdi birine laf hakaret edeni döver mahkemeye verirler ama @xemrexxx ediyor gülüyoruz yanı işin sırrı orada gibi yer cücesinin hakkınıda yemeyelim o yine benim kıymetimi bilmesin ayoll
Kimse uğraşmak istemiyor işte melunla
@gözlemci haini aynen demiş içerdeyi dışarıda izlerken üşütüp kafayı yiyen eskiciye neyse ben şu gözleriçıkasıca gözlemcinin defterini düreyim artıkAaa öyle kazanılan 1.cilik hiçbir anlamı olmazHilesiz hakkınla olucaksın cnm şuan 2.ciliğin daha kıymetli bence hileli 1.olsan okadar kıymeti olmazdı gözümde
Bu da bir beceridir şimdi birine laf hakaret edeni döver mahkemeye verirler ama @xemrexxx ediyor gülüyoruz yanı işin sırrı orada gibi yer cücesinin hakkınıda yemeyelim o yine benim kıymetimi bilmesin ayoll
Boyu uzun sayılır en azından senin ortalamana görekız ben senin hızır gibi kel miyim
Kafayı yiyen sensin melun@gözlemci haini aynen demiş içerdeyi dışarıda izlerken üşütüp kafayı yiyen eskiciye neyse ben şu gözleriçıkasıca gözlemcinin defterini düreyim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?